Katalógus - TP (13 VT)

TP virtuáltuning lista

TP Scud

TP Scud

Márkám alsó-középkategóriás autója. Ismét oldalnézetből kezdve, remélem lesz energiám több nézetből is megcsinálni. Lényeg volt a sportosság és a helykínálat, szerintem egészen versenyképes lenne.


TP DSport Racing

TP DSport

Itt a 2006-os GTVT idény újabb nevezője. A csapat nagy erőfeszítésekkel készülődik a legközelebbi 24 órás versenyre, még ha ezt a kanyart a pilóta jól el is szabta.


TP DSport (3)

TP DSport

Átesett egy ráncfelvarráson a DSport. A front teljesen átalakult, de próbáltam a jellegzetességeit megtartani. Oldalról nagyjából maradt, de a küszöb formáján jócskán csiszoltam. Hogy ti is láthassátok, kiálltam vele a stúdióból a gyár elé :)


TP F1 Racing

TP F1 Racing

A F1 2002 játék segítségével alakítottam át egy Renault-ot, azután kicsit retusáltam, meg kinagyítottam (eredeti 800x600). Sajnos még néhol elég pixeles, de remélem nem ezt fogjátok benne nézni. Én így képzelem el saját F1-es autómat, csatlakozok vele a GTVT gyjteményhez is.


TP Stinger DSE

TP Stinger

Még nincs elég erőm belefogni a Stinger hátulnézetébe, így először egy egyszerűbb átalakítást hajtottam végre. Elkészült a kupéváltozat, és hogy ne legyen túlon túl egyszerű, kapott egy kis cicásítást, így lett a DSport Edition. Ezen kívül pár helyen továbbfejlesztgettem a kasznit.


TP Stinger (2)

TP Stinger

Kissé meguntam a VT-zést, és talán most újra kedvet kapok... Kezdésnek befejeztem a Stinger már rég elkezdett előlnézetét. Ezt is lehet tuningolni! Akit érdekel, itt van még pirosban, kékben, és zöldben.


TP Stinger FAT

TP Stinger

Petko a legutobbi autójánál azt írta hogy szabad a tuning. Hát tessék! A Stinger nevezetű csodát szabtam kicsit meg :) Remélem tetszik a cicásítás :)


TP Stinger

TP Stinger

Itt az új modell, először is oldalnézetből. A középkategóriába tartozik. Sportos formára törekedtem, és bár a króm elemek valamint a felnik elég elegánssá teszik, a két kis képen látható a sportos forma. Akinek tetszik, és van kedve ziccer képet tuningolni, hajrá!


TP DSport-R

TP DSport-R

Kicsit fejlesztgettem a gépen: Első tengely hátrébb a jobb súlyelosztásért, spoiler a tapadásért, kissé átszabott oldalnézet és motorháztető. Ezekre jött az új festés és még pár karbonozott elem.


TP DSport VLS

TP DSport

A Visual Limits úgy látszik mégsem fog megszűnni. Én( Jakusa) és Petko összefogtunk, és ezentúl közösen gyártjuk a VL-eket. Petko a tervező és én maradok továbbra is a megvalósító. Mivel a szemléletünk hasonló, remélhetőleg jó járgányokat fogunk összehozni. Valószínüleg a VL-t mint márkát is kialakítjuk. Az első közös gépünkre még várni kell, de érdemes lesz...


TP DSport (2)

TP DSport

Itt a DSport 3D-s nézetből. Változott az előlnézete is valamelyest, és látható az oldalát hogy gondoltam. Az Enzo, Mucrielago stb.. ellenfeleként képzelem el. "Alapja" egy Mazda RX-7-es volt, amiből szinte semmi sem maradt, rengeteg munkám volt vele, és ezúton köszönném meg Jakusa segítségét, nélküle nem készült volna el! Hogy tetszik? :)


TP DSport

TP DSport

A kocsi a "semmiből" készült, egy régi rajzom fő vonásai találhatóak meg rajta. Tudom, hogy rajzos, tudom hogy ziccer, azonban ennél többre nem vagyok képes. A véleményekben arra lennék kíváncsi, hogy a formai megoldások hogy tetszenek..? Egyébként egy középmotoros vadállat lenne :)


TP Coupe-Concept

TP Coupe-Concept

A 2. OVTV-t kissé túlvállaltam, és ezt akartam elkészíteni, azonban ez a 2 órás munkának legalább kétszerese... Nagyon megtetszett az ötlet, így készítettem el ezt a koncepciót, és ha nem baj követve másokat én is "alapítok" egy virtuális autómárkát, melynek arculata ezen az autón látható (keselyűszerű orr). A hátsó rész nem mindennapi, elmagyarázom :). Tehát úgy képzeljétek el a hátulját mint a Volvo 3CC-jét kisebb változtatásokkal, és két oldalt 1-1 merevítővel, amin a lámpa és spoiler van. Hamarosan megcsinálom a hátulnézetét is, hogy érthető legyen.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED