Katalógus - Duesenberg (4 VT)

Duesenberg virtuáltuning lista

Duesenberg 2007

Duesenberg 2007

Nos, próbáltam kiforrott autót építeni, de aztán a vége az lett, hogy egy nagyon tanulmány hangulatú mű készült el! Az oldalsó légtorkok az évek alatt felcsúsztak a motorháztetőre, a színek invertálódtak! Az új Hella LED-es fényszórókat sok tanulmánnyal ellentétben a szériaváltozatba is be kívánják építeni! A jövő szögletes tanulmányautóival ellentétben a Duesenberg Motors Co. (amit a General Motors élesztett fel és ennek a konszernnek a tagjává vált) gömbölyűnek álmodta meg a 2007-es év szupersportkocsiját, felidézve ezzel a régmúlt_nagy_sportkupéit.


Duesenberg SJ Roadster

Duesenberg SJ

Az áramvonalas SJ Roadster új köntösben...


Duesenberg Model K

Duesenberg K

A Duesyk története a Model J-vel véget ért (pontosabban az SJ-vel, de az S csak a feltöltésre utal - Supercharged). Most a K-nál folytatjuk a sort egy grandiózus túrakupéval.


Duesenberg SJ La Grande Phaeton

Duesenberg SJ

Megpróbáltam feltámasztani a Duesenberg egyik zászlóshajóját. Kinézetéből adódóan nem igazán sportautó, hanem egy sportos vonalvezetésű luxuslimuzin volt a cél. Ehhez kitűnő alap egy VW Phaeton. :-) Retróhangulatot talán a széles küszöb, vagy a mai ditvatnak megfelelő küllős felnik adnak neki. A készínű fényezés csak utalás a vmikori bőrtetőre. Kapott még új hűtőrácsot, plusz krómcsíkot az elejére, króm tükröket, mert hát ugye a régi is csöpögött a krómtól. Meg szerintem jól is néz ki. Csapott hát, megnyújtott motortér, mert hát vhol csak el kell férnie a V10-es motornak. És a végére még jutott egy suicide (hátrafelé nyíló) ajtó is neki. Remélem azért nem rossz, a pályázat nehézségét tekintve.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED