Fórum

Csúcsragadozók

A legszuperebb középmotoros sportkocsik kis gyártóknál (Ferrari Enzo, Lamborghini Murcielago, Porsche Carrera GT) vagy még kisebb műhelyekben (Pagani Zonda, Koenigsegg, Saleen) készülnek.  • 1
2009. 08. 28. 14:27:53 (3)

Kallio

Ez de régi pályázat...:O Még itt sem voltam, mikor ez ment. Nem lehetne megint valami hasonló?:-P


2005. 05. 09. 17:09:38 (2)

Hammer

kiírás a TC-n: http://totalcar.hu/magazin/hirek...

csúcsok csúcsa - értékelés: http://totalcar.hu/magazin/hirek...


2005. 03. 03. 16:53:07 (1)

Hammer

archív kopipészt - ezt már akkor ígértem :-)
index fórum - 2005.02.09 11:07:06 (5090)

szerintem...
ez egy nagyon jó pályázat volt (vagy ezt már említettem párezerszer?) amikor kiírtam, arra számítottam, hogy az F1-hez hasonlóan amolyan "zártkörű" lesz, és csak a nagyon rutinos bátrak indulnak el 1-1 autóval. ehhez képest sokan meglepetést okoztak, illetve volt pár bátor kezdő is, vegyes sikerrel.
az autókról írtam annak idején egyesével, most inkább a tunerekhez kapcsolódva írnék pár sort - nem személyeskedést, most is az autókból indulok:
Sac - meglepetés1. valószínű, hogy rengeteg olyan emberke van, aki mesterien bánik a kpszerkesztő programokkal, csak (még) nem találkozott a virtuális tuninggal, vagy nem érdekli. az S400-on látszik, hogy Sac, nem most kezdett rajzolni, legfeljebb csak a VT új neki, de ezt sem mondanám meg a kocsi alapján, annyira jó lett.
Manta - megszokhattuk tőle az igényes szép autókat, hozta a formáját. a VW nagyon ütős, a Fiat meg nem csúcsragadozó
KiVi - ő is nagy pályázatmenő, és a Jaguárral szerintem eddigi legjobb kocsiját alkotta meg. nagy pechje, hogy még ennél is voltak jobbak - ezen a pályázaton sokan jártak így* :-) amíg a Photon és az S400 meg nem érkezett, addig a Jagot tippeltem győztesnek.
_Greg_ - meglepetés2. szerintem ő is az eddigi legjobb autóit alkotta meg a CSR, és a Murcia képében (*). hogy melyik jobb? ízlés dolga. persze kicsit ziccer beállítások ezek is mivel a kocsi sziluettjéről nem sokat mondanak, de jó gépek. a Phantom is jó lett volna, ha nem ennyire magas - tényleg, most már bepostolhatnád a javított verziót! a Volvo nagyon gáz, inkább nem is láttuk :-)
Jakusa - egyrészt semmi meglepő, Jakusa most is szépen dolgozott. másrészt a Mini és a Hummer már a típusválasztás miatt is különlegesek. a VW elég szokványos, de mindegyik szép átalakítás, szerintem ragadozók is, pont olyan sorrendben egyre kevésbé csúcsan, mint ahogy szerepeltek
Hammer - :-D röviden: a Seattal hoztam a formámat - az átalaktás megy, a beömlőrajzolás nem. az SS40 ujjgyakorlat volt, gondolom a ziccer, meg a nagyseggűség, illetve a - tévesen - törött rugónak gondolt régies stílusú hátsó keréktakarás miatt nem szerepelt jól. a BMW-t meg félig megcsináltam, aztán összecsaptam, erről tegnap már volt szó. kb reálisnak tartom a helyezéseiket, a Volvot egy picit jobbnak reméltem
Showme - ahogy KiVi, úgy ő is bármikor jó egy győzelemre - nagyon jó autót hozott, de (*)
gonzales - szép munkák, csúcsragadozónak kicsit kevésbé laposak, és agresszívak, de ugyanazt tudom mondani, mint az előbb, bármikor lehet belőle győzelem.
FBálint - lehet, hogy meglepőt fogok mondani, de szerintem az összes autó közül nekem a legszupersportkocsisabb a Renault Insensé. láttam nagyban is, sajnos azon már látszanak a maszatok. ezektől a szintén jó formájú, de kevésbé ragadozós C9 sem mentes.
Roland - meglepetés3. kitett magáért, olyan autót hozott, amilyet még sosem. a legjobbaktól azért elmarad még, de ez a BMW nagy előrelépés - nézd meg kiket előztél meg!!!
Sezlony - szokásos jó képek, a Pontiac kicsit kevés, és persze ez a mezőny túl erős volt még a Chryslernek is.
HoPe - hát igen... többet vártam, de én is tudom milyen az, amikor elszáll az ihlet. nálam cicásításoknál van így...
Thunder - hozta a fomáját, de itt ez kevés volt. szerintem tud jobbat is :-)
Petko - bátor kezdő. a Honda nagyon gáz, ha kétfordulós a pályázat, akkor nem is kerül fel. az Opellel szépített, és azóta is javul, majd meglátjátok.
Tomchy - szép autókat készített, de átlépett rajta a mezőny...
ykcky - meglepetés4. látszik a fejlődés.
SZL Design - szerintem hozta a formáját, de ehhez a pályázathoz nagyobbat kellett volna domborítani. mondjuk Isetta méretűt, az a minőség jobban szerepelt volna.
Travis Sunderland - kicsit csalódás. az Infinity eleje rendben van, de a hátulját elkapkodta, túl rajzolt, túl púpos. Travistől láttunk már szebbeket is
Velocity - a képei száma alapján rutinosnak is nevezhetjük, bár tudjuk, hogy sok képe régi, és visszajelzések nélkül dolgozott (mint én, amikor a hvtm-et elkezdtem :-) ez a Ford a minőségét tekintve sokkal jobb helyet is érdemelhetett volna szerintem. talán nem elég agresszív, talán kicsit fantáziátlan. kicsit csalódás, kicsit meg meglepetés. mindenesetre bízok benne, hogy Velo fog még jobban is szerepelni.
matu07 - nagyszerű kidolgozás, egy nagyon jó észt tunertől. csak úgy tűnik kevesen hitték el az autóról, hogy csúcsragadozó... hát nem is látszik annak.
QSYpapa - a Renault egy bátor próbálkozás egy újonctól. nem rossz, de ide kevés volt forma és minőség tekintetében is
BBZ - bátor újonc. kíváncsi vagyok a folytatásra - szerintem amúgy nem olyan rossz ez az autó, bár egy légbeömlő nem ártott volna
T.rex - bátor újonc kategória. pontozáskor írta, hogy már tisztában van vele, mennyire nem lett jó a Mondeo minősége, de a formát vállalja. egyetértek vele. viszont a hétfői vámpír-akkorddal nagon meglepett. felejtsük el a Fordot, ha ezután csak Honda-minőséget hoz!


  • 1

bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED