Katalógus - Egyéb (128 VT)

Egyéb virtuáltuning lista

Messerschmitt BF 109 G6 Halloween

Messerschmitt BF

Beszélnek egy repülőgépről, ami Halloween éjszakáján emberekre vadászik... Boldog Halloweent! Alap


AMD Promotion X

AMD Promotion X

Valami különlegeset szerettem volna készíteni de nem tudtam hogyan lássak hozzá így hát elkezdtem játszadozni a színekkel amikor felkerült a piros-fekete fényezés egyből az AMD ugrott be így a végső koncepció az lett hogy minimális változtatás mellett egy megvalósítható promóciós gépet készítsek kapott új felnit,rácsot,fényezést, változott a fényszóró illetve kapott egy dupla kipufogót a jármű különlegessége hogy az átlag golfautókkal ellentétben ezt egy 1.9-es TDI motor hajtja ALAP


Google´s Self-Driving Car

Google Car

Ha már az új önirányító Google autók vezetési élményt nem tudnak adni, legalább karcolják az aszfaltot. Amúgy csak egy félórás vacakolás, ápr. 1.-re pont jó lett volna. :)


Hungaria Whirlwind

Hungaria Whirlwind

Végre! A Whirlwind project végére értem (legalábbis egyenlőre). A kocsi a tesztpályás koncepcióhoz hasonlóan Corvette C7 alapú, viszont azóta az egészet újrakezdtem egy másik alapképpel. A Coevette-ből szinte semmi sem maradt. Az első számú verzióból is csak az alkatrészek nagyjából 50%-át emeltem át a szériaváltozatba. A motor felpiszkált Ferrari V8, a 458-asból. Az ajtók a Mclarenekhez hasonló koncepciók. Maga a gép enyhén Lambós kinézetű. Ha bejut akkor várhatóan lesz: S, R, és Spyder változat valamint a hátulnézet (valószínűleg a Spyder változatot fogom így megcsinálni. Ja 590 lóerő, 635 nm nyomaték, 1485 kg tömeg. Alap.


DHL Minitruck

DHL Minitruck

Az én verzióm a kis dobozosra.


DHL Furgon

DHL Furgon

DHL furgon újabb kalandjai :D


DHL Racing Van

DHL Racing Van

Nem igazán tudtam jobb névvel előállni ennek a képnek. :) Ezt a bestiát kellett átalakítani DHL-stílusban, ez lett az eredménye.


DHL Intergalactic

DHL Intergalactic

Ez is a DHL-es megmérettetésre készült. Az alap koncepciótól talán én szakadtam el leginkább. Az ingyenes házhozszállítást kicsit túldimenzionáltam. Valahol félúton van a kép a skicc és a concept art között.


DHL Snow Race

DHL Snow Race

Egy DHL-es megmérettetésre készült ez a kép.


RC Offroader (2)

RC Offroader

Emunem kihívására készült, 1. helyezett lettem vele. :)


Credo SpaceBoost

Credo SpaceBoost

A Credo sorozatom most egy helyközi autóbusszal bővül, melyből készítettem egy Borsod Volános verziót is.


RC Offroader

RC Offroader

Kréta rajz.


Havoc Concept

Havoc Concept

A napokban nekiláttam az új Audi Quattro Sport egyik képének, 90%-ban átrajzoltam a képet, és ez lett belőle. Ez életemben az első nagyrészben átrajzolt autó. Valószinüleg ez az első példánya a sorozatnak, várható lesz több is az idő múlásával, attól függ hogy fejlődök. Alapkép.


Credo CityBoost L & XL

Credo CityBoost

A Renault busszal elkezdett sorozatomat most folytatom, ezúttal egy Credo elővárosi buszt készítettem. Van belőle szóló, és csuklós változat is.


MC sc

MC sc

Elég sok vt-t beküldtem már, de ez teljesen más mint az eddigiek, jelesül az első olyan amit teljes egészében én terveztem és rajzoltam. Jó, a kerekeket kicsit kölcsönkértem. A fényezése elvileg matt fekete. Az autót én MC-nek kereszteltem el az sc nálam a sport coupe-t jelentené. Jobb ötletem nem volt. Biztos vannak hibái, de hát nekem ez az első rajzos vt-m. Későn érő típus vagyok. ;)


Bburago Police 1:43

Bburago Police

Nemrég cserélték le a magyar rendőrautókat, innen jött az ötlet, hogy elkészítsem az új autók 1:43-as modell megfelelőjét.


Irisbus GX127

Irisbus GX127

Ezt a képet még régen kezdtem el, talán 2011-ben ,talán '12-ben, már fogalmam sincs. Viszont most gondoltam, befejezem. Alap, előző verzió.


Porsche & Volkswagens

Porsche & VWs

Az autókon sokat nem módosítottam, nem is az volt a cél. Szerettem volna egy szép körítést a Porsche-nak. A háttérben viszon nagyon sok óra van. Az erdedeti képek: Vw TYP2, Porsche 930 Turbo, VW Golf MKI GTI


B9

B9

Nem tudom mit írhatnék róla, rengeteg idő van a kezdés és a befejezés között. Sok dolgot már teljesen máshogy csinálnék, de nem ez a lényeg. Nem ér megnézni a Normál képet, mert Szélesvásznú XXL képről van szó. Az autóról... egy saját koncepció, nekem így tetszett, azért lett fekete-fehér mert ilyen típusú képet szerintem még nem csináltam.


Pontiac Firebird vs. Road Runner

Firebird vs. Road Runner

Két szép régiséget építettem, próbáltam ízlésesen megoldani. Próbáltam precízen hiba nélkül valóságszerűre megcsinálni. Gibát én nem vettem észre, de lehet, hogy van benne. :/ Alap1, alap2.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED