Fórum

BMW M3 GTR (2)

BMW M3

Hello mindeki! Alap Rég jártam erre. De most valami naggyal jöttem. Próbáltam sok időt tölteni vele de valószínűleg így is maradt dolog amiket nem csináltam meg rajta. Köszönetet mondom TOP és Grab kollégának a sok segítségért!! XXL


  • 1
2015. 12. 06. 19:30:29 (9)

galantaigeri

ELsőre elég harsány a kép a sokféle erős színnel egymás mellett, de meg lehet szokni.
Az egész kompozícióval annyi bajom van, hogy nem igazán lehet eldönteni, hogy az autó driftel, vagy csak furán áll az úton. Látom a kocsi faránál a "fröcsögö aszfaltot"(???), de az autó és az útfelfestés szögeltérése nem elég erős. Ha meg arra hagyatkozom, akkor meg a kerekek zavarnak meg. Ha az első kerék elfogratottabb pozícióban állna, akkor egyértelmű lenne a dolog számomra is O:-)

A rajzosságot felhozták a többiek is, de engem annyira nem zavar. Van még mit fejlődni, de vannak ígéretes részek. Pl a tető és a szélvédő találkozása. Neme gy fotó, de kellően meg van töltve történéssel az a rész (+)

Ahogy a kasznin lefelé haladunk, egyre bizonytalanabbak a fények, árnyékok viszonyai. Az első lökös koptatója és a küszöb a talaj felett össze-vissza csavarodik. A fényes rész van alul, a sötét felül stb. Ez engem eléggé zavar és igen, sokat levon az összképből.

Kicsit olyan érzésem van, hogy a háttérben a város és a kép első része közt nincs semmi kapcsolat. Fényben, kontrasztban annyira különböznek, hogy az már nagyon elüt.

A hangulat a hibák ellenére szépen átjön (+)

A stílusod, technikád képről-képre finomodik, de ez még mindig csak 4-es nálam


Szerintem király.

2015. 12. 06. 11:40:44 (8)

Grab

Mondtam neked, hogy a végső simítások sokat dobnak az összképen ;) Örömmel látom, hogy megfogadtad a tanácsokat. Elég szépre sikeredett a végére. A rajzosság leküzdése bizony kemény dió, sokaknak egyáltalán nem is sikerül. (én is, ahogy mellettem elég soka küdök vele.) Sok sok gyakorlás! Ami viszont hiba, hogy a géptetőn a minta el van csúszva, nem szimmetrikus. Ez látszik a kopoltyú beölmlőknél. Azok remek referenciapontok ennek a belméréséhez. A bömös logo papír hatású, a kicsi gyorstöltő tank nyílást pedig még annó említettem. Felnik perspektívájáról is volt szó. Az első annyira nem is,de a hátsó elég zavaró. A hátsó ív lenti részén sok a fény, illetve túl kis kiterjedésű és be is van égve. Nem lehet két, közel azonos szögű felületen ekkora eltérés-küszöb vége és a kerékív alja.
Ezek rendesen le tudnak húzni az összképből. Mindent egybevéve azért elég szép munka lett!


Szerintem király.

2015. 12. 06. 09:47:55 (7)

szaba18

Èrtem èn.
Köszönöm mindenkinek!2015. 12. 02. 23:18:25 (6)

zr1

Félre értés ne essék, nem a hatásvadász stílust értettem túlhasználtnak, hanem a "mosztvantid" dekort. De ez csak az én véleményem, nem feltétlen jelenti, hogy rossz lenne. ;-)2015. 12. 02. 17:58:03 (5)

szaba18

Köszönöm srácok! Igaz van még mit fejlődni talán maradt hiba de valószínűleg ez már így marad. Lehet hogy lerágott csont de én akkor hasonló vt-kkel kezdtem és talán ez a "hatásvadász" stílus ami közelebb áll hozzám. Párszor már írtam de ide is írom (próbálok sok féle stílust hogy minél jobban kialakuljon egy egyedi stílusom.) :-)
Köszönöm még egyszer a segítséget !!! 8-)


2015. 12. 02. 13:22:41 (4)

rookiejeno

Ígéretes. Látszik a fejlődés. Viszont ez még nem sakál szerintem. A leginkább szembetűnő dolgok a kerekek rossz perspektívája illetve a színek. A színek és kontrasztok nincsenek összhangban. Elég toonos a hatás (tudom ez a saját védjegyem is XD) a tükröződések hiánya miatt. De hajrá, gyakorolni és jó lesz!8-)


Szerintem király.

2015. 12. 02. 13:11:06 (3)

TOP

Nagyon sokat javítottál azok alapján amiket leírtunk neked, most tényleg látszik, hogy foglalkoztál vele. Remélem ezentúl ez lesz a minimum ;)


2015. 12. 02. 10:48:31 (2)

Kulee

Nekem nagyon tetszik, -az ötletet igen már el lőtték páran, de sokan copyznak másoktól, ez ilyen...:)
Kidolgozás most sokkal jobb mint az előző pár képednél, amik össze voltak kicsit csapva már a végére. Persze 1-2 apróság maradt, de nem szeretnék kötözködni.:)
5, soha rosszabbat!


Szerintem sakál.

2015. 12. 01. 23:04:19 (1)

zr1

A kidolgozás egészen jó, de a téma már nagyon-nagyon-nagyon elcsépelt. Még annyi, hogy a tank nyílás túl kicsi. A valóságban ez legalább mégegyszer ekkora lenne. ;-)


  • 1

bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED