Katalógus - Tesla (7 VT)

Tesla virtuáltuning lista

Tesla Roadster  (3)

Tesla Roadster

Mostanában nincs túl sok időm, főleg nem vt-zni, de ez a kép most ötletet adott, úgyhogy izzítottam a ps-t. Remélem nem volt hiábavaló a munkám, élveztem a kép készítését. A legtöbb dolgot rajzoltam az autón, ami most még gondolom nagyon látszik, de majd rajta leszek az ügyön. Ja, és szeretném megköszönni a pontokat a kihíváson. Na jó, innentől beszéljen helyettem a kép, kíváncsian várom a kommenteket, pontokat.


Tesla Roadster  (2)

Tesla Roadster

Utolsó nap kezdtem el látva, hogy nincs még egy nevező sem...


Tesla Speedster

Tesla Speedster

Végre szántam erre a képre is egy kis időt, hogy átméretezzem a képet és beküldjem. : ) (Voltam olyan idióta és az első felnit retusáltam. :D ) A kép eredeti mérete 4200x2800pixel volt csak ekkora képet sehová se tudtam feltölteni, úgyhogy le lett kicsinyítve a kép. XXXXL ; Részletek


Tesla Roadster E-design

Tesla Roadster

Tuning magazin 2. hely! :) Kevesebb változás, de igényes kialakításban volt a célom ennél az autómnál. És még motort is kapott :) Igyekeztem többet rajzolgatni, mint ammennyit általában szoktam, bár inkáb a CPVT-k híve vagyok.


Tesla Roadster (2)

Tesla Roadster

Sajna mostanában nem nagyon van időm VT-zni, megkezdődött a gimnázium. A járgány először szolidnak indult, aztán érkezett a diffi egy Ford GT-ről, és elvadult az optika. A végére egy érdekes egyveleg született. Sportos is meg nem is. XXL, alap. (Hamarosan jön a Bömbösöm, addig is egy kis ízelítő. )


Tesla Roadster

Tesla Roadster

Tuning magazin sokadik pályázatára készült. Hegével holtversenyben 3. helyezést értünk el, amivel nem értek egyet, hiszen abban a gépben sokkal több munka volt, és közel nem egy szinten vagyunk. De remélem azért jobban sikerült mint a 300-asom.


Tesla Superexotic

Tesla Superexotic

Tuning Magazin pályázatra készült az autó, és nagyon-nagyon sok munka van benne. A művelet fő részét a Reventonnal való egybedolgozás vette el, meg persze a sok egyéb apróság. Többek közt kellett szereznem az LSD ajtóhoz egy párt is, mert csak egy volt felnyitva. A Tesla fart végülis nem akartam átvariálni nagyon, mert akkor már nem is maradt volna benne semmi vonás a Roadsterből. A lámpán is sokat gondolkoztam, végülis ez a Skyline téma került bele, mert engem nagyon emlékeztet ezzel a fekete kerettel a Veil Side féle NSX-re, ami mellesleg nagyon közel áll a szívemhez. A kép minősége remélem még élvezhető, eléggé lekicsinyítettem a postolás miatt.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED