Katalógus - Brabus (9 VT)

Brabus virtuáltuning lista

Brabus a hyts galériában

Brabus CL800 coupe

Brabus CL800

Ezt a képet régóta csinálom, először csak unalomüzés képpen kezdtem..de úgydöntöttem megosztom veletek is.


Brabus Bullit Replica

Brabus Bullit

Amikor megláttam a Bullitot, akartam csinálni egyet egy gyári Merci C-Classból. A felni és a lökös Bullitról való, az utolsó nagyrésze rajzolt. A többi c+p meg még a tisztogatás. Ja, és itt egy eredeti.


Brabus Rocket

Brabus Rocket

Először unaloműzésnek indult, de aztán úgy döntöttem, hogy megéri bepostolni... Eredeti.


Brabus CLS Spider

Brabus CLS

A Brabus még jobban megőrjítette a CLS-t. Teljes tisztítás mindenhol, a tető lenyesése és a vele járó átalakítások, és a hűtömaszk, ami nem is tudom mire... talán a sirályszárnyra hasonlít. Az autó különlegessége még, hogy spider létére 4-ajtós maradt.


Brabus A 140

Brabus A 140

Stílusos autót akartam csinálni, szerintem sikerült :-)


Brabus SLK Racing Edition

Brabus SLK

"Nos amin változtattam: leültettem, megdöntöttem a szélvédőt, sokszorosítottam a fényeket, első légterelőt kapott, oldalára egy légbeömlőt raktam illetve egy tunerreklámot. Ja, és majd elfelejtettem, hogy egy Smartról leloptam a felniket."


Brabus KK8 Chrome

Brabus KK8

Ismét egy duplázás tanúi lehetünk, ezt a Brabust már láthattuk, "csak krómfestést rajzoltam neki. A tükröződéseket lemodelleztem mielőtt megpingáltam volna a kocsit."


Brabus KK8

Brabus KK8

"Az alap az SL-ből átalakított Brabus K8. Azért lett Brabus és nem más Merci tuner, mert asszem ez tolja meg motorikusan a legjobban, de a kasztnihoz nem szoktak nyúlni, ezért kitaláltam egy optikai átalakítást nekik. A Brabus ugye 99%-ban feketére festi autóit, az én alkotásom akkor most kivétel lesz, mert maradt a merciezüst szín, feketén eltűnik az orr-rész alakja. A KK8 fantáziajelzés mondjuk a dupla kompresszort jelezheti, vagy mittomén. A hátsó szárny olyan felhajthatós izé, mint az SLR-nek van..."


Brabus K8 SL

Brabus K8 SL

KataBaba a fórumunkon rendelt meg egy tuningolt Brabus K8-at. Egy ilyen autót is lehetne még szénné tuningolni, de inkább csak finoman engedtem lejjebb a küszöböt és a kötényt, és berácsoztam az első légbeömlőt. A pezsgőszínű fényezés a megrendelő kívánságát tükrözi, és megért pár próbálkozást. A grafit elemek és felnik saját indíttatásból születtek. A kocsiban természetesen Kata feszít.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED