Virtuális autószalon

Ez pedig a hátulnézet, innen van benne egy adag BMW E21, illetve egy másik nagy kedvenc, a Ferrari SP12 EC is. Az alapformától egyébként próbáltam nem elrugaszkodni, igyekeztem úgy csinálni, hogy a valóságban is megépíthető lehessen (bár nem kevés munkával) egy 2-es BMW-ből. XXL

BMW M02 (2)

BMW M02


BMW M02

BMW M02

A BMW 328 Hommage a kedvenc tanulmányautóm, amikor először megláttam, az volt az első gondolatom, hogy milyen jól nézne ki egy kisebb coupé ebben a stílusban. El is kezdtem megvalósítani ezt az ötletet egy 1M-et használva alapként, de valamiért sosem lett kész, illetve azóta el is veszett az a fájl. [···több···]


Az alap a szomszéd oldal párbajáról jött, nagyon megtetszett, és gondoltam megcsinálom. Próbáltam valami VIP stílust csinálni, mert mostanában nagyon bejön ez a stílus. Effektes.

Audi RS6 (8)

Audi RS6


McLaren MP4 12C TM

McLaren MP4 12C

Nagyon régen akartam csinálni egy MP4 12C Mclarent. Tetszik maga a formája az autónak. Nem is terveztem tuningot először rá. De persze sose úgy megy az ahogy eltervezi az ember. Közben megjelent az nfs film is, gondoltam rápróbálunk a főszereplőre. Így ez lett a vége. Tobi Marshal indul a mindent eldöntő [···több···]


Kezd megtetszeni ez az új TT, ezért csak keveset változtattam rajta, pont annyit, amennyi kell. Szerintem. 16:9

Audi TT Orange

Audi TT


Porsche 959 2015

Porsche 959

A Civic óta próbáltam összehozni egy 5-ös vagy legalább 4-es tuningot, csak ez az addig fajult, hogy egyre jobb helyett, egyre rosszabb vt-ket raktam össze, úgyhogy inkább a minőség mint a gyorsaság került most előtérbe. Ennek jegyébe készült ez a Porsche is, mondjuk ez inkább fantom mint tuning. Alap.


Enyhe tuning, és egy kis arculatmódosítás. Nekem így már eléggé tetszik... :)

Audi TT  (4)

Audi TT


Audi TT  (3)

Audi TT

Nekem ennyi.


Április 1.-re készült ez a VT, az autónavigátor.hu-n cikk is keletkezett belőle.

Porsche Boxenne S

Porsche Boxenne


Audi TT MTM

Audi TT

Én csak ennyit tudtam belőle kihozni. Az a helyzet, hogy fontolgatom a visszavonulást (a legújabb Subarumon ill. a kihíváson elért helyezésen [nem utolsó előtti hely] múlik).


Megcsináltam a Porsche Macan coupe változatát. Alap.

Porsche Macan Coupe

Porsche Macan


Jaguar F-Type 5door

Jaguar F-Type

Valószínű, hogy sosem készül belőle nyújtott tengelytávú, 5ajtós családi verzió, mindenesetre nem lenne olyan csúnya.


Már egy fél éve terveztem, hogy megcsinálom, de csak mostanra került rá sor. Valamennyire hasonlít EnzoFerrari Maserati GT Arab Style-jára Ez a gép az első kabriósításos vt-m a szalonba került gépek közül pedig a harmincadik. Alap.

Maserati GranTurismo S Roadster F1

Maserati GranTurismo


Chevrolet HHR Custom

Chevrolet HHR

Flameks kolléga megkért a télen, hogy segítsek neki egy HHR tervezésében. Időhiány miatt, én csináltam meg a látványtervet. A felni adott volt, de a későbbiekben szeretnék egy másik festés és felni kombinációt is elkészíteni.


Az új Chryslerből készítettem egy sportmodellt. Tettem alá nagy alufelnit, ültetést, sportosabb lökhárító, és küszöbtoldatot, hátsó szárnyat, fekete tükröt, és tetőt.

Chrysler 200GT

Chrysler 200GT


Trabant 601 Limousine

Trabant 601

Szintén egy minimál. Alap, XL.


Egy ismerősöm haverjának a szülinapi ajándéka ez a kép 100*70-es méretben. Sajnos a nyomtatott verzióról csak ez a képem van.

Audi R8 (5)

Audi R8


Skoda Rapid (5)

Skoda Rapid

Minimális változáson eset át. Alap, xl.


Az új TT-ből készítettem egy 4 kerékmeghajtású terepesített változatot. Kapott fekete lökhárító, és küszöbborításokat, és sárvédőíveket, ballonosabb kerekeket, és picit megemelt futóművet.

Audi TT AllRoad

Audi TT


Mercedes-Benz S63 AMG Pickup

Mercedes S63 AMG Pickup

Nem sok mindent tudok írni róla, csak készítettem egy Pickup Mercit.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED