Katalógus - Toyota (308 VT)

Toyota virtuáltuning lista

Toyota a hyts galériában

Toyota rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Toyota Supra (16)

Toyota Supra

A móka kedvéért készült ez a kép. Szerettem rajta dolgozni, a végeredménnyel is elégedett vagyok. Alap


Toyota Cressida

Toyota Cressida

Ezt egy régebbi kihívásra készítettem. De nem tudtam időben beküldeni.


Toyota Hilux Hunter

Toyota Hilux Hunter

Az OffRoadLine Kft. által forgalmazott termékekből összeállított kimondottan vadászati célokra tervezett csomagot kapta meg.


Toyota 86 GTS   (2)

Toyota 86 GTS

Kapott lökhárító, és küszöbtoldatot, fekete trd felniket, ültetést, sötétített fényszórókat, sárga indexeket, fekete tetőt, hátsó szárnyat, stb. Próbáltam stílusban megfelelő kiegészítőket használni.


Toyota 86 GTS

Toyota 86

Kevés jó formájú japán autók közé tartozik a GT86, próbáltam egyedi spoilerekkel még hatásosabbá tenni.


Toyota Celica Stance

Toyota Celica

Próbáltam stance optikás gépet kihozni belőle. Sok időm nem volt rá, ennyi sikerült.


Toyota Celica TTE

Toyota Celica

Igazi klasszikussá nőtte ki magát a Celica, itt egy 90-es évek végi retro optika.


Toyota Celica JDM Style

Toyota Celica

Gyári hatású jdm lökhárító, és küszöbtoldat, szemöldök, falazott embléma, kilincsek, rendszám, sárga ködlámpa, ültetés, Rota felnik, fekete tető, stb, stb...


Toyota GT86 (3)

Toyota GT86

Szomszéd oldal versenyére készített képem. Alap XXL


Toyota GT86 Convertible

Toyota GT86

4 éve dobta piacra a Toyota a GT86-ot, most esett át modellfrissítésen. Nyitott változatról viszont továbbra sincs hír. Totalcar cikk.


Toyota Supra Mk4 Turbo

Toyota Supra

A Supra kihívásra készült, eredetileg kihívásmentőnek (erős mezőnyre számítottam), de érvénytelen lett a kihívás. Első Suprám, így nem igazán nyúltam hozzá merészebben. Rám jellemző stílusban lett átalakítva, azaz földig ültettem, adtam rá egy szett új felnit, kapott új fényezést, egy szolid bodykitet meg kapott egy intercoolert a donoron látott csövezéssel.


Toyota Supra Turbo

Toyota Supra

Kihívásmentőnek készült, ennek megfelelően csak minimális dolgokat változtattam rajta. Nekem így tökéletes.


Toyota  GT86

Toyota GT86

No comment.


Toyota Pri(Lexus)us

Toyota Prius

Ez a terv még az Is300-as után fogalmazódott meg bennem, de csak mostanra döntöttem úgy, hogy meg is csinálom. Az alap oldalról kicsit úgy néz ki, mint egy zsömle. Ráraktam egy Lexus GS hűtőrácsát, majd egy alátettem egy szett TE 37-es felnit. Röviden ennyi. Tudom van még benne hiba, de nem szeretném ha kihalna az oldal beküldött képek hiánya miatt.


Toyota Prius Carmageddon Edition

Toyota Prius

Közösségi oldal csoportjában volt egy kis baráti megmérettetés, aminek keretében készült a kép. Teljes mértékben mást akartam belőle csinálni, de ahogy hirtelenjében összeszedtem a donorokat, már megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy mi legyen a vége. Fiókportalanításnak szánom, tudom vannak hibái, de nincs már szemem rá, hogy észrevegyem őket, annyira hozzászoktak már a szemeim.


Toyota Corolla AE86 LEVIN

Toyota Corolla

Egy nagyobb dobással próbálkoztam , ismét egy kedvenc autót Próbáltam minél több mindent megcsinálni rajta hoztam. Ebben nagy segítségemre volt TOP kolléga. Köszönöm neki a sok segítséget de valószínűleg így is maradtak olyan dolgok, amiket nem úgy csináltam ahogy kellet volna.... :D Valamint sokat fektettem a tükröződés kidolgozásában, ennyit talán még soha. Van XXL is ezen jobban lehet látni, illetve még egy változat is.


Toyota GT86 WideBody

Toyota GT86

Hali! Az alap a szomszéd oldal versenyén volt, és az autó is oda készült csak elcsúsztam vele. Köszönöm a segítséget TOP kollégának!! Egyébként így lehet benne hiba mert tudom nem tökéletes :P ! XXL.


Toyota GT86 (2)

Toyota GT86

Versenyre készült, amit sikerült behúzni bár nem lett meg a 4 nevező. Eredeti.


Toyota Paseo Coupe

Toyota Paseo

A GT86-ot leszámítva nincs a Toyotának sportos modellje, így elférne a palettán egy első kerék meghajtású coupe. Az alapokat, és a formavilágot az Auris adná, fő ellenfele az Astra GTC, és a Megane Coupe lehetne.


Toyota FT-1 Open Concept

Toyota FT-1

A Toyota a Detroit Motor Shown mutatta be az F1-1 koncepciót, amelyet a játékosok a Gran Turismo 6 konzoljátékban ki is próbálhatnak majd. Ebből készítettem most egy kabriósított változatot.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED