Katalógus - Brilliance (9 VT)

Brilliance virtuáltuning lista

Brilliance a hyts galériában

Brilliance BC3C

Brilliance BC3

Eredeti ötlet híján, a szokásos recept szerint jártam el. Optika, látvány, plusz a szög miatt adta magát arra, hogy cabrio legyen. Örülök, hogy ez elegendőnek bizonyult az első hivatalos VTM futamgyőzelmemhez.


Brilliance BC3

Brilliance BC3

Most a VTM végén, hogy már nem kell pontot szereznem, megpróbálkoztam a karikatúra stílussal.. :D


Brilliance BC3 Widebody

Brilliance BC3

Szokás szerint az utolsó napon kezdtem el, és akkor sem jutott rá sok időm. Se donort nem találtam, se ötletem nem volt, valahogy mégis kedvem támadt ehhez a képhez, úgyhogy gyakorlásként rajzolgattam rá egy kicsit, hogy újra ráérezzek a PS meg a kihívások ízére. Sajnos időhiány miatt elég szolid maradt (ezért tudom, hogy gyakorlatileg esélytelen lesz), de a minőségre igyekeztem odafigyelni.


Brilliance BC3 Concept

Brilliance BC3

A 2007-es VT Master utolsó futamán a pontszerzést tűztem ki célul, amit el is tudtam érni. :-) Mostanában nagyon eluralkodott rajtam az anti-VT-kór, de ez a mongolid kigyógyított belőle. :D Ezen a VT-n más mószert használtam a tükröződésekre, mint régebben (pl. Fisker), de sikerült vele feldobni. Kár, hogy nem ezzel a sötét grafitszürke színnel küldtem be a kihívásra.


Brilliance BC3 WRC

Brilliance BC3

Ha Kína is rallyzni szeretne: tessék. :)


Brilliance BC-3

Brilliance BC-3

Egy régi ötletem valósítottam meg.


Brilliance Zhonghua

Brilliance Zhonghua

Ezt sikerült kihozni egy Zhonghua-ból ; )


Brilliance Zhonghua Street Racer

Brilliance Zhonghua

Nos, mikor megláttam ezt az autót, mondom: "jajj, miez?" Aztán elkezdtem alakítgatni, elvégeztem a 'kötelező gyakorlatokat' majd úgy gondoltam, ennek valami durvábbra van szüksége, mert nagyon csúf egy járgány! Na, akkor kezdődött el a rajzolás: új bodykit, tükör az autó alá, lámpa teljes mértékű újrarajzolása (részben felhasználtam hozzá egy civic lámpát is) majd jöhettek az új kerekek, némi flip-flop-szerű zöld fényezés, sidepipe, majd a háttér simogatása egy kicsit... Asszem nagyvonalakban ennyi, tetszik a végeredmény és amint azt láttam, Nektek is tetszett! :)


Brilliance Zhonghua SSF3 TURBO

Brilliance Zhonghua

Mivel az első kihívásra nem tudtam idő hiányában elkészülni, úgy döntöttem hogy a másodikon mindenképpen itt leszek! Persze első pillantásra reménytelenek tűnt a helyzet, de egy kis roszfiúsítással, ültetéssel, felnicserével, illetve egy extra festő munka után faragtam belőle egy japán... oops... illetve egy kínai utcai harcos gépet! Remélem ez sikerült ;-) (SSF=Super Street Fighter)


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED