Katalógus - Scion (53 VT)

Scion virtuáltuning lista

Scion a hyts galériában

Scion tC (6)

Scion tC

Úgy tűnik az egyetlen ténylegesen megszűnő Scion modell a tC lesz, úgyhogy mindenképp akartam indulni a kihíváson. Gyári vonalakat követő optikát gondoltam rá némi pályanapozós beütéssel, hát ilyen lett. Nem egy divatos átalakítás, de remélem lesz azért akinek tetszik.


Scion tC Base

Scion tC

Fapados modellt csináltam a Scionból, így lehet, hogy többre vitték volna.


Scion tC JDM

Scion tC

Felnicsere, ültetés, diffúzor, lefalazott csomagtérajtó, és kilincsek, piros lámpa, dekor, stb, stb...


Scion tC  (4)

Scion tC

Nekem ennyi jött most össze. Találtam egy hasonló szögű fr-s képet, azzal raktam össze.


Scion KeIQa Concept

Scion KeIQa

A keicar-alapú roadsterek (lásd. Suzuki Cappuccino) mindig is nagy (illetve kicsi) kedvenceim voltak. Most az IQ-ból építettem egy ilyet. Igyekeztem egyedi lenni, de közben figyelembe venni az toyotás jövőképet is (a Lexus túldizájnolt stílusát inkább hagytam :P). Mivel maga az autó a lényeg, a környzetet nem cifráztam.


Scion iQ

Scion iQ

Volt időm egy kicsit vt-zni, és gondoltam, összedobok valamit.


Scion iQ Cabrio TRD

Scion iQ

Nos,a srácok legutóbb ezt a kis csöppséget fogták ki,hogy az egyik vásárlónknak kéne átalakítani,és azt mondta,a pénz nem akadály. Így hát fogtuk a flexet,levágtuk a tetőt, tettünk bele Tein ültetőrugókat+kicseréltük a gátlókat is. A műhelyben állt egy szintén átalakításra váró TRD xB, így annak a gurigáit kapta meg a kistestvér a fékekkel egyetemben. Gondoltuk, azért a teljesítményre is adunk, így kapott egy feltuningolt motort a tC nevű tesójától. Végül kapott egy szép kis kék fényezést ,amilyen az Audi A5-ön látható. Az átalakítás után kivittük egy próbakörre, miközben egy fotózásra is sor került. Szerintem csinos kis méregzsák lett belőle, lássuk mit mond rá a megrendelő ;)


Scion FR-S

Scion FR-S

Főhősünk egy nemzetközi bűnbanda tagja. Most épp egy németországban üzemelő nemzetközi jegybankot rámoltak ki, de emberünk rossz helyen fordult le, így a zsaruk a nyomába eredtek, és sikeresen beterelték egy elhagyott területre. Képünkön az elkapása pillanatait láthatjátok. A munkát testvériesen megosztottuk, anatre volt a felelős a lámpákért, és a beltérért, míg Grab üvegezett, fényezte a kasztnit és az alkatrészeket. A részletek felhelyezése, a háttér összeállítása, valamint a formaterv közös munka volt. Az autó a felnin kívül 99%-ban rajzolt. Jó volt dolgozni ezen a képen, a vt készülése közben végig remek hangulatban voltunk. Reméljük elnyeri tetszéseteket! alapkép A minőségből rengeteget vissza kellett vennünk, a HD -t nézzétek! (2500×1562)


Scion tC  (3)

Scion tC

No comment.


Scion tC  (2)

Scion tC

Szűk két óra jutott rá, úgyhogy semmi extra. De jó volt, már rég ovétévéztem:) Egy ideig úgy volt, hogy repostolom, de aztán arra jutottam, hogy ez így hiteles. Legfeljebb nem ez lesz a legsikeresebb képem...


Scion tC /evo 2/

Scion tC

OVTV-s Scionom javított verziója.


Scion tC (5)

Scion tC

Mivel az OVTV-re egy alig két óra alatt összekapkodott képet küldtem be, nem vacakoltam a saját a hibáim kijavításával, inkább elölről kezdtem az egészet. Így ez a kép kb. négy óra alatt lett kész.


Scion tC minimal

Scion tC

Nem sok időm volt rá.


Scion tC Highway Interceptor

Scion tC

Következő Scion átalakításom érkezett...


Scion xB My Dream

Scion xB

Nagyon bejön nekem ez a kis doboz formájú négykerekű, ezért kreáltam belőle egy számomra megfelelő gépet...


Scion IQ Sedan

Scion IQ

Scion bemutatja a kisautóját, és annak 4 ajtós sedanját. A kocsi 5 felnőtt embert képes befogadni, a fogyasztása pedig nem fog jelentősen nőni az eredeti IQ hoz képest. Annak ellenére, hogy hosszabb lett a kocsi alváza és padlólemeze, még jól irányítható és olcsósága is egyedivé teszi a maga csoportjában. Főbb versenytársa nincs, mert ilyen kicsi 4-ajtós még nem nagyon szalad a fejlesztők elmondása szerint.


Scion TC Solid

Scion TC

Nos mikor megláttam az alapot, először gyakorlásnak szántam, hogy hogyan lehet csak magából az autóból cp-vel és nyújtás/torzítással valami mást csinálni. Így álltam neki klónozó ecsettel a felninek, amit kicsit megnagyítottam és úgy gondoltam vastagabb küllővel szebben mutatna. Aztán mikor készen lett annyira megtetszett, hogy nekilódultam, nem csak gyakorlás szinten, hogy egy szép szolid tuninggép váljon belőle. A lökös meg lett nyújtva, rajta az oldalsó beömlőt dupláztam és nagyítottam (ha picit homályos bocsánat, de nem tudtam rajta élesíteni), a küszöböt is nyújtottam és alkalmaztam egy warp brush nevű eszközt ami olyan mint a smudge csak nem mossa el a vonalakat. Hátul a beömlő torlólemezes valahol biztos láttam má, de ne kérdezzétek. Az IC rajzolt, nagyon büszke vagyok rá, remélem tetszik, ez az első képem itt.


Scion Hako Hot Cube

Scion Hako

Még anno én is elkezdtem a kezdők kihívásának eme igen különleges alanyát. Nekem is egy hot-rod elkészítése ugrott be elsőnek, és az is lett belőle. Szó szerint HOT!!


Scion Hako Bomex

Scion Hako

A kihívásra nem tudtam postolni, mert nem voltam még ellátva tuner joggal :D Úgy érzem látnotok kell, mivel ez lenne a visszatérő képem (ugyanis egy ideig abbahagytam a vt-zést) és szerintem elég jól sikerült első nagy rajzos képként. :) Köszönöm a sok megfigyelést és segítséget Anatre bácsinak, Joeking elvtársnak, és Brianspilnernek. Na milyen lett?


Scion Sunset Concept

Scion Sunset

Itt a kihívásos Scionom javított változata. Sok rajta a rajz, próbáltam minél szebben megcsinálni a belteret, ami a leglényegesebb rész a képen. A neve a háttér miatt lett Sunset. A kihívásos eredményemmel elégedett vagyok, köszi a pontokat, ide pedig előre is a kommenteket.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED