Fórum - egyéb topikok

Általános topik a pályázatokról, és a kihívásokról. Ötletelés, kérdések, válaszok, meg minden. Természetesen ide tartozik az Online VirtuálTuning Verseny is. Régebben még itt is szerveztük, és értékeltük. Közben persze a chaten zajlott.

Szerkesztőségi hírek, a tartalommal összefüggő kérdések, hibabejelentések topikja.

közösség (2238)

Haverok, buli, VT. MSN, chat, VT. Névnapok, születésnapok, egyéb jókívánságok. Mindenféle, ami az offtopiknál egy fokkal kevésbé off.

offtopik (5460)

Mindenféle csevegés, más topikba be nem sorolható kommentek helye. Itt csak úgy tudsz offolni, ha olyan témában írsz, aminek már van külön topikja.

hvtm-tali (2551)

Előtte itt szervezzük meg, utána itt meséljük el a hvtm-talikat. Mottó: "Mindenki hozzon magával egy fotosopot!" (c) Winkler Róbert

rajz (1120)

Autós képek, papíron. Aki VT-vázlatait ceruzával készíti, vagy aki csak szeretné, hogy egy másik tuner megvalósítsa a vázlatait, az szkennelje be, fotózza le a rajzot, és linkelje ebbe a topikba!

A műhelyből (még) hiányzó virtuáltuning-módszerek, műveletek. Jótanácsok tanácstalanoknak, ötletek a következő műhelytémákhoz. VT-alkatrész- és ötletbörze.

fotózás (904)

Ha szeretsz fotózni, és a végeredményét szeretnéd megmutatni másoknak, vagy kikérni a véleményüket, esetleg bármilyen fotózással kapcsolatos óhaj-sóhajod van, akkor ez rá a megfelelő topik.

bemutatkozás (1480)

Ha új tuner vagy, esetleg régi, de most kezded a fórumozást, vagy nem is vagy tuner, akkor ez legyen az első topik, ahova írsz. Természetesen magadról pár szót.

Napi hír (125)

Egy topik, ahol hozzászólhattok a napi hírekhez, kitárgyalhatjátok az ott megjelenő esetleges kérdéseket.

Kötetlen kommentelés az autókról. Nem feltétlenül virtuáltuningról, de az is belefér.

zene és bona (1246)

Egy beszélgetőhely a zenének és zenebarátoknak. A zene jó VT előtt, VT közben, vagy VT után is. Ti mit hallgattok alkotás, vagy épp vezetés közben? Mit hallgatsz pont most?

film (706)

Szeretjük az autókat, ugye? És a filmeket? És mi van a filmekben szereplő autókkal, illetve az autós filmekkel?

Minden ami VT, de nem technikai kérdés. Kinek mit jelent a VT? Hol kezdődik és meddig tart? Mit értékelünk rajta, és hogyan?

VT Masters (790)

Egész éves VT-bajnokságot szerveztünk 2006-ban. Itt kezdődött az ötletelés, előkészítés, előzetes jelentkezés. Most már a szervezés, és minden más is ide tartozik, ami a VTM, már nem csak 2006-ban.

dühöngő (55)

A hvtm-en nem politizálunk. Ha mégis, akkor itt. A dühöngő nem azt jelenti, hogy a moderálási alapelveink nem számítanak. Ha vitázol, a mondanivalóval vitázz, ne azt támadd, aki kimondja!

Akadnak páran, akik tesznek fel képeket a Virtual Tuning Estoniára is, akár a galériába, akár a versenyeikre. Ez a topik nekik nyílt.

Problémád van egy képszerkesztő-program telepítésével? Lehalt a vincsesztered? Elszaladt az egered? Kérdezz itt, hátha más VT-sek már megoldották egyszer ezt a problémát!

realtuning (196)

Aki nem akar teljesen elszakadni a valóságtól, vagy éppen a virtuáltuningot kötné össze az igazival, annak itt a helye. Beszélgetés a kézzelfogható tuningról, saját járgányok pimpeléséről, alkatrész adok-veszek.

feladványok (575)

Az autókat-apró-részletből-felismerők topikja. Linkeljetek képeket, a többiek meg találják ki őket. A szabályok iratlanok.

móka (2084)

Viccek, poénok, humor. Nem igazán VT.

motorsport (1596)

Drukkerkocsma a hvtm-en - minden ami motorsport.

Az autemo fórumán zajló világbajnokság topikja.
This topic opened for the autemo WTB comments.

offline VT (357)

A virtuális tuning nem csak az interneten, hanem a nyomtatott sajtóban is teret kap, igaz egyelőre egészen kicsit. Amíg képesek vagyunk tartani a lépést, addig ebben a topikban gyűjtjük össze az offline anyagokat.

VT betekintő (1116)

Gyakran előfordul, hogy valaki a még félkész autójáról tartana egy kis előzetes közvéleménykutatást. Nekik itt a helyük. A képek elhelyezésére a képfeltöltés.hu-t javasolnám, a fórumban csak linkek működnek.

Minden, ami sport, de nem technikai. Foci, kosár, golf, tollaslabda...

hvtm-dev (1332)

Fejlesztési javaslatok és beszámolók az újdonságokról. Ha valami nem működik a hvtm-en, vagy új ötleteid támadtak, azt beszéljük meg itt. Azért érdemes visszaolvasni, mielőtt feltalálnánk a spanyolviaszt. :-)

gamez (2447)

Legyen egy topik az autós játékok szerelmeseinek is.

Van egy jó ötleted átalakításra, cicásításra, esetleg csak egy autónévre? Nem vt-zel, de szeretnél egy átalakítást kedvenc autódról? Itt a helyed!

wallpaper (46)

Ugye milyen sivár a monitorod igazi hvtm-es háttérkép nélkül? Itt az idő ezen változtatni! Tunerek által készített háttérképek. Ajánlott méret: 1600x1200px.

előzetes (158)

Mit gondoltok a mai holnapi autóról? Ismerős, meglepő, kíváncsivá tett? Írd le, mit gondolsz róla az indexkép alapján!

logo (277)

Ha új logót készítesz magadnak, itt megmutathatod a többieknek. Ha mást bízol meg logókészítéssel, azt is ebben a topikban játszhatjátok le.

szomszéd (527)

Találtál egy weboldalt, ami jó lenne a szomszédok közé, és még nincs ott? Tégy javaslatokat!

tesztpálya (6006)

Ez a topik régebben megmutatom a VT-met néven futott, ide lehetett belinkelni a szalonhoz nem elég jó minőségű, esetleg vissza is dobott képeket. Most erre a célra tesztpálya™ rovatot használjuk, képenként külön topikokkal.
Ez a topik pedig már a tesztpályával kapcsolatos kérdések és válaszok, vélemények és eszmefuttatások helye.

Nézzük végig az adott hónap elsőképes tunereit, és válasszuk ki közülük a legjobba(ka)t. Az év végén meglesz az év újonca is.

A cartoon stílusú VT-k eléggé hasonlítanak a klasszikus rajzolt autóskártyák képeihez, miért ne készítenénk autóskártyát ezzel a tecnikával? Készítünk! Ötletbörze, beharangozó, közvéleménykutatás.

toplista (55)

Egy topik, ahol megvitatható a toplista állása, ahol szurkolhatunk a feltörekvőknek, ahol megtippelhetjük, melyik VT meddig jut.

Ha nem csak az egérmozgató izmaidat használod intenzíven, itt oszthatod meg gondolataidat a többiekkel. Szervezz focit, közös részvételt utcai futóversenyen, vagy csak írd be mennyit futottál. És így tovább.
A drukkereknek és a motorsportnak külön topikjuk van!

in English (24)

All the topics of hvtm's forum are open for comments in English, but this topic is only for them.

Válasszuk meg idén is az év virtuáltuningját. Vagy legalább próbáljuk meg összeszedni a nekünk leginkább tetsző tíz VT-t.

Legyen? Vennél? Mi legyen rajta?

FAQ (46)

Vagy GYIK, vagyis gyakran ismételt kérdések. A kezdők feltétlenül itt kezdjék.

bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED