Katalógus - Skoda (272 VT)

Skoda virtuáltuning lista

Skoda a hyts galériában

Skoda rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Skoda Superb Combi 2016 (3)

Skoda Superb

lökharito, sarhanyok, kerekek, lampa, kipufogo, cleanstyle, stb... Soha nem tuningoltam Skodat es erre is csak nagyon nehezen vettem ra magam igyhat itt van. Velemenyem szerint egesz jol sikerült de kivancsi vagyok persze a ti velemenyetekre is ;) Itt talaljatok az Alapkepet


Skoda Octavia (6)

Skoda Octavia

Mostanában nagyon elkezdtek tetszeni a Skodák, az Octavia különösen. Egy viszonylag reális és megvalósítható átalakítást akartam készíteni. A kép már elég régóta áll, most gyorsan befejeztem. Eredeti. Nagyobb.


Skoda Rapid (6)

Skoda Rapid

Ezt csak úgy készítettem.


Skoda Fabia (8)

Skoda Fabia

Nincs mit tagadni, irdatlan sok idő eltelt az utolsó kép óta, amit ide feltöltöttem. Szánom-bánom bűnömet, de ilyen az élet, néha elvesz, máskor ad. Most ad és igyekszem megtartani, alkotni, publikálni, kritizálni, segíteni, rakott krumplit csinálni. A képről csupán annyit, hogy még tavaly kezdtem bele, miután a várost járva egy ilyen gépezet elgurult mellettem. Rögtön elindultak a gondolatok, hogy mi lenne, ha... Valami ilyesmi lebegett anno szemeim előtt, végül valósággá alakult. Ebből az alapból indultam ki (már tükrözve), nagyobb méretben pedig itt látható És azt is meg lehet kukkantani, hogy hogyan készült


Skoda Kodiak

Skoda Kodiak

A Seat tegnap bemutatta legújabb modelljét, a régóta várt Ateca szabadidőautót. Természetesen készül belőle Skoda változat is, mindkét modell látható lesz a Genfi Autószalonon.


Skoda Octavia RS  (4)

Skoda Octavia

Sajnos nem sok időm volt az autóra. Jó magam se tudtam, hogy mit akarok vele kezdeni. Így hát kupésítottam, ültettem és megküzdöttem egy kis háttér cserével. Rég nem vt-ztem, kiestem a gyakorlatból, de remélem azért helyt áll majd.


Skoda Octavia RS  (3)

Skoda Octavia RS

Nekem most ennyi.


Skoda Octavia RS  (2)

Skoda Octavia RS

Megtetszett az alap, volt egy kis időm, így gondoltam megcsinálgatom a vasat. A képben tényleg nincs sok időm, próbáltam kevés változásból valami stílusosat összehozni.


Skoda Felicia (4)

Skoda Felicia

There is my new work. I hope you like it. Original


Skoda Octavia RS O.CT

Skoda Octavia RS

Az O.CT Tuning Hungária Kft. részére készült ez a terv. Matt grafit fóliázás, piros dekorcsík, fekete hűtőmaszk, KW Variante 1 sportfutómű, stb. A kész autóról itt találtok képeket.


Skoda Superb 2014 White Sport

Skoda Superb

A kép elkezdése után sorban jöttek az ötletek, elsőnek is kezdtem a szokásos tisztogatással embléma illetve kilincsek, minimális ültetés a sportosabb megjelenésért, majd jöhetett a Golf 6 GTI front egy rendszámcserével. Mindeközben alá raktam egy Audi R8 garnitúrát, de be kellett látnom, hogy nem illett az autóhoz és homályos is volt a hátsó felni, így jött az RS5 Cabrio felni garnitúrája és a háttér csere. Eredeti


Skoda Fabia Vrs

Skoda Fabia Vrs

Ezt a képet egy régebbi kihívásra készítettem de nem tudtam időre befejezni.


Skoda Fabia Mk3 3door

Skoda Fabia

Egy egyszerű kis gyors fantom, ilyet még úgysem láttam.


Skoda Snowman

Skoda Snowman

Várhatóan az idei év vége felé mutatja be a Skoda az új 7 üléses szabadidő terepjáróját. Formája az aktuális SuperB-re emlékeztet majd, elérhető lesz, első, és összkerékmeghajtással is.


Skoda Superb Combi 2016 (2)

Skoda Superb Combi

A Superb harmadik generációjának ferdehátú verziója után már nem kell sokat várnunk a kombira sem. Semmi meglepőt nem tartogat formailag, letisztult és elegáns. A már eleve hatalmas Octavia Combi bődületes méretű nagytestvére lesz, csomagtere elérheti a már szinte fölöslegesen nagy 650 litert. Eredeti


Skoda Felicia Red Bxtch

Skoda Felicia

Nos, készítettem egy látványtervet a leendő autómról, ugyanis nagyon esélyes hogy Feliciam lesz. Tudom, van benne hiba, de inkább a látványra mentem, meg amúgy sem a pontért VT-zek. Alap.


Skoda Superb RS front

Skoda Superb RS

Az elődjeivel ellentétben az új Skoda Superbből készülhet RS csúcsváltozat. Az összkerékmeghajtású modell kívülről erősen hasonlítana az Octavia RS-re, megkapná az átdolgozott lökhárítókat, az ültetett futóművet, nagyméretű felniket, és a fekete kiegészítőket.


Skoda Superb RS rear

Skoda Superb RS

Az elődjeivel ellentétben az új Skoda Superbből készülhet RS csúcsváltozat. Az összkerékmeghajtású modell kívülről erősen hasonlítana az Octavia RS-re, megkapná az átdolgozott lökhárítókat, az ültetett futóművet, nagyméretű felniket, és a fekete kiegészítőket.


Skoda Superb Combi 2016

Skoda Superb Combi

Az új Superb 5 ajtós verziójának front és hátsó nézete után elkészítettem a kombi verziót is, kedden kiderül, mennyire fog hasonlítani a végleges verzióra Eredeti


Skoda Fabia Scout Combi

Skoda Fabia Scout

A tavaly bemutatott harmadik generációs Skoda Fabiából hamarosan bemutatkozik a terepes Scout változat. Az enyhén emelt hasmagasságú, és fényezetlen műanyag elemekkel ellátott változat használhatóbb lesz a hétköznapokban, bár komolyabb terepezésre alkalmatlanná teszi, hogy továbbra is csak első kerék meghajtással készül majd. Motorkínálat terén vélhetően nem lesz eltérés a hagyományos kombival szemben.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED