Katalógus - Volvo (130 VT)

Volvo virtuáltuning lista

Volvo a hyts galériában

Volvo rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Volvo C30 (7)

Volvo C30

Egyszerű de mutatós tuningot szerettem volna összehozni ami az elképzeléseimhez mérten nagyjából sikerült is. Változások: kapott új lökhárítót, hűtőrácsot, tükröket, egy pici ültetést és új hátteret. Alap


Volvo S40 2017

Volvo S40

Az S40-est a Volvo 2012-ben száműzte a kínálatából (nem tudom miért) és ez egy kicsit zavart. Ezért dönöttem úgy, hogy (még ha csak vt szinten is) folytattom a S40 vérvonalát. Tervem megvalósításához pedig tökéletes kezdőlökést adott a ráncfelvarrott V40-esről készült képek érkezése. Úgyhogy gyorsan beizzítottam a Gimp-et és szedánosítottam a V40-est . Az eredmény a képen látható.


Volvo V70 R-Design 2008

Volvo V70

Egy kis extra ziccer kép, Volvo-t már ezer éve nem csináltam. Alapot itt találhattok. :)


Volvo S90 Polestar

Volvo S90

Pár napja mutatkozott be a Volvo új nagyautója, az S90, ebből készítettem el a a Polestar sportváltozatot.


Volvo C90 2017

Volvo C90 201

Úgy dönötöttem letesztelem, hogy mennyit fejlődtem kb két év alatt. Ezért hozzáláttam (megint) a 2013-as Volvo Coupé Conceptnek. Most is a szériaérett változat elkészítése volt a cél. Most azonban (az új XC 90 kijövése miatt) könnyebb volt a dolgom. A változások száma az ezőző verzióhoz képest nőtt és a név is más lett. Alap Két évvel ezelőtti kép


Volvo S80 Sunshine

Volvo S80

2009 óta nem járt itt a svédek A8-asa, de én ettől függetlenül láttam hozzá a képhez. Az eredeti koncepció az A Szállító 2 című film megnézése után jött, hogy milyen lett volna ha Jason Statham egy S80-asban nyomta volna a gázt. Az alapkoncepció egy parkolóházban ácsorgó fekete S80 lett volna, de túl sok lett volna vele a macera és én egy aránylag gyorsan összerakható képet szerettem volna, így lett ez az autó az alap és ezért lett egy naplementés kép a végeredmény. Túl sok tuning nics a kocsin, mert minek, ez nem egy street racer, hanem egy luxusautó.


Volvo XC90 Pickup

Volvo XC90

A Polestar után itt egy nyújtott tengelytávú platós változat az új XC90-ből. Piacra ilyet aligha dobnának ki, pedig érdekes színfolt lenne a pickupok közt.


Volvo XC90 Polestar

Volvo XC90

Az új XC90-ből készítettem el a Polestar csúcsváltozatot. Az alapmodellhez képest a sportosabb első toldat, az ültetett futómű, a nagyobb kerekek, a fekete tető, és tükör, valamint a jellegzetes Polestar kék szín jelenti a változást.


Volvo C30 F1

Volvo C30

A BMW-vel párhuzamosan készítettem el ezt a Volvót. Az orral volt sok problémám (meg a fekete résszel a mocitetőn, de azt megoldottam azzal, hogy fekete lett), de azt megoldottam egy Sirocco r segítségével. Remélem ez jobb lett mint az M4-es. Alap


Volvo S60 (5)

Volvo S60

Kulee ellen készítettem egy párbajra. Nagyon nehezen indult be a kép, de végül találtam egy számomra megfelelő donort és ez született belőle. Alap


Volvo 7700A

Volvo 7700A

No comment!


Volvo P1800  (2)

Volvo P1800

Szeretem a Volvókat, (ez szerintem családi, mert apa, sőt még nagyapa is nagy volvós volt). Egyik nagy kedvencem a P1800-as szerintem most is népszerű lenne, ezért csináltam egy modern változatot a Coupe Concept alapjain ez lett belőle.


Volvo V40  (2)

Volvo V40

Harmadszorra álltam neki, kétszer elvitte az áram szünet többek közt a coupesítás és egy kis falazást is ami persze nem egy jó élmény volt, hogy a nulláról álljak neki másodjára sőt harmadjára is, de ez az én hibám. De azért meg akartam még mindig csinálni, persze coupe ként jobban nézne ki lehet ha nem kellet volna neki állnom sokadjára is akkor most több változás lenne :) Kitudja lehet jön még kihívásra repost :D


Volvo V40 White

Volvo V40

Jó kis alap ez. Megültettem, kapott új felnit, lefalaztam, új lökös, stb. Sztem pofás lett.


Volvo V40 Torpedo

Volvo V40

Nagyon megtetszett az új V40, kapóra jött hozzá a kihívás, be is indult a fantázia a PS-sel együtt. :) Unalmasnak gondoltam a Hella stílust erre (is), úgyhogy egy kicsit más irányba mentem el, remélem bejön. Üdv!!!


Volvo S60 (4)

Volvo S60

Szomszéd oldal versenyére készült. Elég sok időt szántam a képre, de remélem megérte. :)


Volvo C70 (6)

Volvo C70

Régóta akartam egy Volvo-t átalakítani és most sikerült is. A szokásos dolgokon kívül teljesen új belsőt kapott egy Aston volt a donor. Azért Aston, mert van némi összefüggés a két gyár között, vagyis csak volt ha jól tudom. Alap


Volvo S40 (3)

Volvo S40

A volva jelenlegi S40-ese már nem éppen a legifjabb a konkurensek között, itt az ideje a következő generációnak. Kevertem a saját skiccem elemeit a nagytesó S60-éval és ez lett belőle. :)


Volvo S60 (3)

Volvo S60

Következő virtuális tuningként a 2011-es Volvo S60 átalakításával próbálkoztam meg. Javítottam kicsit a fényezésen, a hátteren, az első lökösön, valamit a motorháztető alá is bekukanthat a kép nézője.


Volvo V60

Volvo V60

Végre kész ez az autó. Kevés változással próbáltam többet foglalkozni, hogy szép/igényes legyen. Illetve megfogadtam az általatok leírtakat. Köszönetem minden egyes tunernek, hogy vette a fáradságot, hogy hozzászóljon. South-nak (a jvt-rõl) köszönöm a háttérdonort. Unokatesómnak pedig a rengeteg hibakeresést. Nagyon remélem, ez a kép valamivel jobban fog tetszeni, mint az eddigiek. Ha így lesz, akkor egy idõre átállok a minimál stílusra. Alap.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED