Katalógus - Saleen (7 VT)

Saleen virtuáltuning lista

Saleen Mustang 2015

Saleen Mustang

Alap. Egy kis minimal, pár óra alatt össze dobtam ezt a gépet, mert megtetszett az alap.


Saleen S5S Raptor

Saleen S5S

Tőlem talán szokatlan módon nem radikális átalakítással jelentkezem. Nagyon megfogott a Saleen új prototípusa. A formán csak kicsit változtattam, a hangulatra helyeztem a hangsúlyt. Aircraft edition lett. Az alap itt látható. Nos?


Saleen Predaking

Saleen Predaking

Ideje volt nekem is bővíteni az FMC sorozatot. Eredetileg Shelbynek indult, de Saleen lett belőle. Azt gondoltam el, hogy milyen lenne, ha a Saleen saját Mustangot gyártana, ami nem tuning, hanem önálló modell. A kocsit kicsit a predator inspirálta, de a nevét egy transformerről kapta. Nos?


Saleen S7 CarToonCard

Saleen S7

A kép az autóskártyához készült, amit ajánlok mindenki figyelmébe.


Saleen S10 by Crashdesign

Saleen S10

Mostanában az időmet gyakorlással töltöm, ennek is a rajzolós részével, Mivel szeretnék felzárkózni a nagyokhoz :-) ( valamelyest ). A Renault Avantime-os kihívás óta ez a második teljes egészében általam rajzolt gép. Annyi különbséggel, hogy egy teljesen kék lappal indultam ott viszont már volt egy auto, ami alapján a formát nem volt nehéz kialakítani.


Saleen S300CC

Saleen S300CC

Hoppá! Újabb Saleen tuning megbújva egy tóparton. De azért sikerült lekapni! A karbondiffúzor, a tisztítás, a tükrök áthelyezése, a sidepipe és sokküllős felni igencsak feltűnő, és a szín se akármi. A motortérben is lehet érdekesség, elég csak a két matricát megnézni.


Saleen S7 Police

Saleen S7

"Ez itt egy ritka szép példány. Ilyet még sima utcai változatban se 'nagyon' látni sehol, de miért ne lehetne le legalább egy nálunk rendőrkocsiként? ;))"


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED