Katalógus - Maybach (16 VT)

Maybach virtuáltuning lista

Maybach a hyts galériában

Maybach 57

Maybach 57

Maybach kihívásra készült.


Maybach 57 QSYtuning Maffia Style

Maybach 57

Ez a Maybach a Q.M.S. sorozatom első darabja. Remélem eléggé élethű lett. A változások jól láthatók az alaphoz képest.


Maybach 57 Riches

Maybach 57

Mint a neve is árulkodik, ez a gazdagok autója. Azok közül is a gazdagabbaké, és azok közül a leggazdagabbé. (De nem ám Bill Gates-é :D) Szóval egy tipikus maffiózó autó egy tipikus gangszta villa bejárati ösvényénél. Kisebb változtatások. Amit érdemes megemlíteni a szárny, egy kis ültetés és körben megráncigáltam a spoilereket. A többit szerintem észreveszitek.


Maybach PIMP

Maybach PIMP

Kiváncsi vagyok, hogy mikor jutunk el oda, hogy a gangszták ilyen verdákkal furikázzák a spinéjüket...? :)


Maybach 57C

Maybach 57C

Luxus kupé formában. Azoknak, akiknek a Mercedes CL nyújtotta luxus kevés lenne, a Maybach elkészítette, a hatalmas méretű cirkálójának, valamivel rövidebb kupé változatát. A változások a limuzinhoz képest: - kapott egy gyöngyház hatású "betét" fényezést, hatalmas gyári kerekeket és az egyébb apró változások mellett, természetesen egy kupé kasztnit. Ettől többet, ebben a kategóriában vétek lett volna módosítani! Mi a véleményetek róla?


Maybach Lx

Maybach Lx

Gondolkodtam hogy mivel készüljek a pályázatra, és végül erre jutottam. Nem igazán volt ötletem a többi esetleges alanyhoz... A változtatások: új szín, hogy még feltűnőbb legyen (na, nem mintha eddig önbizalomhiányban kellett volna szenvednie...:)), szép nagy felnik, és egy maszk az első lámpatestre, hogy tényleg különbözzön a többitől!


Maybach SLR Style

Maybach

A kiindulási alapot egy Maybachról készült stúdiófotó jelelentette. Volt vele meló, míg természetes környezetbe került. Teljesen magára öltötte az SLR elemeit, amelyek szerintem elég jól állnak neki. Elég sportos lett...


Maybach 6000 BOOMbastic&fun

Maybach 6000

"Na mi lett ebből?!? A motor ugyanaz, csak a optikai tuningot kapott. Kupésítás, ablak irreálisan fekete, új szín, szerintem szebb tükrök, kerékhűtő nyílás túlmelegedés esetén, és még a lámpák változtak. A hátteret lehet, hogy cserélni kellett volna..."


Maybach 6000

Maybach 6000

"Lesifotósunk adta közre ezt a képet az új Maybach 6000-ről, ami minőségileg és méretileg az Audi A6-osra ment össze, de az immáron műanyag karosszériával gyártott ötajtós a 7-es BMW 6 literes motorját kapja 300kW fölötti teljesítménnyel."


Maybach Convertible

Maybach Convertible

"Nem rég a Rolls bemutatott egy tanulmányt asszem EX100 néven. Ha a Maybach komolyan gondolja, hogy megszorongatja a briteket (vagy a bömöst?), akkor neki is kell egy vászontetős gép. Na, hát ezen ne múljon..."


Maybach Cabrio

Maybach Cabrio

"Igen, ez egy Maybach... Azoknak, akik nemcsak a kategória kényelmét, a luxust, hanem a napsütést, a friss levegőt is akarják élvezni. Persze itt mondjanak le arról, hogy sofőr viszi őket. Az már szerintem nem méltó egy kabrióhoz... De nyugodtan megtehetik, végülis hely van bőven. A szintet mutatja a full bőrbelső, mely időjárásálló műszerfallal van kombinálva. A tető természetesen kemény acél (amely, jelenleg a csomagtaróban pihen), hiszen egy ilyen cirkálóhoz már nem illik a bőrtető. Enjoy it!"


Maybach Coupe (3)

Maybach Coupe

Ezt a Maybach Coupet is richardtól kaptuk, ám ezúttal nem - a ziccernek számító - profilból látható a luxuskupé. Így még formásabbnak is látszik.


Maybach Coupe (2)

Maybach Coupe

Beküldőnk, richard az eredeti hossz megtartása mellett alakította kétajtóssá a Maybach cirkálóját; kupénak talán túlzás nevezni ezt az óriás kétajtóst.


Maybach 38

Maybach 38

Ha még nem tettük volna, most süvegeljük meg DOT munkáját. Bár a végeredmény a beküldő szerint is "egy abszolút idióta jármű", de technikailag nem kis kihívás volt a Maybach 62 vonásait elhelyezni a Lancia Y 3,8 méter hosszú karosszériáján.


Maybach ML

Maybach ML

Már nem számít ritkaságnak a hvtm-en, ha valaki egy négyajtósból kombit készít. Terepjáróvá alakításra viszont T. Attila vetemedett elsőként. Emelt hasmagasságú terepkombija egyúttal a szentségtörés kategóriát is jól reprezentálja.


Maybach Coupe

Maybach Coupe

Nem az első alkalom, hogy készítek egy képet, és mielőtt megjelenhetne, egy hír elavulttá teszi - legalábbis az ötletét. Ez a Maybach egy nappal azelőtt járt a GIMP-emben, mint hogy ez a hír megjelent volna a Totalcaron. Becsszóra!


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED