Katalógus - Suzuki (181 VT)

Suzuki virtuáltuning lista

Suzuki a hyts galériában

Suzuki rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Suzuki Swift SA

Suzuki Swift SA

Retrózni jó dolog, márkára, típusra való tekintet nélkül. Én most a 80-as évek kockáihoz tértem vissza, már csak azért is, mert az elsőgenes Swift nem éppen népszerű tuningalany. Remélem, hogy nem csak szerintem volt jó ötlet. Alapkép , XXL


Suzuki Swift Special Edition

Suzuki Swift

Egy gyors esti unaloműző VT-zés eredménye. Barracuda Shoxx felnik, diszkrét ültetés, új szín, fekete tető, új háttér, SSS első lámpák, stb. Megvalósítható tuning volt a cél. Alap.


Suzuki Baleno

Suzuki Baleno

Az új Suzuki kicsit átdolgozva. ADV.1 felnik, ültetés, sárvédőszélesítés, ezt leszámítva gyári a kaszni. Új háttérre tettem, felkapcsoltam a lámpákat, gyakorlásnak jó volt. Mivel nincs post, ezért küldtem be.


Suzuki Fronte Coupe

Suzuki Fronte Coupe

Hammer ötlete alapján készítettem el a múlthéten bemutatott Suzuki Ignisből az egykori nagyon dögös Fronte Coupe modern kori változatát. Az autó hátsó kerekeit egy 1.0 literes turbómotor hajtaná, fő konkurense a Honda S660 lehetne.


Suzuki Celerio Bunny

Suzuki Celerio

Elég sokat reklámozzák most a TV-ben. Gondoltam kis rajz gyakorlásként megcsinálom. alap


Suzuki Ignis CarToon

Suzuki Ignis

Saját autómból készítettem egy cartoon változatot. Ezer éve nem csináltam ilyet, ezért nem lett 100%-os... Alapkép, és WIP


Suzuki Swift (2018)

Suzuki Swift

Ez a Swift egy szülinapi ajándékként készült a haveromnak, amit ki is nyomtattam neki A3-as méretben. Röpke 1 hét alatt kész is lett, az újrarajzolás szinte elkerülhetetlen volt, az átalakítások az ő elképzelése szerint történtek! Háttércsere, VOSSEN felnik, légrugók, egy kis tisztítás, egyedi lámpák, lökhárítók. Remélem nektek is tetszik. Valamint jól jött egy kis változás az alapok terén a sok német alap után. alap XL


Suzuki Alto Sport

Suzuki Alto Sport

Minap mutatták be az új Suzuki Altot, ebből később készülhet sportváltozat is. A 660 köbcentis turbómotor könnyedén mozgatná a kb 650 kilós kasznit, kívülről a nagyméretű felnik, a diszkrét ültetés és a spoilerszett tenné egyedivé a legerősebb Altot.


Suzuki Swift JDM (2)

Suzuki Swift

Rég jártam erre, úgyhogy hoztam egy Suzukit. Gyakorlásnak szerintem jó volt, és kipróbáltam pár új technikát.


Suzuki Swift Sport WTB 2013

Suzuki Swift

2013-as WTB harmadik fordulójára készítettük. Belső és kisebb részletek: Vinyó; Külső és a többi: X-Tomi; ebben a körben GrinGo-nak csak egy minimál utómunka jutott a végén. WIP.


Suzuki Ignis  (3)

Suzuki Ignis

Bocsi, Tomi, de nem tudtam megállni a lájtos kialakításnál. Elszállt a képzelet, és olyanra formáltam, amivel simán rónám a hegyi pályákat és a nyílegyenes utcákat. :)


Suzuki Ignis Sport (2)

Suzuki Ignis

Bármilyen meglepő, de ez az első teljesen Photoshoppal készült képem. Aktív koromban nem vállaltam be az átállást Corelről, pedig számos előnye van a Photoshopnak pl. a PhotoPaint-tel szemben. Sajnos még most is van jó pár technikai hiányosság, aminek megoldásaira eddig nem szántam időt, de rövidesen tervezek egy privát okításon résztvenni és akkor talán több VT is belefér. X-tomi kihívásáról személyesen szereztem tudomást, említette, hogy kevés az érdeklődő. Gondoltam besegítek és úgy is tudtam, hogy a virtuális és valós térben is gondolkodik a tuningon. Mivel Tomi kifejezetten kérte, hogy életszerű és relatíve olcsó legyen az átalakítás és karbonról is beszélt, ezért ezeket próbáltam alkalmazni. Ez sajnos most csak ennyire volt elég (a kihíváson). A hasonló kalózakciók után próbálok visszatérni majd egy extrémebb tuninggal is a közeljövőben. Régen tervben van, de az idő....


Suzuki SX4 Crossover

Suzuki SX4

Régen jelentkeztem vt-vel, lehet, hogy most sem kellett volna. ;) Az új Suzuki Crossovert gondoltam át a magam ízlése szerint. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.


Suzuki Ignis  (2)

Suzuki Ignis

Nekem ennyi.


Suzuki Swift (2017)

Suzuki Swift

Kihívásos kép lett volna, de úgy járt, mint minden mostani képem és hónapokig porosodott. Poszthiány miatt nemrég elővettem és piszkálgattam kicsit, ennyire tellett. Van még hiba bőven, de már nem szándékozom többet foglalkozni vele.


Suzuki SX2

Suzuki SX2

Az SX4 sokat nőtt az előző generációhoz képest, így már van helye egy sportosabb kistesónak is. Ennél jobban nem is cifráztam.


Suzuki Swift Sport

Suzuki Swift

Már rég csináltam képeket, jó pár hónapja készitem már ezt, most befejeztem. Vannak még készülöbe képeim, lassan azok is jönnek.


Suzuki Swift GTi (2)

Suzuki Swift

Még akkor kezdtem el mikor kitették versenynek,de a háttérnél megakadtam,meg megis unatam...most elővettem, befejeztem. Hibák nemtudom mennyire maradtak,próbáltam ügyelni a minőségre,apróságokra rámenni,amit tudtam a karosszérián rajzoltam. Az autón történt:tisztítás,lökös variálás,ködlámpa,alulra toldat,kapott gti küszöböt,hűtőráccsal,fekete tető,új fényszórók,színre/feketére fújt dolgok,ültetés,kerekek,új háttérre gurult. Köszönöm Zsoltinak a segítséget, meg hogy nézte, hogy készül, és a lámpa ötletet. Néhány dolgot javítgattam,aztán meguntam teljesen :D Asszem ennyi,csecs. :)


Suzuki Swift 1.3 GTi

Suzuki Swift

Az alapkép ismert, sajnos az OVTV-ről lemaradtam, de nagyon meg szerettem volna csinálni, és ez bekövetkezett. A jó öreg papír stift így már sokkal ütősebb, mint gyári társai.


Suzuki Swift  (6)

Suzuki Swift

ennyire volt időm.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED