Katalógus - Polski Fiat (7 VT)

Polski Fiat virtuáltuning lista

Polski Fiat rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Polski Fiat 126 Maluch Sedan

Polski Fiat 126

Sedant próbáltam csinálni belőle felni + hátér csere kis ültetéssel. XL.


Polski Fiat The Grey DUB

Polski Fiat

Már régóta nézegetem a hvtm-et, de most úgy döntöttem regisztrálok, mert már van sok képem. Ez az első beküldött egy kis Polski Fiat. Az alapot meglátva rögtön tudtam, az nem lehet, hogy ezen nem lesz rajta az én kezem nyoma is. Tudom hogy a DUB stílusos kocsik feketék, ezért is lett "Grey DUB" azaz Szürke DUB. :) Inkább csak tisztításokat végeztem, egy ültetést, és átfestettem. Én így elfogadnám a Polskit.


Polski Fiat 126p ICS

Polski Fiat

Ez az unokatesóm kocsija. Nem tetszett, hogy mindenki lenézi a Polskikat, mert lassú, kicsi stb. Ezért gondoltam, kéne csinálni egy Viper-alázó Polskit, amire mindenki felfigyel. Nekiláttam az optikának és mire kész lett, rájöttem, hogy ennyivel még nem fogunk Vipert alázni, szóval szereztem bele egy Focus WRC motort. A motor eredeti helyére meg mehetnek a csomagok, meg a mélyláda. A kocsi neve "Istencsászár", ebből jött az ICS. Na, ki nézi le ezt a Polskit?


Polski Fiat 126p Turbo

Polski Fiat 126p

Megláttam ezt az alapot, és azonnal láttam a kicsikocsiban a tuningverdát. :) A változásokat most nem szeretném leírni, ezért itt az eredeti.


Polski Fiat 126 Edition 2005

Polski Fiat 126

Nem csak a Bogárnak és a Mininek jár a reinkarnáció. Itt egy retro-Poszogó! Természetesen ez már orrmotoros. Várom a tippeket, hogy miből készült :-D


Polski Fiat 126p Junior WRC

Polski Fiat 126p

Üdv mindenkinek! Ez csak egy kis móka! Saját kispókom egy számára elképzelhetetlen helyzetben.


Polski Fiat 126P Tuning

Polski Fiat 126P

Ez a gép megrendelésre készült. Sok cicásítással: Ferrari 355 felnik, ültetés, átszínezés, spoiler hátra, küszöbök, sötét üveg, kipufogó, tükör valamilyen sportkocsiról, kifehérített indexek. Változott a hátsó ablak vonala is :-)


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED