Pályázat

CarStyling F1-tuning

2008. 01. 16.

Közel négy éve egyszer már volt egy Formula 1-es pályázatunk, most kicsit más irányból fogjuk megközelíteni a témát: lehetőleg az F1-et idéző optikai tuningot kérünk, és a versenyfestés most sem maradhat el. A pályázaton a CarStyling.hu és kiemelt partneroldala a Webradio.hu is beszáll a nyereményosztásba: akár egy Sony-Ericsson W200i mobiltelefont is nyerhetsz!

Míg a régi F1-es versenyen a versenyautók formavilágát kértük számon az utacai autókon, most átépítés helyett kifejezetten optikai tuningot várunk, ami persze nem baj, ha az F1-et idézi fel. A típusokat az idei gyári csapatok anyacégeinek jelenlegi modellválasztékában kell megtalálni.

Gratulálunk roobinak, gabesznek és HoPe-nak a hvtm-en elért dobogós eredményükhöz!A pályázat szabályaiFerrari 599 GTB Fiorano F1

Ferrari 599 GTB

Én ezt a 599 tuningoltam F1 stílusban, próbáltam minnél több elemet átvenni a Forma 1-es kocsiról. Eredeti.

Pontszám: 155


Ferrari F430 Rosso Scuderia

Ferrari F430

Ragaszkodtam az olasz autókhoz, és ezért választottam a Ferrarit. Eredeti.

Pontszám: 152


Toyota Auris F1-Style

Toyota Auris

A célom egy utcai tuning megalkotása volt, ami a Forma1 mellett a pályaautók világából meríti az ihletet és használ alkatrészeket. Mindezt lehetőleg úgy, hogy egy show-n se kelljen szégyenkeznie (ezért az LSD és a monitor). A dekor szándékosan nem pont olyan, mint az F1-gépen. Van belőle XXL, és van neki eredetije is.

Pontszám: 139


BMW The F-1

BMW F-1

Amikor elősször láttam a feladatot, tudtam, hogy szolid tuning kell, mégis erőt kell sugallnia. Ez kerekedett ki belőle. Forma 1-et az utcára!! :D Eredeti

Pontszám: 120


Mercedes-Benz F1 C-class

Mercedes C-class

Itt a pályázatos Mercim. Nem lett 100-as, ilyenre sikerült. :D Itt az alap.

Pontszám: 80


Honda Accord F1

Honda Accord

Amikor meg láttam ezt a pályázatott nagyon megörültem. Többször kezdtem bele több típusba végül az utolsó pár napban ezt sokerült összehoznom. Tehát a Honda lett az én választott autóm.

Pontszám: 70


BMW 1F1

BMW 1F1

A pályázatra egy 1-es BMW-t tuningoltam. Sok munkát kellett besűrítenem kevesebb időbe, mert későn kezdtem hozzá, de szerintem jó lett. A formái nem túl extrémek, de azért szerintem idézi az F1-et. Várom a véleményeket! Alap.

Pontszám: 64


BMW 335i (6)

BMW 335i

Kis módosításokkal probáltam a F1 felé terelni a kocsi formáját. Az eredeti is szép, de szerintem már csak a csapatfestés nagyot emel rajta. A felni és az IC van másolva, a többi rajz + tili-toli.

Pontszám: 34


Honda S2000 F1

Honda S2000

Ez egy S2000-es, 2006-os, mert a magyar Honda-oldalon is ez van fent árlistán, és a nemzetközi oldalon lévő sem tér el. Lehet, azóta nem volt modellfrissítés. A pályázat kapcsán rögtön eszembe jutott a Honda, mert nagyon bejött a tavalyi festés is, de az idei is elég jó lett, ezért esett erre a választásom. Az S2000 mellett meg az szólt, hogy a Civic Sedanról nem találtam tetsző képet.

Pontszám: 26


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED