Katalógus - Cord (4 VT)

Cord virtuáltuning lista

Cord Compact Coupe

Cord Coupe

A világ első bukólámpás autója, az 1937-ben megjelent Cord 812 volt. Most a világ legkompaktabb bukólámpás autója lett. A donor egy Astra GTC volt, de mostanra egyszerre elegáns és sportos lett....


Cord 820

Cord 820

Nagy kedvencem a Cord márka, s úgy éreztem ezt kell elkészítenem. Az alap egy Maserati, ami stílusa, formája és arányai miatt is a Cord méltó utódja lehetne. Mivel a Maserati modelljeként jelenne meg /ld. Mercedes - Maybach/ a V8-as motor maradt a kis emblémával együtt. (A hűtőn és oldalt a Cord jele látható). Az egyediség és különlegesség fokozása érdekében speciális fehér szegélyű gumikat kapott és az ajtók elölről nyílnak.


Cord 829

Cord 829

Cord pompás elsőkerékhajtású autókat gyártott a '20 -as, '30-as évek Amerikájában - a tengerentúl elsőként. Sajnos Errett Lobban Cord birodalma (Auburn, Cord, Duesenberg) nem heverte ki a Nagy Válságot, de most megpróbáljuk feléleszteni a Cordot - ezúttal egy Chrysler alapjain. A 829 egy nagy GT autó, melynek hoszú orrában V8 és V12 is elfér, utasterében pedig 2+2 utas. Nevében az L-29-nek és a 812-nek állít emléket, formajegyeit inkább az utóbbitól örökölte.


Cord 1934 Hot Rod

Cord Hot Rod

Azt hiszem, hogy ráfért egy kis hot rod-osítás, bár a motorház elég furcsa lett.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED