Katalógus - Shelby (24 VT)

Shelby virtuáltuning lista

Shelby a hyts galériában

Shelby GT350 Mustang (2)

Shelby GT350 Mustang

Az új Mustangból készítettem el a Shelby változatot. átdolgozott karosszéria, új felnik, jellegzetes Shelby fényezést, stb.


Shelby GT350 Mustang  (3)

Shelby GT350

Régóta akartam egy Mustangot készíteni így kapóra jött a kihívás alapja, a tőlem megszokott változtatásokat eszközöltem rajta! XXL


Shelby GT350 Mustang  (2)

Shelby GT350

Érdemben nem akartam a formavilágon változtatni, mert szerintem nagyon király gép. Csak egy kis csinosítgatás. GT felnik, enyhe morcosítás, átalakított oldalvágat, kis matrica design. Elfogadnám.


Shelby GT350 Mustang Ford Ranchero

Shelby GT350

Nekem ennyi.


Shelby GT350 Mustang

Shelby GT350

mostanában (még?) divatos stílus jól áll az új Stangnek is, az meg külön jól jött, hogy shelbyék gyúrtak már rajta egyet. Világmegváltásra nem készültem, inkább a stílusra, hangulatra hajtottam. Bízom benne, hogy sikerült :) XXL


Shelby Concept GTR700

Shelby Concept

Szalad az idő, Carroll Shelby emlékére készített koncepcióm sem tegnap készült már. Most erre alapozva készült egy versenypályás változat. Közben apróbb fejlesztések is történtek. Régóta porosodik, remélem, nem maradt benne hiba, s elnyeri majd tetszésetek! Alap és XXL


Shelby GT500 Super Snake

Shelby GT500

Rég készítettem már olyan VT-t, ami nem kihívásra, vagy pályázatra ment volna... Itt volt az ideje, hogy kezelésbe vegyek egy olyan autót, amit még sosem tuningoltam, így esett választás a GT500-ra. Itt az alapkép , és HQ a nagyravágyóknak. :)


Shelby Concept

Shelby Concept

Amikor Mr. Shelby elhunyt, úgy éreztem, emléket kell állítanom neki. A cél egy munkásságát összegző autó volt, ami végül leginkább Daytona, de persze van benne Cobra és némi Mustang is. Nem akartam nagyon retrósat, de a fentiek miatt végül az lett:) Nagyon sokáig ültem rajta, végül úgy döntöttem, beküldöm így, mert kész sosem lesz, inkább csak rontottam volna rajta. CP gyakorlatilag nincs rajta, a kerekek és a háttércsere kivételével. Remélem, azért így is hozza a szintet.
Köszönet minden segítőmnek, főleg Kalliónak és X-Tominak. Eredeti és XXL .


Shelby Cobra  (2)

Shelby Cobra

Nem változtattam sokat, mert ez a Cobra így jó, ahogy van. De mégis dolgoztam vele egy kicsit, én ezzel a képpel gyarapítom az emlékverseny táborát.


Shelby Cobra

Shelby Cobra

Nem sok mindent változtattam meg rajta. Először is a táblát próbáltam eltüntetni, másodszor fel nyitottam a motorháztetőt. Új hátteret kapott és pluszba még néhány képet. Alap, XXL.


Shelby Cobra Daytona Le Mans 1964

Shelby Cobra Daytona

A Coupe első versenyén, a 2000 km-es Daytonán kapta neve mellé a 'Daytona' jelzőt. Rövid, két éves karrierje alatt a Shelby Cobra Daytona Coupe megnyerte a sebringi 12 órás versenyt, a 24 órás Le Mans-t, a Goodwood TT-t, a GT III világbajnokságot, a Daytona 2000-et, valamint az 1000 km-es nürburgringi és a 12 órás reimsi viadalt. Hát így röviden ennyi :P Ja és még valami,.. ezt a képemet, a frissen végzett gépészmérnök barátaimnak ajánlom:)!


Shelby Mustang GT-H

Shelby Mustang

Egyik reggel néztem a tévét, és ment egy jó műsor ahol kocsikat épitettek. Láttam, hogy egy Mustangot épitenek, és gondoltam, hogy én is csinálok egyet. Elöször az 1967-es GT500 Eleanort akartam megcsinálni egy alapgépből, de nem találtam hozzá rendes alapot és ezért csináltam inkább egy 2007-es Shelby Mustang GT-H-t. Volt vele egy csomó meló, jó sokat dolgoztam vele. A felnikért külön köszönet Huntercarnak.


Shelby GR-1 Classic

Shelby GR-1

Hirtelen jött ötlet volt az, hogy a Shelby koncepciót klasszikus ruhába öltöztessem. Ez lett belőle. Alap. Nos?


Shelby GT 500

Shelby GT 500

A szokásos stílusomban alakítottam át ezt a példányt is, a változtatásokat nem írnám le, szerintem nagyjából látszanak mind. Amit azonban mindenképpen megemlítek az a teljesen kézzel rajzolt első lámpák, illetve a tükör, ami nem nagy durranás, de nem látszik olyan nagyon a változás (újra lett rajzolva).


Shelby GT 350 DT

Shelby GT 350

A GT 350 az egyik kedvenc autóm. Módosítások: ültetés, fényezés, keréknagyítás, ütköző, lámpák, egy kis színezés, nagyítás, simítás. Nem túl sok, de szerintem ennyi pont elég.


Shelby Eleanor 2T

Shelby Eleanor

Ez a kép az új irányvonal kifejezése. A stílusra most a Hot Wheels gépek gyakoroltak igen erős hatást. Hangsúlyozom: nem másolásról lesz szó, hanem a saját Hot Wheels járgányokról. Nézzük meg, hogy tetszik.


Shelby 500 Convertible

Shelby 500

Cél, az új stílusom kibontása mellet a brutalitás volt. Szerintem tényleg "brutis" lett. Kemény a páncélja, szóval szerintem igazi Hot Wheels.


Shelby Eleanor 2

Shelby Eleanor

Merészebb vizekre evezek, felhagyok a retróval és inkább modern gépeket fogok gyártani. A Shelby mánián még nem tudtam urrá lenni, de igyekszem. A kocsi teljesen a fantáziám szüleménye, kemény, szögletes, szóval amilyennek egy izomautónak lennie kell. Jön a tuning...


Shelby Cobra 427

Shelby Cobra 427

Ismét Shelby. A 427-es cobrát már régóta el akartam készíteni. Az alapot a Cobra prototipus adta. Az autó karakterét igyekeztem egy kicsit erősebbre alakítani, így az orrész sokat változott. Festésében a kék színt választottam, de mintában egyediségre törekedtem. Lassan teljesen kész lesz a Shelby modellcsaládom.


Shelby 350 GTT

Shelby 350 GTT

Megigértem, hát elkészítettem a 350 GT tuningolt változatát. Igyekeztem az amerikai tuninghagyományokat tiszteletben tartani. A változás nem annyira nagy, de még is egy teljesen más karaktert adott a gépnek. Kapott néhány krómozott elemet, valamint egyéni festés. Valami keményet akartam megint gyúrni. Remélem sikerült.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED