Jakusa Cortocabrio

Jakusa Cortocabrio

Mit írjak róla? Látszik minden változás. A frontot számomra emészthetőbbre formáltam, és bár nem akartam optikázni, a krómfelnik nem maradhattak el.

Katalógus: Jakusa

6 komment · 4.67 pont

2006. 06. 20. 19:01:01 (6)

beatle

Köszönöm a kommenteket! A felnin gondolkodtam én is, hogy vajon jó-e, ezek szerint nem. Mondjuk - tapasztalatból tudom ;-) - hogy a krómfelni hiába van árnyékban, attól még az égbolt világos színét visszatükrözi, bár talán nem ennyire. Próbáltam sötétebbre venni, plusz visszavenni a kontraszton, de úgy csak rosszabb lett. Kicserélni viszont nem akartam, mert nekem Lexani kellett és másikat nem találtam. A hátsó pedig valóban zizis egy kicsit.
Majdnem jól látod Gambit :-P, de a Honda HSC koncepcióból indultam ki a hátulját illetően, majd átrajzoltam, hogy passzoljanak a vonalak, viszont a hátsó lámpák valóban egy Skyline-ról vannak! ;-) Kár, hogy le kellett sötétíteni az üvegajtó miatt, mert így nem látszik hogy lett kidolgozva. Ezen a képen viszont levettem a sötétítést, így láthatja akit érdekel.
Én így képzeltem el ezt az autót. Tudom sokkal egyszerűbb lett és nagyon USA-s, de ez volt a cél. Cali-style foreva'! 8-)


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED