Katalógus - McLaren (18 VT)

McLaren virtuáltuning lista

McLaren 570S Coupé  (2)

McLaren 570S Coupé

Kihívás mentőként küldtem be, eléggé félkész, és ihletem sem volt hozzá, így marad ennyi.


McLaren 570S coupé (2)

McLaren 570S coupé

Alapvetően tetszik a jelenkori utcai McLarenek organikus designja, de azért találtam az 570S-en javítani valót. Egyrészt jóval szélesebb lett, másrészt a frontot szabtam szigorúbbra. Noha így már pályaképes a megjelenés, mégsem oda szánom (legalábbis nem kizárólagosan), így a gurigák utcai prémiumok lettek - jókora méretben. Sok apróságon is csiszoltam, de a szín maradt a tipikus narancssárga.


McLaren 570S Coupé

McLaren 570S

Nekem ennyi.


McLaren 570S

McLaren 570S

A nyarat sokkal aktívabbra terveztem vt-s szempontból, de sajnos ez nem jött össze. Ez az alapkép viszont megmozgatott, kb. 10 óra munka van benne. 1920*1080


McLaren P1 Electric fail

McLaren P1

Legújabb munkám. Inkább effektek mint tuning de összességében szerintem nem vészes ALAP XXL


McLaren 550S

McLaren 550S

Ez lenne a McLaren új belépő modellje, amely egyben a márka első önállóan készített orrmotoros autója is. A teljesítménye 550 lóerő alakulna.


McLaren MP4 12C TM

McLaren MP4 12C

Nagyon régen akartam csinálni egy MP4 12C Mclarent. Tetszik maga a formája az autónak. Nem is terveztem tuningot először rá. De persze sose úgy megy az ahogy eltervezi az ember. Közben megjelent az nfs film is, gondoltam rápróbálunk a főszereplőre. Így ez lett a vége. Tobi Marshal indul a mindent eldöntő versenyre, felspécizett verdájában. (már csak a filmet kéne megnézni :) ) Alap, nagy.


McLaren 650S Spyder

McLaren 650S

A McLaren bemutatta az új sportkocsiját, a 650S coupet, amely a 12C és a P1 között helyezkedik el. Hamarosan viszont bővül a kínálat, hisz az új modellből is készül majd nyitott, spyder verzió.


McLaren P1  (2)

McLaren P1

Minimális változások, minden rajzolt. Nekem így jobban tetszik. :)


McLaren P1

McLaren P1

Mindent bedobtak a McLaren tervezői, hogy valami futurisztikusat alkossanak, én csak rádobtam 50 évet a technológiára... 2063-ban meg majd azt fogják rá mondani, hogy hűű de retró. :-D


McLaren F1-P12

McLaren F1-P12

A WTB 2012 második fordulójára készült, ahol a feladat a McLaren F1 utódjának elkészítése volt. Ahogy szinte mindenki, mi is az MP4-ből indultunk ki, mert annak arányai nagyon hasonlóak a legendához. Ezeken nem is változtattunk érdemben, ugyanakkor retrósra sem akartuk venni a formákat. A pech rendesen kísért a munkák során, hope-nak majdnem végig szünetelt otthon a net, míg X-Tominak vizsgákra kellett készülnie. Így 50%-os büntetést is kaptunk, s hibák is maradtak a vt-ben. Ennek ellenére publikálsra érdemesnek tartjuk, s javítások nélkül közöljük, ert így érezzük igazán hitelesnek.

Formaterv, utómunkálatok: hope

Környezet, fények, tükröződések: X-Tomi


McLaren MP4-12 rat

McLaren MP4-12

Rég nem küldtem be vt-t, most, hogy vétészegény időszak van, postolom a kihívásos szentségtörős autómat. Alap a kihívásoknál há kú, ezt nézzétek, mert jobb minőségű


McLaren MP4 12C  (2)

McLaren MP4

No comment.


McLaren MP4 12C Challenge Version

McLaren MP4

Ezzel a kis Mekivel neveznék a kihívásra, a háttér és a felnik kivételével igyekeztem mindent megrajzolni.


McLaren MP4 12C

McLaren MP4

Ez a kocsi szerintem így jó, ahogy van, nem is mertem hozzányúlni tuning téren. Eredetileg lila lett volna, de szerintem így jobb.. Az egész újrarajz, minden tükröződés saját, felniket úgy raktam össze, szóval próbáltam jó kis hangulatot adni neki! (És végre sikerült beosztani az időt is :P) Pontok, kommentek, jótanácsok jöhetnek! :D


McLaren M7GT

McLaren M7GT

Készítettem egy verziót az F1 utódjára, méghozzá úgy hogy alapnak az M6GT-t használtam. Stílusában az MP-12C-t követi. További részletek itt találhatók. Nos?


McLaren MP4-24 Concept

McLaren MP4-24

A pályázat már a kiírásakor felkeltette az érdeklősemet, de munkához csak azután láttam, hogy megláttam a tényleges 2009-es tesztgépeket. Igencsak megrökönyödtem a láttotakon, éppen ezért nem is annyira a távoli jövőt céloztam meg, hanem konkrétan a következő évadot. Az alapképet papírra rajzoltam (újságokból vett képek alapján), választásom pedig a McLaren- azon belül is Hamilton gépére esett. Részben azért, mert ennek tetszik leginkább a festése, részben pedig a pilóta világbajnokká válása okán. Magáról az elkészült képről csak annyit, hogy az egész rajzolt, egyetlen alkatrész sincs másolva. Kb. 30 óra Photoshop.


McLaren F2

McLaren F2

"Már régóta tervbe volt nálam a Mclaren F1 kisebb változata azaz az F2-es. Az autó a Ferrari 360 Modena és a Lamborghini Gallardo konkurenciája lehetne. Ha rajtam múlna akkor így nézne ki. Alapja az F1, de az arányok eltérnek. (Na jó elárulom, a Mclaren bízott meg a fejlesztéssel és most itt tartok. :-)"


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED