Katalógus - Koenigsegg (12 VT)

Koenigsegg virtuáltuning lista

Koenigsegg a hyts galériában

Koenigsegg One1M

Koenigsegg One1M

Koenigsegg One1 mintájára készült motor. Ezt a képet még 2014-ben kezdtem el, valamikor a ferrari motor után. Alapképet nem használtam hozzá. XXL


Koenigsegg CCX Ultimate Survivor

Koenigsegg CCX

Bear Gryls legújabb epizódját forgatja a svéd hegyekben, mikor ráakad egy Koenigsegg a hegyek közt egy mackóval a kerekének támasztva. Gyorsan megörökíti ezt a pillanatot, és pózol egyet a minimálosan átalakított kocsival, és tovaáll. :D


Koenigsegg CCJ Concept

Koenigsegg CCJ

Egy régi skiccemet dolgoztam ki. Azt képzeltem el, hogy milyen lenne egy Gallardo méretű Koenigsegg. Ismét a formára helyeztem a hangsúlyt. A kiindulási kép ez volt. Nos?


Koenigsegg CCX (3)

Koenigsegg CCX

Egy szomszédos versenyre készült, amit sikeresen meg is nyertem vele. Már régóta tervben volt egy Koenigsegg tuningolása és ez a verseny most pont kapóra is jött. Remélem nektek is tetszik majd! XXL és az alap.


Koenigsegg CCX (2)

Koenigsegg CCX

Egy újabb fantomkép. Itt a feladat egy ötajtós CCX lett volna, vagyis egy Koenig Sedan. Az ajtók száma megvan, de nem lett túl szedános.


Koenigsegg CCK & CCP

Koenigsegg CC*

Ez a WTB elődöntőjére készült képünk, amivel sajnos nem sikerült az áhított továbbjutás. A narancs-szürke formaterve Kallio műve, míg a piros-fehér formáját Pray álmodta a monitorra. A kivitelezésben hege és Kallio vállalták a legnagyobb szerepet. A környezet nagyrészt hege műve, és szinte teljesen rajzolt. Ez egy hibajavított változat egy kis effekttel. Eredeti, XXL.


Koenigsegg JP3

Koenigsegg JP3

A PSU-n zajló VT-világbajnokság elődöntőjére készítettük ezt a képet. Nos... döntősök lettünk vele.


Koenigsegg CRX

Koenigsegg CRX

Kezdő vagyok, így sokszor olvasgatom a faq-ot faq-ot és az Impesszumot és... "...nagyon jó, ha olyan képet tuningolsz/alakítasz át, amelyből nincs ezermillió a hvtm-en!" Nos, az egyik barátomnak a kedvenc kocsija a Koenigsegg CCXR, és láttam,hogy még egy darab sincs a szalonban. Nekem egy kicsit hosszúnak tűnt, ezért lekerekítettem és röviddé lett. Még annyit, hogy ez az első kocsim, ami nem tuning hanem egy újtipus.


Koenigsegg CCR Card

Koenigsegg CCR

Koenigseggből nincs túl sok az oldalon, úgyhogy gyarapítom egyik kedvenc márkám példányszámát. Amúgy is régebb óta akartam valamit kezdeni ezzel a képpel, hát most kártya lett belőle. :)


Koenigsegg CCX

Koenigsegg CCX

Csúszik keresztbe ahogy azt kell, ezen túl csak a jóízlés határain belül változtattam. Eredeti.


Koenigsegg CC Police

Koenigsegg CC

"Mellékelem én is az általam megálmodott pályarendőr autót... A típusa: Koenigsegg CC"


Koenigsegg CC Kata

Koenigsegg CC

"Engem is megihletett a szexis Kata, és gondoltam faragok neki egy autót, hátha elnyeri tetszését. [...] Az alapot két képből montázsoltam össze, mert [...] nekem csak nyitott ajtó és tetőnélküliség kellett. [Az orr] hosszabb lett, nagyobb kerék, nagyobb és magam rajzolta felni, újrarajzolt és leültetett lökhárító, 'emeletes' fényszóró, [...] piros bőr belső, rubinüvegek, és a szélvédő felső peremét leszedtem. A farrész meg lett nyújtva, nagyobb kerék, nagyobb felni... Az oldalsó levegőbeömlő megnagyobbítva, némi dizájnos rácsozással ellátva. Küszöb ültetve, sárvédőknél 'lehajtva'. Hátsó sárvédő megemelve, egyedi, rajzolt spoilerrel ellátva. [...] A sofőrülésben pedig Katánk kacérkodik. Nem vagyok híve a kész anyagok másolgatásának, így a gépen minden egyedien megrajzolt." Le a kalappal!


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED