Katalógus - Bugatti (31 VT)

Bugatti virtuáltuning lista

Bugatti a hyts galériában

Bugatti rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Bugatti Chiron  (3)

Bugatti Chiron

Egy kicsit faragtam a dolgon, próbáltam a vonalakat megtartani de többet beletenni.


Bugatti Chiron  (2)

Bugatti Chiron

Nekem ennyit sikerült összehozni.


Bugatti Chiron Gumball3000

Bugatti Chiron

Nem hagyhattam ki az új Bugattit. Próbáltam Gumball3000 optikát adni neki, szerintem egész pofás lett.


Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

A nemrég bemutatott tanulmányautót használtam fel donorként, emellett új felni, ültetés, lemaszkolt lámpa, stb


Bugatti Rod beta

Bugatti Rod beta

Régebben készítettem oldal nézetből egy Bugatti hot rodot. Az Autemo-n hirdettek egy versenyt, ahol hot rodot kellett faragni, így újra eszembe jutott ez a koncepció. Idő hiányában nincs teljesen kész. Referencia. Alap.


Bugatti Chyron

Bugatti Chyron

A Lotus alapú Chyron lehetne a Bugatti belépő szintű modellje. A Porsche Boxter/Cayman, Alfa Romeo 4C ellenfele lenne.


Bugatti Rod

Bugatti Rod

Gyors skicc egy Bugatti hot rod-ról.


Bugatti Cyan Concept 2012 front

Bugatti Cyan

A tuningolást kissé pihentetem, a következő időszakban főként concepteket fogok majd bemutatni, a sorozat első példánya ez a Bugatti, mely a Veyron méltó utódja lenne. Elkészült hátulról is, a többi verzió később jön. XXL Köszönöm a segítséget HoPe, Jakusa és Vinyó kollégának.


Bugatti Cyan Concept 2012 rear

Bugatti Cyan

A Cyan Concept hátulnézete. Sajnos 2x kellett megcsinálnom a képet, mivel a finisben megadta magát a psd fájl. Ezúton is köszönet Grabnak a segítségért. Van előlnézet is. XXL


Bugatti Veyron SOE

Bugatti Veyron

SOE = Sunset Orange Edition


Bugatti Veyron  (2)

Bugatti Veyron

Nekem ennyi sikerült.


Bugatti Veyron Pur Sable

Bugatti Veyron

Ahhoz, hogy egy Veyront ízlésesen lehessen tuningolni, profi kezek kellenek. Én bele sem mertem kezdeni, de egy régebbi ötletem megpróbáltam megvalósítani.


Bugatti Veyron Grand Sport

Bugatti Veyron

A hétvégén készítettem el, úgy 5 óra alatt. A cél az volt, hogy minél kevesebb módosítással legyen a lehető leghatásosabb a végeredmény. Eredeti.


Bugatti Ettore

Bugatti Ettore

Elkészítettem oldalnézetből is, egy nap alatt készült. Valószínűleg a belső terét is meg fogom tervezni. Mostantól még inkább projektekre fogok rámenni, és egy autót több nézetből ábrázolni. Nos?


Bugatti Ettore Grand Sport

Bugatti Ettore

Hirtelen ötlet és gyors megvalósítás, talán így lehetne legjobban összefoglalni a kép létrejöttét. Több magyarázat nem nagyon kell hozzá szerintem. Nos?


Bugatti Felino

Bugatti Felino

Tyson-nal csináltunk egy kis párbaj-szerűséget. Erre a Bugattira ~24óránk volt. Amikor megmutattuk egymásnak a gépezeteket, Tyson azt mondta hogy az övé olyan mint egy hiúz, az enyém meg olyan mint egy macska. Innen jött az olasz név (felino=macska).


Bugatti Lince

Bugatti Lince

Elég rég jelentkeztem új VTvel, most megteszem. Dice kollégával csináltunk kis párbajszerűséget. Az alap, ez a Bugatti volt.Volt rá kb. 24óra.(már aki kihasználta :D) A neve(lince=hiúz(több szótár megerősítette :) )) onnan jött, hogy amikor kész lett, nekem egyből a hiúz ugrott be róla. Várom az észrevételeket,pontokat,csillagokat :P :)


Bugatti Ettore Concept b

Bugatti Ettore

Elhatároztam, hogy ha csinálok egy vt-t, akkor arról igyekszem minél teljesebb képet adni. Megpróbáltam tehát hátulról is elképzelni az Ettore koncepciót. Nem a Veyront szerettem volna finomítani, hanem egy új koncepciót készíteni. Nos?


Bugatti Ettore Concept

Bugatti Ettore

Hirtelen ötlet volt az új Bugatti elképzelése, és viszonylag gyorsan el is készültem vele. Alapnak a Veyront használtam, inspirációnak pedig a Galibiert. Szóval akár ilyen is lehetne a jövő Bugattija. A nevet asszem nem kell magyaráznom. Nos?


Bugatti Veyron (3)

Bugatti Veyron

Egy szép látványos vt volt a cél...


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED