Katalógus - Eagle (9 VT)

Eagle virtuáltuning lista

Eagle rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Eagle Talon GT

Eagle Talon

Nem tetszett az alap, de nekem így már jobban tetszik. :D


Eagle Talon Toxic

Eagle Talon

Szeretem a régi sportkocsikat, tetszik a formája ennek is, egyedül ez első bukólámpa nem jött be! Hát most ezt is megoldottam! Került a kocsira egy új tappancsszett, spoilerek letisztítva és megnagyobbítva, ültetés, tisztítás, a többi meg úgyis egyértelmű! Ja és a hátul száguldozó Ventos csávót lekapcsolták a rendőrbácsik ;-)


Eagle Talon

Eagle Talon

Nem történt ordas nagy változás, inkább csak apróbb finomítások. De az sok. Fel sem sorolom... úgyis látszik. :O)


Eagle Talon +2gen

Eagle Talon

A két generációval későbbi Eclipse oldallemezeit és első lökhárítójának motívumait tettem fel a Talonra. Vaskosabbak lettek még a domborításai is körben. Ezenkívül kapott frissebb Eclipse-felnit, és egy tuningautó fényezét. Plusz rátettem az ihlető járgányt, amint éppen előzni készül a Ventót. Ez nem sikerült valami jól...


Eagle Talon (2)

Eagle Talon

Hát nekem ez sikerült...


Eagle Talon (3)

Eagle Talon

Régi autó új köntösbe bújtatva. Kicsit vadabb lett, mint az eredeti, bár a formajegyeket megőrizte (bukólámpa, csíkhelyzetjelző). A látvány magáért beszél.


Eagle Talon Drift

Eagle Talon

Életemben először inkább megpróbáltam a driftes stílus felé menni, ami mint tudjuk nem egy könnyű műfaj de valahol el kell kezdeni :-)


Eagle Talon (4)

Eagle Talon

Sajnos kicsit elnéztem a pályázatot, és azt hittem, hogy 20-ig lehet beküldeni. Tévedtem :). Nem baj, azért ide beküldöm, és én ezzel neveztem volna a pályázatra. A változások láthatóak rajta.


Eagle Talon (5)

Eagle Talon

Küldenék egy képet az Eagle Talon-ról, remélem jó helyre.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED