Katalógus - Jakusa (35 VT)

Jakusa virtuáltuning lista

Jakusa Diaphanum

Jakusa Diaphanum

Mint a kocsiknál, így a motoroknál is keresgélek, egy egyedi formavilágot. Ezt a sajátmárkás motort a sci-fi filmek inspirálták, egy futurisztikus motor kialakítása volt a cél. Az alapmotor egy Honda CB1100 volt. A név, az átlátszó első burkolatra utal. Jakusa Design


Jakusa Type One Ettore Edition

Jakusa Type One

Mostanában már csak motorokat tervezek. Természetesen nem ok nélkül pártoltam át a motorokhoz, hamarosan világos lesz, hogy miért. Sokat gyakorlok, és már készült pár koncepcióm . Megpróbálok kialakítani a saját formanyelvem, erre példa a Type One . Most ennek készítettem el egy különleges kiadását, amely a Bugatti Ettore koncepcióm stílusában készült. Kíváncsian várom milyen fogadtatásban részesül. Nos?


Jakusa Megasus Concept

Jakusa Megasus

Már évek óta nem csináltam saját márkás modellt, de a gondolat ott motoszkált a fejemben. Igyekeztem belecsempészni úgy korábbi autóimat, hogy mégis önálló karakter legyen. Nos?


Jakusa Triango  (2)

Jakusa Triango

Nem fűzök hozzá különösebb kommentárt, talán a kép magáért beszél. Nos?


Jakusa Teleporto

Jakusa Teleporto

Hosszabb kihagyás után ismét egy saját modellel jelentkezem. A kocsi a Triango formai elemeit viszi tovább, egy számmal kisebb méretben. Nos?


Jakusa Lacerto

Jakusa Lacerto

Új saját modellel jelentkezem. Az autó formavilágát a hüllők inspirálták. Az autó alapját nem nagyon tudnám megmondani, kezdetben Triango volt, de az arányai eléggé megváltoztak. Nos?


Jakusa Mesteno GTR

Jakusa Mesteno

Hosszú kihagyás után most végre megint itt vagyok. Még eléggé be vagyok rozsdásodva, így az új képemnél igénybe vettem beatle segítségét. Ezúton is köszönöm neki. A kocsi a korábbi Mesteno tuningolt változata. Alapnak ezt a képet használtam. A 3D-s modellt is én terveztem. www.edgeracers.com. Nos?


Jakusa Bossco LE (2)

Jakusa Bossco

Természetesen ha már van hátulnézet, van Limited Edition is. Nekem ez a LE vátozat a kedvencem a saját gépeim közül. Nos?


Jakusa Bossco Concept (2)

Jakusa Bossco

Mivel nálam se volt 100%-os az előző változat, továbbgondoltam a designt. Ebben az esetben nem az eredeti inspiráció, hanem az előző nézet volt a kiindulási pont. Úgy gondolom, ez harmónikusabban kapcsolódik a fronthoz, jobban egészet alkot. Ez a végleges hátsó. Nos?


Jakusa Bossco B

Jakusa Bossco

Pihenésképpen elkészítettem a Bossco hátulját. Talán ebből a nézetből az inspirációként használt Mustang Boss jobban visszaköszön. A kocsi az FMC sorozat tagja, melyet phareck mostanában szorgalmasan bővítget. Aki ebben szívesen részt venne keresse meg valamelyikünket. Nos?


Jakusa Triango BS

Jakusa Triango

Elkészült a hátulnézet is. Igyekeztem minél pontosabban kitalálni ezt a nézetet. A hátsó stílusában követi a front háromszögeit. XXL. Egy kis előzetes a következő projektről. Az, hogy miért járom körül ezt a témát, majd egyszer kiderül... Nos?


Jakusa Triango

Jakusa Triango

Évnyitó vt-m egy sajátmárkás autó. A kocsi az Enzo alapjaira épül, csak a szélvédő maradt változatlan. Készülni fog belőle több nézetből is vt, íme egy kis előzetes. A gép egy projekt része, amelyen mongrával együtt dolgozom. XXL. Nos?


Jakusa Bossco LE

Jakusa Bossco

Készítettem egy ünnepi kiadást...


Jakusa Bossco Concept

Jakusa Bossco

Folytatom az izomautó sorozatom. Ennek sajátmárkás autónak a Mustang Boss volt az ihletője. Azt akartam megmutatni, hogy én hogy képzelem a jövő izomautóit. Nos?


Jakusa GtVedo Race Version

Jakusa GtVedo

Az évnyitó VT-m ismét egy saját modell. Stílusában tovább folytatja formanyelvemet, de újabb formákkal. A kocsi önmagáért beszél, egy vérbeli versenygép, amelynek alapja az Aston Martin DB9 versenyváltozata volt. Nem túl sok maradt belőle... Nos?


Jakusa GtEvo

Jakusa GtEvo

A VT masters győzelmem alkalmából készítettem el a legújabb saját autóm. Egyúttal ezzel a kocsival búcsúzom egy darabig a tuningtól (de nem végleg). A kocsiról nehéz röviden szólni, teljesen fantáziagép. Igazánból semmilyen alapja nem volt, egy rajzot dolgoztam ki. Formáját leginkább filmélmények (Alien, Transformers) valamint a kedvenc kocsijaim insipálták. Stílusa azt jelzi, hogy ismét kicsit más irányba indultam el, mint eddig. Eredetileg ezt akartam 150. kocsinak. Az már papíron megvan... Nos?


Jakusa GTR26 Transformers

Jakusa GTR26

Elkezdtek érdekelni a transformerek, a pályázat pedig plussz egy lökést adott. Nem fogok indulni, ezt csak kedvtelésből készítettem. Alapnak saját kocsit választottam, mert úgy éreztem, hogy ebben eleve van már valami robotos. A kép leginkább illusztrációs jellegű, de ez úgyis látszik. Nos?


Jakusa Corto-Sportcupe

Jakusa Corto-Sportcupe

Jakusa gépén nem volt könnyű fogást találni...végül én is úgy terveztem, hogy igazából meghagyom az eredeti Jakusa arculatot és egy, a márka eddigi modelljei mellé könnybben beilleszthető változatot készítek - nem is igazán tuninggépet. A hangulatot a háttércserével is próbáltam az adott témára hangolni. 4-5 különböző képből lett összavágva a háttér. Figyelmesebben talán észrevehető.


Jakusa Prototype

Jakusa Prototype

Megtartottam Jakusa jó szokasát: NAGY kerekek!!!Azon kívül csak új orrot, tükröket és kissé módosított tetőt kapott.


Jakusa Cortocabrio

Jakusa Cortocabrio

Mit írjak róla? Látszik minden változás. A frontot számomra emészthetőbbre formáltam, és bár nem akartam optikázni, a krómfelnik nem maradhattak el.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED