Fórum

haladó szint

Ford FPV GT E

Ford FPV GT E

VTM05 (134)

2008. 06. 04.

Ez egy kötetlen kihívás, minden további szó felesleges.

Nevezett: 9

Elfogadva: 8
2008. 06. 24. 22:20:37 (146)

proteam

;-) pláne2008. 06. 24. 22:17:29 (145)

proteam

Első rész itt is nyert. Na, csak vannak emberek akik...2008. 06. 24. 22:16:15 (144)

proteam

Nem is olvastam abszolút utána a topicot, meg nem akartam egyelőre itt jobban belemászni. De Dirt szerintem most elág keményen beletalált. Félelmetes, hogy valaki így megfogta és ő is megfogalmazta magától.
És Hammernek is igaza van részben.
De két igazságból sajnos már előre látható melyik felé hajlik a kéz.
És ebből mit nyerünk? Semmit. Veszteni meg csak én veszthetek :-)2008. 06. 20. 13:15:18 (143)

Hammer

OFF
13 tuner nagyon kevés.
pls. nézd meg az elmúlt X. kihívást, és számold meg, a felsoroltak közül melyiken hányan indultak (VTM nem ér!)
kb. annyian vennének egy profi futamon.

amit a pontozás - kezdő - megsértődés témába írtál, annak semmi köze a VT-hez, emberi kapcolatokról, kommunikációról van szó.

de szerintem ezt már ne itt folytassuk, ott a közösség vagy abeszélgessünk a VT-ől topik2008. 06. 20. 12:42:21 (142)

joeking

olvastam a kommenteket x-tominál.. hát én főleg az ilyentől kapok egyvérézést:

az eggyik amit kiemelnék.. -->

-"ez elég kezdő munka és tudsz te sztem ennél jobbat is nem adok rá pontot mert megbántani nem akarlak"

mi az hogy nehogy megsértődj.. pfff hát most vagy elmondj az ember a véleményét hogy milyen aztán tud belöle tanulni az "elég kezdő" vagy nyalom a seggét még a jobbak is és akkor lesz legközelebb is ilyen.. vagy ha már ennyire közeli a kapcs akkor msn-en vagy itt ott segíteni neki.. felvázolni egy body-t vagy fényket hibákat kijavítani aztán monani hogy ezt így kell próbáld meg te is ez meg ez alapján..

amúgy meg a színvonalnál pl erre a képre is gondolok.. hogy egyre lentebb megy a színvonal.. anno én ezt a képet küldtem be és nem került fel hát így utólag megnézve elég tréé az igaz de az x-tomi-s fordnál szerintem jobb minőségbe.. és ha ez nem került fel akkor talán a mostani képeket is jobban kikéne válogatni.. elhiszem hogy a többi képéhez képest ez felüdülés xD gondolom napi vagy 10 képet kapsz tőle de én csak azért nem tenném ki a képét mert már így is olyan sokat küldött meg ilyesmi 8-)

profi besorolás.. hát nem tudom.. szerintem ők bekerülnének oda..

hege, FBálint, Goodie, KiVi, gabesz, Kallio, phareck, beatle, HoPe, roobi, Jakusa, msl, mongra.. most hírtelen nem tudok mást sorolni elnézést akik kimaradtak.. de sztem ők profi kategba mehetnének egész nyugodtan :-[ ez 13 ha jól számolom plusz minusz 5 ember kb.. az már egy kezdő kihívás méretét is megütheti:P

az uccsó részhez nem füzök semmit.. egyetértek veled.. talán én néztem rossz szögből O:-) ;-)


Szerintem silány.

2008. 06. 20. 11:44:34 (141)

Hammer

a válogatásról: most sem kevésbé szigorú, mint régen, 10-ből 8 képet most is visszadobunk. nem ez a rögzített arány, hanem egyszerűen ennyi jön ki.
ha x-tomi Fordja miatt írod, ezt, akkor pls. olvasd el a topikjába írt kommentemet is.
és pls. küldj már néhány képet, hadd emelkedjen a színvonal ;)

profi besorolás: szerinted mennyi tuner lenne (ha nem 6)? és mennyi elég ahhoz, hogy eséllyel összejöjjön belőlük egy tisztességes méretű kihívás mezőny (nem a minimális létszám)

ezt a "profik nyernek és ez zavarja az új haladókat" dolgot nem értem. mutasd meg, mikor indultak el a VTM profijai sima haladó kihíváson utoljára?
aki meg mindig utolsó, az talán ne az élmezőnyt okolja, hanem saját maga próbáljon meg fejlődni. a középmezőny bármikor, bármelyik kihíváson bárki számára elérhető. az élhez tényleg nagyon jónak kell lenni, vagy ki kell fogni egy gyenge mezőnyt. de mennyit ér a gyengék közt nyerni?

nyugodtan kérdezz, erre van a fórum. de pls válaszolj is.2008. 06. 20. 11:14:54 (140)

joeking

Hammer a színvonalra azzal utalnék hogy régebben sokkal nehezebb volt megkapni a tuner szintet..(szerintem) nem volt olyan hogy küld egy képet v.ki aztán az már ki is van rakva és ér egyből vagy max 2 pontot.. régebben mikor én is küldtem tuner jogosultság elött én is vissza kaptam egy csomó képet ami most egy új kezdő első képnek egyből ki lenne rakva.. a szín vonal meg attól is függ hogy mit fogadtok el belépőnek és mit nem.. régebben nehezebb volt tunernek lenni..

A szét választás meg nem hiszem hogy 6 embert érintene.. Nem 6 ember lenne profi szintű.. most a digimods-tól elvonatkoztatva hogy ott ki az ki nem.. (félre értés ne essék véletlen se magamra gondoltam profi szintnél xD.. még mielött v.ki ki spekulálná.. hogy a joeking milyen jónak érzi magát.. mert nem így van)..

nem roobi jelenléte zavarja az új haladókat hanem az hogy mindig csak azt látják hogy ő "mindig" első vagy épp dobogó.. oké hogy megérdemelve első meg hogy a pontozás is a haladóktól függ nincs bundázva semmi ez tiszta sor.. de egy új haladó is fejlődni szeretne és ha mindig csak a mezőny végén látja magát mivel utolsó mindig van.. úgy az életkedve közel 0.. mármint hogy ő nem fejlődik bemeséli magának a sok rosszat közbe lehet jó lenne csak nem tud mert úgy mondd elnyomásba van.. am tudom hogy roobi szinte csak vtm-en indul.. ő jutott hírtelen eszembe.. mondhatnék mást is.. csak mondtam v.kit aki jobb és ált dobogós..

nem vitatkozni kívánok ezzel kapcs mert túlzottan nem érdekel de ha már a kérdések felvetésénél jártunk gondoltam leírom a véleményem, észrevételem.. elnézést ha bárkinek is fejfájást okoztam vagy v.mi.. ;-)


Szerintem silány.

2008. 06. 20. 11:05:36 (139)

A VT-zés játék, szórakozás, kikapcsolódás. Ha nem tetszik, nem kell játszani, vagy másik játszótársakat kell keresni. Persze az is egy módszer, hogy elrontjuk a többiek játékát is...
Kétségtelen, főleg a tavalyi citroenes kihíváson voltak eléggé elszállt, és így már értékelhetetlen művek, sokaknál rezgett a léc, de végül nem lett kizárva senki (és ez pár résztvevőnek fájt, ezért vádolják mindenfélével a VB), de azért annyi következménye lett a dolognak, hogy mindenkinek felhívták a figyelmét arra, hogy felismerhető maradjon az eredeti jármű, és szerintem azóta nincsenek annyira kirívó esetek. Viszont azóta többször jött már pitiáner, kekeckedő (akár rosszindulatú) óvás is, aminek nem sok alapja volt. De hát ez a feljelentgetők országa. Ha nekem nem jó, akkor másnak se legyen az. Pedig tényleg születnek szép VT-k, amikben lehet gyönyörködni, és pontokkal kifejezni az elismerésünket az alkotója felé. Nehéz beismernünk magunknak (ez vonatkozik rám is ;-)), hogy bizony vannak olyan tunerek, akiknek a nyomába sose érünk, de ez az élet számos terén így van. Akkor mindenkibe belerugok, aki valamiben jobb nálam? Aki így tesz, az rosszra fordítja az energiáit, és a végén minden közösség kilöki magából (esetleg egy terrorista szervezet nem).
Ez nem azt jelenti, hogy baj, ha valaki másképp látja a világot, mint a többiek, és ennek hangot is ad. Sőt, ez viszi előre a dolgokat, ez okozza a változásokat, a fejlődést, de ennek általában megvan a maga elfogadott módja. Ha valaki még sem ezt az utat választja, akkor vagy "terrorista" lesz, vagy "forradalmár", ha a többség mögé áll. De ez csak a végén derül ki, mert a történelmet mindig a győztesek írják.
Bocs a kicsit hosszú filozófiai fejtegetésért


2008. 06. 20. 08:27:21 (138)

Hammer

igen, valami ilyen jött le nekem is. de teljesen mértékben elutasítom, hogy a verseny hekkelésével üzengessen bármelyik résztvevő is.
ha nem fogadja el a szabályokat és a versenybizottság illetékességét abban, hogy megállapítsa valamiről, hogy szabályos-e, akkor álljon fel, és ne vegyen részt ebben a versenyben. ez nem módszer.2008. 06. 20. 08:13:53 (137)

Dirt_raceR

Azthiszem talán megértettem mi lett volna az üzenet. Proteam arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a kötetlen VTM fordulókon többnyire az alaptól erősen elvonatkoztatott VT-k készülnek ám ha valaki megakarná óvni hogy nem felismerhető az alap stb annak nem fognak helyt adni mivel úgy tűnne mintha az aki megóvta csupán az saját érdekében akarja elvetetni a helyet a jobbtól.
A szándékosságról pedig igen szándékosan tette a nagy barna pacát és szándékosan nem tette rá a hvtm.hu-t viszont ennyi erővel ha őt kizárták kizárható lenne az újrarajzolós és változást rajzoló tunerek is akiknél kétséges h télleg ezt az alapot használták. Énis elitélem hogy ezen a módon próbált meg üzenni de megis értem mivel ha ezt csak írja senki nem fog ráeszmélni hogy ez valóban így van viszont ezzel be is bizonyította.

Proteam ha valamit rosszul értelmeztem javíts ki pls.


2008. 06. 19. 23:55:33 (136)

Hammer

kezdem a végén:

a szándékosság nem kétséges.

hogy mi volt vele a szándéka? egyelőre hiába kérdezzük, nem írta le.
szerintem pont a 3.2-es szabály határainak feszegetése, azé a szabályé, amit szerinted nem szegett meg, az óvást benyújtó tuner és a Versenybizottság szerint pedig igen.

viszont a VT nem erről szól. ha gondja van a szabályainkkal, akkor ne nevezzen, nem kötelező.

a V.7-es szabály pedig azért van, hogy azok, akik részt akarnak venni a VT Masters nevezetű játékon ne szenvedjenek azoktól, akik ezt a játékot el akarják rontani. proteam idén ezt már nem először teszi meg különböző formában.

a levelet már megkapta a mezőny, előbb egy választ várunk proteamtől, aztán szavazunk. az eredményről majd tájékoztatom a hvtm-et.2008. 06. 19. 23:16:12 (135)

mad boy

Se vitázni, se védeni nem akarok senkit..
De ha már a kérdéseknél tartunk, nekem is lenne egy-kettő...
Áruljátok már el, légyszíves, hogy miért lett kizárva proteam --> Pályatévesztő.. Megvt-zte, beküldte, páylát nem tévesztett, hisz lehetett átalakítani, és egyazon alapból indult ki, mint a többiek.
Az meg méginkább érdekelne, hogy miért kéne kérni a V.7-es szabály érvényesítését.. Direkt szabálytsértett volna?? Najó, bevallotta hogy direkt nem rakta rá a hvtm.hu feliratot :-)
Egyéb indok??:)


2008. 06. 19. 22:22:06 (133)

Hammer

talán mert augusztus és december (a következő kiírás időpontja) között elfelejtettem, hogy át kéne írni. meg azóta is, mivel nem került elő a probléma. szólj decemberben, pls. thx.2008. 06. 19. 19:53:47 (132)

Fincs

Lol Hege:D nem a leghibátlanabb munka, de nagyon sokkat fejlödtél grat ;)


Szerintem silány.

2008. 06. 19. 17:39:06 (131)

Gambit

Én is kérdeznék egyet, ha már a meg nem oldott, meg nem válaszolt, elmutyizott dolgoknál tartunk.
A 2006 augusztusi Seat-futam során leadott jogos, szabályszerű, ámbár megkésettnek mondott óvásom után, lassan két év elteltével, miért nem sikerült javítani a V.5-ös pontot? Mostanában úgyis akkora nézettsége lehet a szabályzatnak.
Nem csodálkoznék, ha ez a kép újdonságként hatna az olvasók nagy részének, gondolom nem juttattad el a vb-tagokhoz...
Lehetne válasz proteam 113-as kommentjére is, szemléltető példaként.2008. 06. 19. 17:23:55 (130)

Hammer

hé, ti mióta vagytok VTM-esek? és nem itt a fórumon szavazunk közfelkiáltással.

joeking:
- a hvtm olyan színvonalú, amilyen színvonalú képeket beküldenek a tunerek.
- a haladók szétválasztása: már amikor a besorolás-rendszer elkészült, azóta van egy harmadik besorolás is. egyszerűen azért nem haszáljuk, mert nincs elég tuner, aki megkaphatná a profi vagy rutinos vagy nevezzük akárhogy besorolást. gondolj bele, ha lenne 6 profi besorolású tuner, mikor jönne belőle össze egy kihívásra elegendő egyszerre???

- azt meg végképp nem értem, hogy pl. roobi jelenléte miért zavar egy új haladót? roobi szinte soha nem indul el nem VTM-es haladó futamon.
megjegyzem, azon az utóbbi időben sima haladók sem szoktak elindulni.
miről beszélünk???


2008. 06. 19. 16:37:34 (129)

kukori

Az idei versenyszezon többi fordulójától. Azaz végleges kitiltás idén.2008. 06. 19. 16:27:31 (128)

joeking

Én sem támogatom.. nem tudom az eltiltás 1-2 hónap ban-ba nyílvánulna meg?? vagy hoyg? mert nem olvastam el.. de sokkal nem jutnátok vele előrébb elég ha vagy 1 hónapra eltiltjátok a versenyektől.. hátha legközelebb nem vicceli el.. nem baj ez a vicc dolog csak nem VTM-en.. VTM-re én komoly képeket várnék meg szerintem mások is..;-)


Szerintem silány.

2008. 06. 19. 16:25:05 (127)

joeking

Hát nem tudom ki hogy van vele de az idei VTM-ből az ég világon semmi sem volt :'( Komolyan mondom hogy a tavalyi VTM képeket szívesebben néztem ill izgultam hogy jujj mit is alkothat Jakusa Beatle Gabesz Roobi Mongra vagy épp a többi nagyobb tuner.. oké hogy én is haladó vagyok éppenséggel erősíthetném is a mezőnyt vagy épp rontanám ki hogy gondolja én nem választanék melyik réteget erősítem.. egyiket biztos.. De ez akkor is fura hogy mostanába a HVTM nagyon le van pukkanva :-/ sorry hammer.. de ez így van sajnos.. azt hiszem hogy a szint besorolást is 3 felé kéne osztani (lásd.: digimods) [mindenki ismeri szinte] mert egy kezdő kezdő ezzel újjat nem mondok de viszont egy friss haladónak semmi esélye egy roobi-s vagy jakusás vagy épp más nagyobb tunerrel szembe és ez így nem jó:-/ a nagyokat átkéne tenni profiba vagy nem tom v.mi jó kateg.-ba és úgy v.hogy versenyeket kitalálni.. vagy nem tudom.. nem akarom lenézni hammer sok éves munkásságát sem mert nem lenne szép.. köszönjük hammernek hogy van mo.nak egy ilyen jó közösségi VT-s oldala.. de sajna a színvonal egyre lentebb csúszik.. (jó oké a libafos járműre én is 10-est adtam az egyik tuner kijelentése alapján v.mi ilyesmi volt " képzeld oda a kedvenc autód és mehet rá a 10-es" megtörént ..10-es..xD tudom ez alapján én tőlem meglehetne vonni a pontozási jogot... hege képe 9-et kapott a többiekét nem tudom már.. grat mindenkinek majd megpróbálok legközelebb én is részt venni és esetleg javítani a színvonalon, hátha sikerül.. ;-)


Szerintem silány.

2008. 06. 19. 15:43:23 (126)

Showme

Ott kezdeném, hogy proteam-ben a korai hvtm-es önmagamat látom(remélem már nem emlékeznek rá az öregek...=-O), ezért elfogultságot jelentek be a szavazást illetően. Meg nem is biztos, hogy egy-két dologban nem értek vele egyet.
Ami viszont nem tetszik, ha valaki kiteregeti a szennyest. A vtmasters-t mindenki láthatja, aki érdeklődik a vt iránt ezért nagyon rossz szemmel nézek az ilyen akciókra. De szerintem ezért még nem kell lelőni proteam-et, elég ha csak egy-két ujját levágjuk...természetesen képletesen szólva.
Részemről nem támogatom proteam végleges eltiltását.


Szerintem király.

2008. 06. 19. 15:24:12 (125)

Emunem

grat a mezőnynek... kb ezt a sorrendet képzeltem én is el... egy kisebb fajata módosítással :-)


Szerintem sirály.

2008. 06. 19. 14:54:41 (124)

IGEN! 8-)2008. 06. 19. 14:05:08 (123)

Sz_Zsolti

Köszi!


Szerintem silány.

2008. 06. 19. 13:18:11 (120)

kukori

Uhh, ez elég súloysnak hangzik. Persze a "terroristákkal nem tárgyalunk" , ha Ámerikában működik, itt is fog :)2008. 06. 19. 12:44:13 (119)

Hammer

elég a rébuszokból! írd le mi a kérdés, és mikor nem kaptál rá választ. meg fogom válaszolni.

ezzel együtt a VTM kiírás V.7. szabályának alkalmazását fogom kérni veled szemben.
mail hamaronsa megy a mezőnynek.2008. 06. 19. 12:36:46 (118)

kukori

A kapott pontok négyzetének összege. (8+2=10, 5+5=10, de ilyenkor: 8*8+2*2=68, 5*5+5*5=50, a magasabb érték nyer)

Proteam, akkor az üzenet a kizárások és a versenybizottság meg(nem)oldásainak bírálata volt?2008. 06. 19. 12:30:37 (117)

Sz_Zsolti

Áhh, de közle volt a 6. hely.:-) Holtverseny esetén mi dönt? Emlékszem hogy valahol olvastam csak már nem tudom hol.

Grat Hegének, Beatlenek, Phearcknak, és Gabesznek. Nekem az övék tetszett igazából. Lehet nem fogom még elsietni a haladó kihíváson vagy vtm-en való indulást egy jó ideig, ez még nem az én szintem, de majd idővel. :-)


Szerintem silány.

2008. 06. 19. 12:24:02 (116)

hege

Mikor megláttam a VTM eredményét egy jóízűt nevettem. :-D Úgy látszik én képtelen vagyok megszerezni a dobogó legfelső fokát. :-P De hát ez van, ezt kell szeretni. Köszönöm a pontokat! ;-) És grat beatle! 8-)


Szerintem gagyi.

2008. 06. 19. 11:43:47 (115)

HoPe

Az indítékot értem, a módszer nem igazán tetszik: oké, hogy istenigazából nem sikerült kibeszélni ezeket a dolgokat, de ez a "gerillamarketing" korábban sem hozott eredményt, sőt csak az indulatokat ébresztette fel, ami meg pont nem a megoldáshoz vezető út.
Viszont. Mint VT-s verseny szervezője én is sokszor izzadom át a cihát esténként, hogy kitaláljak valamit, mert bizony a versenyek néha igen gyengén alakulnak a magazinnál is. Persze, én is tehetek róla, ha nem olyan alapot választok, ami a többségnek tetszik. Ez is megérne egy külön disszertációt, most hagyjuk...
A VTM kissé más, hiszen itt erősen szűrt a mezőny, de a legfőbb baj mindkét helyen az igazán jók elmaradozása.
Sok tunert szipkáz el pl. a PSU WTB-je, ami egyrészt ugye azért vonzó, mert világverseny, másrészt meg a legtöbb tunernek fáj, ha megkötik a kezét, részletesen nem ismerem a PSU szabályzatát, de ahogy tudom, megengedőbb a HVTM-en lévőnél.
Ebből (is) kiindulva a lapnál én is nagy mozgásteret hagytam, ez viszont az összehasonlítást és az értékelést nehezíti meg. Márpedig ebből volt vita rendesen, Hammer gondolom ezért próbált (csak próbálni tudta, a VT szabadságigényéről már volt szó) pontosítani a dolgokon, amitől meg a versenyzők nagy része távolmarad...
Én sztem az az igazán jó VT-s, aki a megkötések ellenére tud jó minőségben ötletesen dolgozni, úgy látszik, ezt nem sokan vállalják magukra.2008. 06. 19. 11:08:27 (114)

x-tomi

érdekes.....=-O Proteam felvennél msnre?
Itt a címem: x-tomi@hotmail.com Előre is köszi!:-D2008. 06. 19. 10:35:17 (113)

proteam

Akkor egy kérdés még amit vártok (a blogra és egyéb üzenőhelyekre utalóknak). A korábbiakban hol és melyik fórumon is sikerült mindent értelemesen megbeszélni, vagy üzenni? VTM bizottság, fórum, MSN, egyéb? SEHOL. Hahó. Akkor ki és mit kér most számon? Mindenki haragszik, de őszintén, miért? Utólag okos mindíg minenki, de édemben egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, hogy 1-2 vitás dolgot megbeszéljünk civilizáltan. (Az mellékes, hogy a VTB döntése igen jó eséllyel borítékolható a legtöbb esetben. Okokat hagyjuk.) Ja, kellett valahogy felkelteni az érdeklődést? Így? És akkor ki a köcsög? Ja... Akkor elnézést :-/

Korábban le lett ..va nagy ívben minden. Ennyit a véleményezésről, a megértésről, megbeszélésről és a többi. Pedig korábbi esetekben még a bizottság tagjai között is voltak akik kételkedtek vitás kérdések kezelésében.
Oszt' mégse jutottunk sehova. De "megbeszéltük" frankón. Legyünk álszentek.

Engem nem a pontok, meg az eredmény érdekel. Úgy se lennék dobogós se.
Csak nagyon nem szeretem a "mutyizást" meg a szabályok kedvünkre való értelmezését. Ha nem jó valami módosítsunk, vagy egésszítsük ki.

Egyesekek cseszi ez a kép a csőrét, bár nem tudni miért, hiszen hátrányt senkinek nem okozott (természetesen ez túl szélsőséges eset volt), csak a beküldőnek magának. Holott korábbi esetekben azért más is húzhatta a száját 1-2 "elutasított" óvás miatt.

Érdekes, viszonylag kívülálló és nem szakmai (pixeltnézegető) szemmel vizsgálgató egyéneknek rögtön leesett, hogy miről volt szó. A mieink közül meg még most sem jópárnak.

Én nem vagyok ellenük. Utasítsunk el azokat az óvásokat. És fogadjuk el a vitás képeket - de akkor ezt is!. Ha ez átmegy, akkor nincs több óvás és reklamáció. De ha megbukik. Hááát akkor kicsit kérdőjeles az egész dolog. =-O

Nem, nem a vitát kell gerjeszteni, ez nem arról szól. Csak felkapták a vizet sokan végiggondolás nélkül. Meg lehetne mindent tárgyalni. Ha foglalkozna vele valaki és nem csak szavakkal dobálózna.

A fentiek általánosságban vonatkoznak dolgokra ... akinek nem inge...stb, stb..
(ne offoljátok szét lehetőleg ezután a topicot - remélem így már clear)


2008. 06. 19. 09:19:23 (112)

Részemről továbbra sem tartom jó ötletnek az ilyen "vicceket". Örülök, hogy kommunikálsz a környezeteddel, de talán inkább indíts egy blogot, és ott mindenki figyelemmel követheti lelki és elmebeli változásodat.
Sajnos nincs időm VT-zni, ezért nem tudom erősíteni a VTM középmezőnyét, sőt, ha ez így marad, jövőre nem indulok a VTM-en (ha lesz még), de azt mindenesetre most kijelentem, hogy a versenybizottságban többet nem szeretnék részt venni, mert most már inkább bosszant, mint szórakoztat. Azért ezt az évet természetesen végigcsinálom, ha már elvállaltam, de kedvem egyre kevésbé van hozzá, részben az ilyen "világmegváltó üzenetek" miatt.
Már az is furcsa volt, hogy minősítetted a legtöbb VB tag döntését azzal, hogy elhamarkodottnak ítélted őket. Gondoltam, hogy válaszolok, miszerint nem a többiek döntését kell értékelned, hanem döntened kell a vitás kérdésekben, de inkább úgy gondoltam, hogy nem veszek mindent magamra.
Ha ennyire nem tetszik az, ami VTM-ben folyik, és ennyire nem vagyunk vevők a reformjaidra, nem fogjuk az üzeneteket, akkor inkább ne vegyél részt rajta.2008. 06. 19. 08:13:10 (111)

proteam

Jaja. De nem a második. Az volt az 1(A), ez még az 1B kapcsolódóan. :'(2008. 06. 19. 02:44:11 (110)

kukori

Az üzenet: libafosh :D

Proteam, idén már ez a második furcsa dolog tőled VTM vonatkozásban, ennyi ölég is lesz má' egy évre, ha érted mire gondolok :)2008. 06. 18. 22:30:27 (109)

Dirt_raceR

nekem mégmindig nem jön át lehet h én vagyok gyökér vagy csak te nemtudsz túl jól üzenni de mostmár nagyon b@ssza a csőröm h mi is lett volna az az üzenet amire gondoltál?2008. 06. 18. 22:08:03 (108)

Hammer

el vagy te tévedve. ez a kihívás rovat, ez a VTM, nem pedig üzenőfal. üzenni szavakkal lehet, itt a fórumon, nem pedig a verseny hekkelésével.

a kizáráson túl - VB tagként jól tudod - egyéb szankciókat is javasolt a többi VB-tag. azok a konkrét javaslatok (eltiltás a következő futamról, hvtm-ban egy hétre, kezdőbe visszasorolás) ugyan nincsenek összhangban a kihívás és a VTM szabályaival, de a VTM V.7.-es pontjának alkalmazásán erősen gondolkodok.2008. 06. 18. 21:53:22 (107)

Kallio

Inkább beküldhetted volna az alapképet változatlanul, de ráírva, amit tudtunkra akarsz hoz. Másfelől meg a futamok filozófiai boncolgatásával már tele a padlás.:-/ Nem hinném, hogy van olyan probláma, ami még ne lett volna szétboncolva. A versenybizottság meg megbírkózik minden kérdéses esettel. Semmi értelme az ilyen képeknek. Ráadásul most már láthatod, nem érte el a célját, bármi is legyen az...:-/2008. 06. 18. 20:16:43 (106)

proteam

A libafos-zöldre reflektálva:
Nem nagyon kell itt összeesküvést szimatolni, viccet sem, de tovább menve hvtm/VTM lejáratást meg végképpen nem! Akkor lenne rajta egy jó nagy hvtm logó is :-/ Aki erre gondolt az lemaradt valamiről.

Mint ahogy a kép "címéből" is látható (lenne) a tuner próbált valami üzenetet közvetíteni a közönségnek. Nem hiszem, hogy kekeckedésből, inkább csak figyelemfelkeltésből. Ez maroknyi ember kivételével (1-2) nem igazán jött át senkinek sem. De ez is egy tanulság legyen nekünk mindannyiunknak. Tehát a célját szerintem még így sem nagyon érte el :-(. Beszélni kellett volna róla inkább nem le(liba)fosni :-)
Egy értelmes párbeszéddel talán aki eddig nem értette is érdemben tudott volna hozzászolni. Meg a tuner is miután nem lesz anoním. A tanulságot vonja le mindenki maga.

De sokat tudok róla... =-O :-P


2008. 06. 18. 11:19:08 (105)

hada

jah én azt hittem hogy a zöldfölűt a barna valamire értetted :-D2008. 06. 18. 10:32:46 (104)

kiutat a kizárások fejezet alá:Dbigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED