Virtuális autószalon

Nekem ennyi.

Acura NSX-T

Acura NSX-T


Chevrolet silverado (8)

Chevrolet silverado

Ki javítottam a hibákat.


Ezt a képet az egyik ismerősöm részére csináltam. Megkért, hogy az autóját alakítsam át az ő stílusára. A cél egy visszafogott családi egyben egy sportosságot árasztó gép legyen! Amit szeretett volna, hogy pirosba szívesen megnézné valamint ültetésbe ne legyen koppra téve. Itt se maradhatott ki az újrarajzolás [···több···]

BMW M5 Touring (3)

BMW M5 Touring


Toyota Pri(Lexus)us

Toyota Prius

Ez a terv még az Is300-as után fogalmazódott meg bennem, de csak mostanra döntöttem úgy, hogy meg is csinálom. Az alap oldalról kicsit úgy néz ki, mint egy zsömle. Ráraktam egy Lexus GS hűtőrácsát, majd egy alátettem egy szett TE 37-es felnit. Röviden ennyi. Tudom van még benne hiba, de nem szeretném ha kihalna az oldal beküldött képek hiánya miatt.


Elképzeltem milyen lehetne a következő generációs Skyline GT-R. A vt egy kézi rajzból készült. Remélem tetszik. NISMO és további verziók a blogomon

Nissan GT-R R36 concept

Nissan GT-R


Audi TTR (2)

Audi TTR

Ezt még egy ovtv-re csináltam (amiről végül lekéstem). A posztmentességre való tekintettel most leporoltam és beküldtem.


Felni, ültetés, fekete B oszlop, embléma, hűtőrács, felesleges feliratok leszedve, fordítva nyíló hátsó ajtó, sötétített lámpák, stb.

Chevrolet Silverado  (3)

Chevrolet Silverado


Chevrolet Silverado Police

Chevrolet Silverado

My work for challenge... I hope you like it! I`m begginer


A legutóbbi 250-es után kezdtem el. Tulajdonképpen Hope adta az ötletet, hogy a másodikhoz is hozzálássak. A kocsiról lekerültek: a lökhárítók, az eredeti szélvédő, a kocsiban ülők és a régi háátérből a kocsi mögötti rész. Ami pedig felkerült: Garázsos háttér, a motorházetőn egy bukósisak, egy átdolgozott [···több···]

Ferrari 250 GT California Spyder Le Mans

Ferrari 250 GT


Chevrolet Silverado  (2)

Chevrolet Silverado

Nekem ennyi.


Sokat gondolkoztam, hogy miért lett az új V8-as középmotoros Ferrari GTB névre keresztelve, és arra a következtetésre gondoltam, hogy valószínűleg újra lesz középmotoros GTO Ferrari, úgyhogy gondoltam megcsinálom. Az orra a LaFerrarira hajaz. A motor 640 lóerőt tudna. Lesz hátulnézet is, ha el jutok odáig. Alap

Ferrari 488 GTO

Ferrari 488 GTO


Volkswagen Passat B8

VW Passat

Megint eltelt gyorsan 2 év, mióta nem küldtem be VT-t. Sajnos idő hiány miatt, sokszor kimaradnak 2-3-4 hónapok is, amikor a képszerkesztő programot meg se nyitom és szerencsére vannak olyan idők, amikor 1 hét alatt, sok órát rászánva, összehozok egy Autót, ami most a legújabb VW Passat B8-as verziója [···több···]


My new work, I hope you like it Invested a lot of effort Quality is bad because I'm a beginner

Seat Leon Cupra (9)

Seat Leon Cupra


BMW M3 E36 White Noise

BMW M3 E36

Rég jártam erre VT-vel, de mindig ott motoszkált a fejemben, hogy ismét bele kellene vágni. Jó időtöltés és örömet okoz, persze kis dózisban. Fogadjátok szeretettel a kis kreálmányom.


Bemutatkozott az új Honda S660, később jön az ezres, turbós motorral szerelt Type-R változat is. A teljesítménye 100 lóerő körül lesz, kívülről a méretes spoilerek, nagyméretű felnik, és fékek, ültetett futómű teszi feltűnővé a modellt.

Honda S1000 Type-R

Honda S1000


BMW M3 E36  (2)

BMW M3 E36

Felni, ültetés, falazott kaszni, sötétített index, teli piros hátsólámpa, stb...


Nekem ennyi sikerült.

BMW M3 E36 Race Car

BMW M3 E36


BMW M3 R&W

BMW M3 R&W

Tetszik az E36-os, úgyhogy belefogtam. Igaz egy másik projekt kellős közepén indult el a verseny, de mindenképp nevezni akartam, mert a kihíváson csak a szokásos sereghajtó helyet tudtam kihozni belőle. Most egy kisit tovább fejlesztettem. Az alapkoncepció maradt ugyanaz.


Ez az autó alapban is tökéletes, ezért csak apróságokat változtattam. Új felni, feliratok, embléma leszedve, fekete csomagtérajtó, és dekor, új szín, teli piros lámpa, stb.

Ford Focus RS  (2)

Ford Focus RS


Hummer H2 O.CT

Hummer H2 O.CT

Tavaly készítettem az O.CT Tuning részére tervet erről a Hummer H2-ről. Az autó alatt egy szett 22-os Status Cannon felniszett van, a karosszéria matt/metál bronz fóliát kapott. Az elkészült autóról itt találtok több képet.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED