Katalógus - Holden (92 VT)

Holden virtuáltuning lista

Holden a hyts galériában

Holden Commodore SSV

Holden Commodore

Üdv! Sok félkész VT hever a gépemen, ez a verda is egy ilyen volt, de végre elkészült. Sokáig ihlethiányban szenvedtem, és nekiálltam pár remixpályázatnak, aztán egyszer csak jött valami, elindult a PS, és összeállt a kocsi is. :)


Holden VE II Commodore SV6

Holden Commodore

Még elég kezdő vagyok, leszedtem róla pár dolgot, lámpa alakját kicsit sportosabbá változtattam, ültetés, ablak sötétítés, sötétített felni. Alap itt található.


Holden Monaro (3)

Holden Monaro

Nem jutott több eszembe, remélem, azért ami van az megállja a helyét.


Holden Monaro  (3)

Holden Monaro

Mivel nem volt kész a múltkorra, gondoltam majd egyszer, de láttam, hogy hosszabbítás lett, befejeztem.


Holden Monaro  (2)

Holden Monaro

Egyszer már régebben elkészült, most a kihívás keretén belül ismét nekiestem. De most kicsit másképp néz ki. :)


Holden Cascada

Holden Cascada

Minor változások Ausztráliának, kicsivel másabb, mint az európai.


Holden SSV

Holden SSV

Ez a Vt azért született meg, mert jómagam (GrinGo) Szeretne indulni a jövő évi WTB-n, és szükségem lenne egy társra, aki aktív, és szorgalmas! Ezért esett a választásom X-tomi-ra. A kocsin sok minden változott mint látjátok, de azért kiemelném a főbb személyes munkálatokat: Gringo: Bodykits ; Háttér ; Effekt ; Részletezés minden téren X-tomi: Fényezés ; Donorkeresés ; Felni HQ


Holden Commodore Sportwagon

Holden Commodore

Párbajra készült Matt ellen. Sikerült nyernem vele:) Remélem tetszik majd Nektek is. alap HQ


Holden VZ Monaro

Holden Monaro

Most erre a vasra esett a választásom, az egyik kedvenc verda...


Holden Coupe 60

Holden Coupe

A szomszéd garázsába is beállt ez a Holden, ide már 1 picivel több átalakítás után került. Remélem tetszik majd :D


Holden Fostro 2010

Holden Fostro

Az első fantomképem. A Holden 2010-ben új típust hoz forgalomba, amelyhez a Ford Focus adta nekik az ötletet. A Fostro a Coupe 60 alvázara épül, mivel a gazdasági válság miatt kis gyártási költséget akarnak elérni, gyors megtérüléssel.


Holden SS Thunder Luxury

Holden SS Thunder

Bemutatkozáshoz ezt a vt-t választottam. Remélem elnyeri majd tetszéseteket. Egy versenyre készült, ahol jól szerepelt. Egy luxus pickup létrehozása volt a cél, amely lóerőkben is bővelkedik. Eredeti.


Holden HSV (2)

Holden HSV

Első ránézésre eldöntöttem, hogy neki állok ennek az autónak.A változások tisztítás, színezés, felni csere, első LSD ajtó és ültetés.Tudom, hogy kevés, de ennyire tellík tőlem.


Holden HSV

Holden HSV

Nem történtek túl nagy változások a kocsin, inkább csak egy jó kis "gettós" hangulatú képet akartam csinálni. Eredetileg egy pályázatra ment volna, de nem éreztem hozzá elég jónak.


Holden VZ

Holden VZ

Csináltam egy Holdent, és ez lett belőle. Kommenteket írjatok, elölre is kösz!


Holden Commodore Blue

Holden Commodore

A kocsit valami visszatérésnek csináltam, tetszett a felni ezért meg akartam tartani, minden valami gyakorlással kezdődött, és egyre jobban alakult, majd egy háttércsere és egy fehérre festés után már tetszett nekem is. Az alapot a netcarshow-n találtam. Kommenteket és pontokat ne sajnáljatok adni! 1600*1200


Holden Barina Vmax

Holden Barina

Egy versenyre készült, ahol 3. lettem pacee, és Yamada mögött. Változások: felni, ültetés, lökös, küszöb, morc, lámpa, F40-beömlő, háttér, felhő, tisztítás stb.


Holden UTE JCar

Holden UTE

2007.02.27. Ezen a napon kezdtem el VT-zni. Mivel, a mai nap vagyok kereken egy éves VT-s, ezért készítettem egy évfordulós, jubileumi (a név is innen jött hogy JCar) autót. Szeretném megköszönni az egész hvtm.hu-nak a segítséget, nektek köszönhetem, hogy ezt beküldhetem, hogy idáig jutottam, bár tudom, sok nálam jobb egy évnél fiatalabb tuner van. :) (Elég fura mondat lett de remélem értitek.) Az autóról különösképp nem tudok mit írni, egy eredetit itt találhattok. Rengeteg melóm volt vele, 3 nap alatt készült, napi 7-8 óra munka mellett.


Holden UTE GTB

Holden UTE

Sokáig dolgoztam ezen a VT-n. Szélesítés, rács, karbon. Nagyjából ennyi.


Holden UTE (4)

Holden UTE

A Holden UTE mostanában elég népszerű autó itt az oldalon. Nemrég rájöttem, hogy nekem is tetszik, és gondoltam, hogy egy kicsit kipofozom. Mostanában a rajzolást próbálgatom, ezen a képen például minden változtatást rajzoltam, tehát semmi cp nincs benne (kivéve a felhő tükröződéseket), még a kipufogót is én rajzoltam. Eredeti.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED