Katalógus - FB (7 VT)

FB virtuáltuning lista

FB Ocelot

FB Ocelot

Réges-régen, messzi vidéken, egy szép álmomban álmodtam meg eme formát. Lássátok ti is az álmom, megvalosítottam VT-ben. Ez az autó még 2006. júniusában készült, de csak most, a 2006-os félkészautó raktárkészletem söprésénél nyert végleges formát. Az alap egy Opelhez közeli márkától jött: ez egy Saturn ION Redline.


FB GT

FB GT

Úgy gondoltam, hogy angolos stílusban készítek FB név alatt a Szigetországban egy kicsi, olcsó, de mégis sportos kocsit. Kívételesen nem állatnévről neveztem el az autót, egész egyszerűen csak GT nevet kapott. Igazán tetszetős kis autó lehetne a fiatalok számára.


FB Lynx

FB Lynx

Itt az új FB Lynx, azaz Hiúz. Újabb macska került az FB palettájára. Azaz igazság, hogy hónapok óta ott állt a műhelyemben, de lusta voltam befejezni. Ez az új arculat az FB-nél. Rombuszos orr-rész, króm embléma. Az FB emblémát köszönöm Velocitynek, ő gyártotta, mert nem sok ihletem volt hozzá.


FB Leopard

FB Leopard

Egyelőre, most ez az utolsó FB-m. Nagyon sokat dolgoztam rajta, remélem megteszi a 100. autómnak. Szokásos Saturn Aurából lett, gondolom a változások egyértelműek. Tető, tengelytáv, meg úgy az egész forma átalakult, probáltam egy kis egyediséget bele vinni, hogy FB-s legyen. Ezért olyan kicsi a króm csík, és fura a hátsó lámpa. Hibát keresgéltem rajta, de nem sokat találtam, csak egy-két nagyon apróbb. Bár lehet, hogy vak voltam. :-)


FB Hyena

FB Hyena

Hope vs. FB! Chaten merült fel, ha már így belekezdtünk a saját autók gyártásába akkor mondjuk meg egymásnak a következő autó stílusát. Így a terepjáróban egyeztünk meg. Én kicsit szerényebben alakítgattam az autót. Semmi különleges egyedi formák, csak szép, letisztult orr. Nekem így tetszik, remélem nektek is.


FB Cheetah

FB Cheetah

Itt is az új FB modell! A karácsony három napját lényegében ennek a farigcsálásával töltöttem. Úgyhogy tessék megbecsülni, sok munkaidő volt benne.:) A recept a következő: Végy egy modern formákkal rendelkező autót, vagyis egy Citroen C4-et, és szedd le a tetejét, tedd sportossá az elejét és az oldalát. Ezután lopj egy Shelby szélvédőkeretet, és bukócsöveket, majd dobj rá Pontiac kerekeket. És máris kész a legújabb FB Cheetah! Kemény munka de megéri!:)


FB Jackal

FB Jackal

Találtam egy szépfenekű Chryslert. Aztán elég rendesen átgyúrtam, többórás melóval. Panorámatető, új lámpaformák, az oldala is más, és életemben először, de oldalsó ablakokat rajzoltam. A tetőívet is kézzel rajzoltam, úgyhogy tessék megbecsülni szépen. Szerintem pedig tök jó lett, szerintem.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED