Katalógus - DeLorean (5 VT)

DeLorean virtuáltuning lista

DeLorean rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

DeLorean 2005

DeLorean 2005

Megjelentek az első fotók a DeLorean 2005-ről! Mint látható, sokmindent örökölt elődjétől, többek közt a festés nélküli alumínium karosszériát. Vonalvezetése sportosabb, és a motor is hátra került, mint azt mondták, azért, hogy könnyebben rá lehessen kötni a fluxuskondenzátort. Ezzel már nem probléma a 88 Mph sebesség elérése. Állítólag a Vissza a jövőbe 4. részét már ezzel az autóval fogják leforgatni, hamarosan láthatjuk a filmben szereplő változatot is.


DeLorean BTTF 2005

DeLorean

És íme két régi jó barátunk, Marty és Dr. Brown társaságában a legújabb epizód főhőse, a DeLorean Back To The Future 2005!


DeLorean Tuning 2004

DeLorean 2004

Jakusa mostanában több autóját is elküldi normál és felcicomázott változatban. Az első ilyen az előző pályázatunkon indult DeLorean volt. "Megcsináltam a tuningolt változatot is, amelyet az NFS Underground ihletett. A festése is teljesen egyedi, ugyanis azt is én terveztem."


DeLorean DMC24

DeLorean DMC24

Az "Outtatime" az én fantáziámat is megmozgatta, de a kocsi annyira jellegzetesen jellegtelen, hogy nehéz volt megfelelő donort találni hozzá. Végül egy Alfa Brera kapta meg a kerekeit és az orrát. Ajtóvonala, ablakkerete, visszapillantója és a motorháztető, - mely az előreköltözött motort rejti - saját gyártmány. Az észt kollegáknak tetszett.


DeLorean 2004

DeLorean 2004

Az 1982-ben megjelent, nagyot bukott, de később a gyűjtők féltett kincsévé vált DMC12-t azt hiszem nem kell bemutatni. Még a filmtrilógia címét sem írom ide, úgyis tudja mindenki. Jakusa olasz alapokra építette meg a modern változatot. Vajon ebből is lesz időgép?


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED