Katalógus - Mini (74 VT)

Mini virtuáltuning lista

Mini a hyts galériában

Mini rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Mini Cooper S Roadster

Mini Cooper S

Hosszú idõ után újra itt. Nagyon régóta (1év és 1-2 hónapja) 'készülõdik' ez a kép. Többször félbehagytam idõ/kedvhiány miatt, de most itt van. Tudom, hogy maradtak hibák benne, de szerettem volna túllépni rajta, mert nem akartam mégtöbb befejezetlen képet, ez már így marad. Alap HD


Mini Cooper S  (5)

Mini Cooper S

Ennyire futotta most.


Mini Cooper S  (4)

Mini Cooper S

Nekem ennyi jött össze Alap Xl


Mini Cooper S DHL

Mini Cooper S

Nem szeretem a miniket, így próbáltam humorosra venni. DHL-es optikát kapott a gép.


Mini Cooper S  (3)

Mini Cooper S

No comment.


Mini Cooper S  (2)

Mini Cooper S

Nekem ennyi.


Mini Roadster Phoenix

Mini Roadster

Nemrég a lancer-es kihívás meghozta a kedvem valami komolyabb projekthez, és mivel időm napközben nem igen van, éjjelente dolgoztam a képen. Elszánt lettem, s újból vissza akarok térni a vt-s életbe, majd meglátjuk, hogy vizsgaidőszak hogyan befolyásolja a dolgot. Ezzel a képpel most feléledek hamvaimból. Ja és névváltozás is volt közben, csupán, hogy egységes legyek mindenhol. Alap , HD


Mini Cooper Variations

Mini Cooper

Feldolgoztam az új Mini Coopert, itt van az új Cabrio, Coupe, Roadster, Pickup. Nagyobb méretben itt .


Mini Paceman  (2)

Mini Paceman

Úgy döntöttem, nem sok mindent változtatok a Minin, csak éppen annyit amitől egy kicsit dögösebb lesz.


Mini Paceman

Mini Paceman

Nem volt az elején konkrét terv, hogy mégis milyen lesz, csak jöttek az átalakítások egymás után. A bodykit teljesen a gyári formák használatával készült el, egy WRC szárnyat kapott kisebb módosításokkal, gyönyörű papucsokat, átfényezett középrésszel. Új a helyszín, emiatt kicsit módosítottam a tükröződéseken.


Mini Paceman SE

Mini Paceman

Ismét egy Slammed Edition. Nem igazán volt ötletem a versenyre, két órával zárás előtt álltam neki a kevés indulót látván. Kicsit minimalos lett, de nem akartam elbojlerezni.


Mini Coupe

Mini Coupe

Most mondjam azt, hogy kihívásmentő tuning? Kicsit ironikus lenne. :) Alapkép


Mini Cooper S (7)

Mini Cooper

Ez a Mini volt a bemelegítés a Carstyling show-ra. Remélem tetszik majd Nektek. (Autemo-n ezzel sikerült kiérdemelnem az Advanced rangot). DeviantART alap


Mini Countryman Drifter

Mini Countryman

A versenyre készült. Sok rajz meg újrarajz van benne.


Mini Cooper Dream

Mini Cooper

A másik oldal versenyére készült. Nem volt rá túl sok időm, ezért 2-3 óra alatt dobtam össze.


Mini Cooper Syder S

Mini Cooper

Megtetszett az alap, így hát neki álltam. Sok munka volt vele, rajz és c/p vegyítve. Van egy közelebbi verzió is, de így a képnek nincs története, itt.


Mini Cooper 2007

Mini Cooper

Választásom most egy Mini Cooperre esett. Elején kicsit visszafogottabb akart lenni, de amint hozzákezdtem elszaladt a fantáziám. Kapott diszkrét 18-as Schmidt papucsokat, twintone fényt, és tuner küszöböket valamint egy bruál „hótoló-t”! NE feletkezzünk meg a jelmentes hűtőrácsról, a falazásról és a háttércseréről sem. Egyaránt mertem alkalmazni a rajz és C/P technikát, remélem sok sikerrel. Mostanában kifejezetten keveset tudtam a VT-zéssel foglalkozni de ígyekszem ezen problémát orvosolni, és minél közelebbi kapcsolatot kiépíteni képszerkesztő „kollégámmal”. :D Ne sajnáljátok se a pontokat se a kommenteket. Pozítív, negatív egyaránt jöhet. Bírom a kritikákat. Köszönet @dy haveromnak ennek a szövegnek a megírásásért!


Mini Cooper RS

Mini Cooper

Ezt az autót egy versenyre csináltam, egy másik oldalon. Mindig is szerettem a Miniket, ezért csinaltam meg. Most is próbáltam a sok rajzolás felé törekedni, nem a másolás beillesztés felé. Az első lökös, a küszöb, a szélesités is rajz. Valami brutális gépet akartam összehozni, nem tudom, ebből mennyi sikerült, ezt majd a kommentelők és a pontozók eldöntik.


Mini Cooper X-Design

Mini Cooper

Az alap a VTM04 képe volt. Szinte mindent sajátkezűleg rajzoltam, kivéve a belső teret, ami kicsit üres lett, :) spoilert, kipufogókat és a kerekeket. A tükröződéssel igazán most próbálkoztam először, szóval lehet sok hiba van benne. Hátsó lámpa egyébként direkt nincs. :D Végül hátteret is cseréltem (félig). Várom a kommenteket, kritikákat.


Mini Cooper CT

Mini Cooper

Csak most töltöm fel a VTM-es Mini-m. Nem nyúltam hozzá, annak ellenére, hogy igazak voltak a kritikák. A kocsira nagyon kevés időm volt, mert épp az egyetemi vizsgáimra készültem. Ennyire futotta...


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED