Fórum

Audi RS3 (3)

Audi RS3

A kihívásra sajnos nem tudott elkészülni, olyannyira nem, hogy csak mostanra készültem el vele. Jócskán elhúzódott a szülés, lehet, hogy maradt is benne hiba, de már nincs erőm tartogatni. XXL


  • 1
2017. 06. 15. 17:07:17 (5)

galantaigeri

Rá is van kunkorítva egy-egy doboz. Szerintem a mocitetőn és a tetőn elég is. Az autó oldaláról én is hiányolok még párat, de a design kárpótol :-)


Szerintem sakál.

2017. 06. 15. 11:03:30 (4)

Vinyó

Ismét egy tipikus HoPe munka, agyonsimogatott letisztult autó, szép összkép. A kontraszttal én is mindig bajban vagyok a monitorok miatt. Nekem az zavar egy egészen kicsit, hogy túl stúdiós a tükröződés miközben mögötte egy konténer hegy van. Én is csináltam már ilyet és rávágtam, hogy a "fotós" mögött nem volt már semmi tereptárgy. De a tetőre meg mocitetőre kicsit ráfaragtam volna valamit.


Szerintem sakál.

2017. 06. 15. 00:10:59 (3)

galantaigeri

Haha, ezt a talajt jól benéztem :-D De valami sántít.


Szerintem sakál.

2017. 06. 14. 20:30:02 (2)

HoPe

Köszi az észrevételeket:)
Ami a perspektívát illeti: egész pontosan az történt, hogy a talaj maradt eredeti, inkább a többi háttérelem horizontját nem sikerült pontosan belőnöm. A mélység/élesség/kontraszt kérdéskörében azért vagyok gondban, mert több monitoron is néztem, és ez nem tűnt rossz kompromisszumnak, én a konténert most is jónak látom (aztán lehet, hogy már nagyon túl akartam esni rajta).
Úgyhogy a kritika jogos, az meg öröm, ha ezek ellenére is tetszik :)2017. 06. 14. 12:10:06 (1)

galantaigeri

Pofás lett! Jól áll neki az új kit!
Számomra a háttérre illesztés a kép gyenge pontja. Az aszfaltra mintha jobban rálátnánk, mint az autóra. Szerintem a horizontot lejjebb kéne hozni a háttéren és a talajt is összenyomni. Meg az ablakokon keresztül látható piros konténer is a kelleténél jobban virít szerintem. A kontraszt még mehetett volna lejjebb és lehetne sötétebb.
Azért így is bőven megér egy sakált a kis kékség :-)


Szerintem sakál.

  • 1

bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED