Virtuális autószalon

A kihívásra készített verzióm, nem műanyag harcos, de nem is épp gyári.

Mazda MX-5 2015

Mazda MX-5


BMW M6 Coupe (2)

BMW M6 Coupe

Hello everybody! Here is my new Chop. I hope you like it. I spend a lot of time to this.


Sok sok fantomkép után végre itt egy tuning. Még a kihívásra kezdtem el, de sajnos csak a héten tudtam érdemben foglalkozni vele. Van alap, WIP és nagy méret is.

Mazda Mx-5 WideBody

Mazda Mx-5


Subaru WRX STI

Subaru WRX STI

Nekem ennyi.


Nos, elkészült az én 8-asom. Az előző képemet igazából előzetesnek szántam, körülbelül olyan kísérleti autó szerepet szántam neki, mint a Rolls Royce hátsószárnyas SUV kísérleti Phantom-jának (vagy Ghost-jának. A széria érett autó rövidebb, laposabb (orr, motorháztető, tető), alacsonyabban ül, két ajtóval [···több···]

BMW 8-Series 2016

BMW 8-Series


Subaru Impreza WRX STi Coupe Track Edition

Subaru Impreza WRX STi

A versenyre készült, kapott még pár apróságot, és kész is van. Megmondom őszintén, az utolsó napon álltam neki, de mivel donorok is voltak és ötletek is, ezért megcsináltam.


A Sportwagon után elkészítettem a nemrég leleplezett Giulia coupe változatát. Remélhetőleg egyszer majd gyártásba kerül...

Alfa Romeo Giulia Sprint

Alfa Giulia


Alfa Romeo Giulia Sportwagon

Alfa Giulia SW

Nemrég mutatták be a 159-es Alfa utódját, az új Giuliát. Egyelőre még csak sedan kasznival láthattuk, később természetesen majd sportkombi is lesz belőle.


Hammer ötlete alapján készítettem el az új Giulia DTM változatát. Dekor terén a jellegzetes 155 DTM Martini adta a fő irányvonalat.

Alfa Romeo Giulia DTM

Alfa Giulia


Nissan GT-R Hakosuka

Nissan GT-R

Alap Ennek a kocsinak szintén NFS feelinget kölcsönöztem amennyire lehet. De azért nem akartam egy kultikus autót elrontani. Másrészt a hátsó matrica valakinek az emléke miatt került rá, nem a tuning miatt. HD


Az új 7-es Bmw-ből készítettem coupe változatot. Az alaphoz képest laposabb tető, enyhén átrajzolt lámpák, küszöbvonal, oldalsó beömlő, ültetett futómű, stb...

BMW 8-Series Coupe

BMW 8-Series Coupe


BMW 7-Series VTF

BMW 7-Series

Tudom, hogy az a WTF az w-s, de ennek a VTF-nek a Valami Történni Fog a jelentése. Ugyanis története, hogy egy oldalon (ez álhír) találtam egy cikket egy kupé 7-esről, amin külsőre csak az volt a különbség, hogy lényegesen rövidebb volt és kupé. kép nem volt így azt megcsináltam. A cikk írója azt gondolta, [···több···]


Nos, majdnem egy év után, de elkészült a frontos verzió is. Szerintem ez gyengébb lett mint a faros, de talán nem olyan rossz. Alap.

Seat Leon FR Stance (2)

Seat Leon FR


Opel Astra K

Opel Astra K

Itt az új Astra, kicsit átalakítva. Vossen VPS-306 felnik, ültetés, új zöld szín, lökhárító, és küszöbtoldat, fekete ablakkeret, hűtőrács, és visszapillantó tükör, sárga ködlámpa, sötétített hátsó lámpa, új háttér, stb.


Most egy kevésbé populáris alapot hoztam, ami szerintem még mindig megállja a helyét. XXL

Nissan 350z (29)

Nissan 350z


Chevrolet Camaro (20)

Chevrolet Camaro

Másfél órás kihívásmentő lett volna, de sajnos ez sem volt elég. A színe egészen megtetszett, az orrával nem vagyok megelégedve. És Ti?


Egy párbajra készült ez a kép.

Volkswagen Jetta  (4)

VW Jetta


Opel Frontera 2016

Opel Frontera

Nem vagyok nagy fantomképezős, egyszerűen csak megtetszett a donor. Már régóta fel akartam használni, a mostani kihívás kapóra is jött. 2 órás kihívásmentő volt ez is.


No comment.

Toyota  GT86

Toyota GT86


Honda Civic Type-R (11)

Honda Civic Type-R

Megtetszett, és megcsináltam.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED