Katalógus - TLP (10 VT)

TLP virtuáltuning lista

TLP Proto-T004b  (4)

TLP Proto-T004b

A lehetőségek közül a skiccet választottam. Próbáltam az agyagmodell karaktervonásait megragadni, és bővíteni újabbakkal.


TLP Proto-T004b  (3)

TLP Proto-T004b

Kicsit megcsúsztam a végére az idővel, de szerencsére sikerült befejezni.


TLP Proto-T004b  (2)

TLP Proto-T004b

A szokásos VT-vel ellentétben, ez most csak szabadkézi skicc


TLP Proto-T004b

TLP Proto-T004b

Megtetszett az ötlet, úgyhogy megcsináltam. Ennyire volt időm.


TLP Proto

TLP Proto

Nagyon tetszett a kihívás és a felkérést külön köszönöm Hammernek. Ez nagyon is nekemvaló verseny volt. Szeretek a kb. semmiből valami nagyon mást és észbontót alkotni. Remélem lesz még hasonló máskor is.


TLP Rapto-R

TLP Rapto-R

Sokat dolgoztam vele, szinte teljesen kihasználtam a 2 hetet! A felnik, az oldalsó beömlők, az ülés és a lámpák kivételével minden saját kezűleg rajzolt! Ezúton szeretnék köszönetet mondani Hammernek, hogy a műhelyleckéjével felhívta a figyelmemet a Bezier-görbékre, mivel 90%-ban azok segítségével rajzoltam meg a karosszériát! Remélem tetszik :)


TLP Speed Arrow

TLP Speed Arrow

A kiírásnak megfelelően középmotoros szupersportkocsi.


TLP Drail

TLP Drail

Jó, tényleg elég rajzos, de egy gyurmából nem tudtam többet összeeszkábálni. Na mindegy, szerintem annyira nem vészes... :)


TLP Torpedo

TLP Torpedo

Igyekeztem az eredeti formát megtartani és kissé feljavítani. A kocsitesttől eltérő színű lökhárítók optikailag keskenyebbé, nyúlánkabbá teszi az autót, az első sárvédő előrehúzása pedig az amúgy eltúlzott első túlnyúlást csökkenti. Lámpa és kerék az Alfa 8C-től származik, minden más saját. (Na jó, a játékgyurma nem...)


TLP Revol

TLP Revol

Elég kemény alapanyag volt.... Sokszor kellett élezni a vésőt, de végül elkészült a kissé Spyker-esre sikeredett kis méregzsák :)) A nevének nem sok értelme van, de mégis ezt kapta :))


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED