Virtuális autószalon

Nagyon régen akartam csinálni egy MP4 12C Mclarent. Tetszik maga a formája az autónak. Nem is terveztem tuningot először rá. De persze sose úgy megy az ahogy eltervezi az ember. Közben megjelent az nfs film is, gondoltam rápróbálunk a főszereplőre. Így ez lett a vége. Tobi Marshal indul a mindent eldöntő [···több···]

McLaren MP4 12C TM

McLaren MP4 12C


Audi TT Orange

Audi TT

Kezd megtetszeni ez az új TT, ezért csak keveset változtattam rajta, pont annyit, amennyi kell. Szerintem. 16:9


A Civic óta próbáltam összehozni egy 5-ös vagy legalább 4-es tuningot, csak ez az addig fajult, hogy egyre jobb helyett, egyre rosszabb vt-ket raktam össze, úgyhogy inkább a minőség mint a gyorsaság került most előtérbe. Ennek jegyébe készült ez a Porsche is, mondjuk ez inkább fantom mint tuning. Alap.

Porsche 959 2015

Porsche 959


Audi TT  (4)

Audi TT

Enyhe tuning, és egy kis arculatmódosítás. Nekem így már eléggé tetszik... :)


Nekem ennyi.

Audi TT  (3)

Audi TT


Porsche Boxenne S

Porsche Boxenne

Április 1.-re készült ez a VT, az autónavigátor.hu-n cikk is keletkezett belőle.


Én csak ennyit tudtam belőle kihozni. Az a helyzet, hogy fontolgatom a visszavonulást (a legújabb Subarumon ill. a kihíváson elért helyezésen [nem utolsó előtti hely] múlik).

Audi TT MTM

Audi TT


Porsche Macan Coupe

Porsche Macan

Megcsináltam a Porsche Macan coupe változatát. Alap.


Valószínű, hogy sosem készül belőle nyújtott tengelytávú, 5ajtós családi verzió, mindenesetre nem lenne olyan csúnya.

Jaguar F-Type 5door

Jaguar F-Type


Maserati GranTurismo S Roadster F1

Maserati GranTurismo

Már egy fél éve terveztem, hogy megcsinálom, de csak mostanra került rá sor. Valamennyire hasonlít EnzoFerrari Maserati GT Arab Style-jára Ez a gép az első kabriósításos vt-m a szalonba került gépek közül pedig a harmincadik. Alap.


Flameks kolléga megkért a télen, hogy segítsek neki egy HHR tervezésében. Időhiány miatt, én csináltam meg a látványtervet. A felni adott volt, de a későbbiekben szeretnék egy másik festés és felni kombinációt is elkészíteni.

Chevrolet HHR Custom

Chevrolet HHR


Chrysler 200GT

Chrysler 200GT

Az új Chryslerből készítettem egy sportmodellt. Tettem alá nagy alufelnit, ültetést, sportosabb lökhárító, és küszöbtoldatot, hátsó szárnyat, fekete tükröt, és tetőt.


Szintén egy minimál. Alap, XL.

Trabant 601 Limousine

Trabant 601


Audi R8 (5)

Audi R8

Egy ismerősöm haverjának a szülinapi ajándéka ez a kép 100*70-es méretben. Sajnos a nyomtatott verzióról csak ez a képem van.


Minimális változáson eset át. Alap, xl.

Skoda Rapid (5)

Skoda Rapid


Audi TT AllRoad

Audi TT

Az új TT-ből készítettem egy 4 kerékmeghajtású terepesített változatot. Kapott fekete lökhárító, és küszöbborításokat, és sárvédőíveket, ballonosabb kerekeket, és picit megemelt futóművet.


Nem sok mindent tudok írni róla, csak készítettem egy Pickup Mercit.

Mercedes-Benz S63 AMG Pickup

Mercedes S63 AMG Pickup


Bentley Mark Two

Bentley Mark Two

Áprilisban leplezik le az új Bentley modellt, amelyet csak kiváltságos Bentley tulajdonosok vásárolhatnak majd meg feleségüknek. Az autóba egy pici turbómotor kerül, amely könnyedén repíti a 900kg-os városi minit.


Ez a harmadik, a szalonban bekerült gépek közül pedig a második Subarum. Próbáltam a hangulatra menni. Főleg a háttérrel volt sok problémám. Alap.

Subaru Impreza WRX STI carbon

Subaru Impreza


Audi RS6 Avant Milfhunter

Audi RS6

Újabb fehér géppel jelentkezek! A tőlem megszokott átalakításokat végeztem el. Remélem ti is értitek azt a hangulatot amit sugall a gép s ami nekem lejött! Bigg Clear


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED