Virtuális autószalon

No comment.

Mitsubishi Lancer Evo e

Mitsubishi Lancer Evo


Chevrolet COPO Camaro Convertible

Chevrolet Camaro

Eredetileg a legutóbbi OVTV-re készült, de végül nem küldtem be. Az autó kapott egy komplett COPO Camaro kitet, új színt, új hátteret, és még számos apróságot.


Ovtv minimál

Chevrolet Camaro SS  (5)

Chevrolet Camaro SS


Chevrolet Camaro SS  (4)

Chevrolet Camaro

Rég voltam ovtv-n is, gondoltam kipróbálom mire elég pár óra. Nekem ennyire futotta most.


Tetszett az alap, ötletem is volt rá, ezért megcsináltam. Szerintem jó lett, hiba biztosan van még benne, amit nem vettem észre.

Mitsubishi Lancer Evo Fatlace

Mitsubishi Lancer Evo


Mitsubishi Lancer Evo Goldie

Mitsubishi Lancer Evo

Nem éppen nevezhető visszatérésnek, de ez lesz abból, ha az embernek megjön a kedve a vt-hez, zh előtti éjjel. Egy-két órás kép, remélem annyira nem rozsdásodtam be.


Pár apróság, és mindjárt jobban mutat a gép. Szerintem.

Chevrolet Camaro SS  (3)

Chevrolet Camaro SS


Mitsubishi Lancer Evo  (2)

Mitsubishi Lancer

Nekem ennyi.


Az alapmodellből készítettem el a Honda Civic Type-R legújabb változatát. Az autó kétliteres turbómotort kap, teljesítménye 300 lóerő körül lesz.

Honda Civic Type-R ´2015

Honda Civic


Chevrolet Corvette (11)

Chevrolet Corvette

Megtetszett az alap, volt időm, és neki fogtam. Kicsit modernizáltam a vasat, de emellett igyekeztem megtartani stílusát a gépnek. Szerintem sikerült. Alap XXL


Kis kihagyások után küldök egy képet, egy életjelet, hogy még itt vagyok! Próbálok fejlődni, valami reálisat kihozni belőle. Alap képpel is szolgálok!

Mercedes-Benz CL 500

Mercedes CL 500


Bentley Mulsanne Speed Convertible

Bentley Mulsanne

A Párizsi autószalonon mutatta be a Bentley a legújabb zászlóshajóját, a Mulsanne Speed-et. Ebből készítettem egy cabriot, bár nem valószínű, hogy valaha készül belőle egy ilyen változat.


Négy óra nekem semmire sem elég, viszont ha kapok még párat, akkor ilyet is tudok: TTS új lökössel és szoknyaszettel. Remélem, ez jobban tetszik majd nektek, mint a sárga verzió. Szerintem egész jó lett.

Audi TTS

Audi TTS


Mercedes-Benz A-Class VOSSEN

Mercedes A-Class

Rég megfordult már a fejemben, hogy csináljak egy Vossen stílusú képet. Hát végre elkészült. Ha már nekiálltam, megcsináltam USA piacra. Eddig még nem volt A-Class a honlapjukon de pár napja felkerült egy, így már annyira nem egyedi. Jó kis minimal. Original


O.Z. felni, ültetés, JE Design toldatok, falazott lökhárító, kisméretű rendszám, fekete embléma, tető, és hűtőrács, fehér tükör, narancs indexek, stb. WIP

Volkswagen Polo 3-door UK-spec

VW Polo


BMW M4 Pickup

BMW M4 Pickup

Itt egy nyújtott tengelytávú, pickuppá átalakított Bmw M3. Anno az előző generációból is készített a Bmw egy ilyen koncepció változatot, reméljük ebből az újból is fognak.


Felni, ültetés, kilincs eltüntetve, lökhárító, motorháztető lesimítva, kis dekor, stb. Elég jól néz ki ez a TT alapban is, szerintem elég ennyi rá.

Audi TTS Yellow (2)

Audi TTS


Audi TTS Minimal

Audi TTS

Ez az Audi a legutóbbi OVTV-re készült kihívásmentőként. Nem nagy durranás, minimal lett, kb 2 órát foglalkoztam vele. Az autó kapott Vossen felniket, ültetést, lökhárító, és küszöbtoldatot, fekete tükröt, tetőt, és hűtőrácsot, dekort, sötétített lámpákat, új színt, és néhány műszert belülre.


Jól jött a hosszabbítás, mert így én is indulhattam. Kicsit pályásítottam a verdát, semmi extra. Szerintem nem lett olyan rossz.

Audi TTS Track Edition

Audi TTS


Volkswagen T6 Multivan & Transporter Concept

VW T6

Minap jelentek meg a képek a Volkswagen Tristar pickup koncepcióról, ami a következő generációs Multivan/Transporter előhírnöke lehet. Ebből készítettem el a következő generációs modelleket.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED