Katalógus - Scania (10 VT)

Scania virtuáltuning lista

Scania rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Scania R420 DJ

Scania R420

10. VTM - 2 hely - repost ;)


Scania R4200 Long

Scania R4200

Sikerült egy újabb járgányt átalakítanom. Elsőre lehet nem tűnik soknak a változtatás, de azért volt vele munka. Nem is akartam jobban átalakítani, a cél egy hiteles jármű létrehozása volt, egész jól sikerült szerintem. Ötlet: a közelünkben van egy hasonló járgány, pont Scania. :) Az eredeti kép pedig a kihívások között megtalálható.


Scania Business Jet

Scania Business Jet

A kicsike terve (saját ötlet hiányában) az Italdesign Colombus koncepcióján alapszik. Igazából nem szeretek ennyire eltérni az alapképtől , de kiváncsi voltam, hogy egy tervrajz alapján kizárólag a forrásképet felhasználva képes vagyok-e egy teljesen új verdát összehozni. A végeredmény számomra egy kissé UFO-s lett, ezért megfejeltem egy Predátorral.


Scania R420 Racing Concept

Scania R420

Nem volt annyi időm rá, mint amennyit szerettem volna. Ezt hoztam ki a kamionból, egy verseny-vadállatot. Persze pár futurisztikus elemet is csempésztem bele... Nagyon örültem, hogy sikerült vele megnyernem a VTM utolsó futamát. Kemény csata volt az összes futam. Gratula mindenkinek!


Scania R420 ShowTruck

Scania R420

Ezt sikerült összehozni az idei VTM utolsó (10.) fordulójára. Amit tudtam beleadtam.


Scania R420 Cube

Scania R420

Nesze nektek, Scion xB és Dodge Hornet! :-)


Scania Scuderia

Scania Scuderia

A kihívást lekéstem egy fél perccel. Sajnos így jártam. :-(


Scania P340

Scania P340

Íme itt egy újabb tuning. Csak hogy ne legyen hétköznapi, ez egy kamion. Természetesen ezen is lejebb került a tető. Alap.


Scania Concept

Scania Concept

Megpróbáltam a jövőt egy kicsit közelebb hozni. Az alap egy R164-es Scania, amit egy picit átformáltam. Ez lett belőle! :D


Scania R-series

Scania R

Első tuningjaim közöt szerepel ez a kamion. Az egész szerelvény ültetve, felni alatta, ködlámpa alul-felül, rendszám, kilincs, feliratok, eltüntetve. Hütőmaszk kicserélve, háttérböl egy kamcsi eltüntetve.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED