Virtuális autószalon

Ezt a képet egy régebbi kihívásra készítettem de nem tudtam időre befejezni.

Skoda Fabia Vrs

Skoda Fabia Vrs


Volkswagen T5 Multivan (2)

VW T5 Multivan

Kis minimal, most ennyit tudtam kihozni belőle.


Egy egyszerű kis gyors fantom, ilyet még úgysem láttam.

Skoda Fabia Mk3 3door

Skoda Fabia


Rolls-Royce Dawn

Rolls-Royce Dawn

A Rolls-Royce új modellt mutat be hamarosan, amely a Ghost és a Wraith műszaki alapjaira érkezik. Az új nyitott vászontetős modell a Dawn nevet kapja, vélhetően 2016 tavaszán mutatkozik majd be.


Bemutatták az új Chevrolet Camarot, egyelőre csak coupe kivitelben. Az elődhöz hasonlóan későbbiekben lesz majd cabrio is.

Chevrolet Camaro SS Convertible

Chevrolet Camaro SS


Renault Sandero RS

Renault Sandero

Hamarosan jön a Sandero sportváltozata. Átrajzolt lökhárítók, és küszöbtoldat, tetőszárny, új hűtőrács, fekete felnik, és tükörház, ültetett futómű, és nagyobb felnik teszik egyedivé kívülről. A motortérbe vélhetően egy kétliteres motor kerül majd, 140 lóerő körüli teljesítménnyel.


Felni, ültetés, eltüntetett feliratok, színrefújt oldalsó panel, fekete elem az oldalablak után, és tükrök, stb

Audi R8 V10  (3)

Audi R8 V10


Audi R8 V10 2018 Concept

Audi R8

Nekem ennyi jött össze. Alap XL


Várhatóan az idei év vége felé mutatja be a Skoda az új 7 üléses szabadidő terepjáróját. Formája az aktuális SuperB-re emlékeztet majd, elérhető lesz, első, és összkerékmeghajtással is.

Skoda Snowman

Skoda Snowman


Skoda Superb Combi 2016 (2)

Skoda Superb Combi

A Superb harmadik generációjának ferdehátú verziója után már nem kell sokat várnunk a kombira sem. Semmi meglepőt nem tartogat formailag, letisztult és elegáns. A már eleve hatalmas Octavia Combi bődületes méretű nagytestvére lesz, csomagtere elérheti a már szinte fölöslegesen nagy 650 litert. Eredeti


felni, ültetés, falazott oldalindex, és kilincs, fekete embléma, és lökhárító betét, stb..

Vauxhall Corsa VXR

Vauxhall Corsa VXR


Audi R8 V10  (2)

Audi R8 V10

Nekem ennyit sikerült kihozni belőle.


Nos, készítettem egy látványtervet a leendő autómról, ugyanis nagyon esélyes hogy Feliciam lesz. Tudom, van benne hiba, de inkább a látványra mentem, meg amúgy sem a pontért VT-zek. Alap.

Skoda Felicia Red Bxtch

Skoda Felicia


Audi R8 V10

Audi R8 V10

Rég indultam kihíváson, de ez most csak egy kihívásmentő minimal lett. Pár órát foglalkoztam vele, a kocsi formája tetszik, így csak pár toldatot, felnit, fekete betéteket kapott, lekerültek a felesleges feliratok a kocsiról, új háttérbe tettem, majd végül minimális zöld került a kocsira. Nem nagy durranás, de most csak ennyire volt időm...


A GTI után elkészítettem a legújabb Transporter R csúcsváltozatát. Agresszív front, ültetett futómű, új felnik, számos fekete betét és küszöbtoldat jelenti az újdonságot.

Volkswagen T6 Transporter R

VW T6 Transporter


Volkswagen T6 Transporter GTI

VW T6 Transporter

Az új, hatodik generációs Transporterből készítettem GTI változatot. Enyhén ültetett futómű, nagyméretű felnik, és fékek, Golf GTI-re hajazó lökhárító, és hűtőmaszk, sötétített lámpák, fekete B oszlop, és tető, stb...


Az új Ford Taurus a Sanghai Autószalonon mutatkozik be, későbbiek jöhet belőle egy összkerekes sportváltozat is. A Focus RS-re hajazó spoilerekről, nagyméretű felnikről és fékekről egyértelműen felismerhető lenne a Ford legnagyobb méretű sportlimuzinja.

Ford Taurus RS

Ford Taurus


Mitsubishi Lancer EVO IX Dark Knight

Mitsubishi Lancer EVO

Negyedik EVO-s próbálkozásom. A kihíváson második lett. Akkor még félkész volt, most befejeztem.


Felni, ültetés, piros hátsó lámpa, új diffúzor, falazott kilincsek, feliratok, stb...

Mitsubishi Lancer EVO  (4)

Mitsubishi Lancer EVO


Nissan Silvia RedSun

Nissan Silvia RedSun

A 2015-ös RedSun pályázatra készült ez a kép, végül általam tervezett grafikát választották. Képeket itt találtok az elkészült autóról.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED