Katalógus - Saab (124 VT)

Saab virtuáltuning lista

Saab a hyts galériában

Saab rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Saab 9-5 (7)

Saab 9-5

Egy szlovák versenyre készült ez a Saab, remélem harmadszorra is sikerül nyernem. Az elején elég nehezen haladtam, nem tudtam milyenre csináljam, de végül két nap alatt sikerült befejeznem. Eredeti.


Saab 9-3 Convertible (3)

Saab 9-3

Egyik nap láttam egy ilyen Saabot gyorsulni, és egyszerüen megfogott a kocsi gyönyörü hangja volt és szépen is gyorsult, és gondoltam megcsinálom az én elképzeléseim szerint a gépet. Remélem tetszik nektek is. XXL.


Saab 9-3 Convertible (2)

Saab 9-3

Bemutatkoznék itt hvtm-en is. Egyik kedvenc munkámmal, ami egy hangulatvadász képre sikeredett elég minimális átalakításokkal. Remélem, itt is sikerül beilleszkednem, legalább úgy, mint jvt-n. :)


Saab 9-3 OG Sedan Hirsch

Saab 9-3

Eredetileg ezt a Saabot azért kezdtem átalakítani, hogy megnézzem, hogyan is nézne ki 4 ajtós szedánként. Mikor elkészült, elhatároztam, hogy a Hirsch tuningcég stílusára formálom. Ez a rendszám finn barátaim tiszteletére került rá. Eredeti


Saab 9-5 Tuning

Saab 9-5

Rég küldtem már be vt-t, most ezzel a Saabbal jelentkezem. Itt az alapkép.


Saab 9-4

Saab 9-4

Ebből a közvéleményt megosztó új alap 9-5-ösből probáltam meg valami különlegeset, mást csinál. A tuning nem áll jól a Saabnak, így átalakítottam. Ez egy 4-üléses sportosabb kupé lett így.


Saab 9-5X

Saab 9-5X

A Saab túlélte a GM-et, és az új tulajdonos, a Spyker máris bejelentette a 9-5-ös emelt hasmagasságú változatának tervét. Az új típusváltozat nevét kistestvéréhez (9-3X) hasonlóan egy X-el toldották meg. Az autóra tettem egy síboxot és tipikus, Skandináviában megszokott hatalmas ködlámpákat, hogy még svédesebb legyen a hatás. :) A jól ismert alap.


Saab 9-5 Convertible Aero

Saab 9-5

Kabriósítani szerettem volna az új 9-5-öst, ehhez pont kapóra jött ez a verseny, amelyen 2. lettem. Először is leszedtem a tetejét, hátrébb toltam az ajtót, rövidebb lett a tengelytáv, és az autó hossza, új felniket kapott, nagyobb lett a hátsó kerék, minimális változott a hűtőrács is.


Saab 9-5  (2)

Saab 9-5

Három nap alatt összeállt. A front (mocitető, löki+ 1-2 apró rész) copy, a többi rajz. XXL.


Saab 9-3 (2)

Saab 9-3

Szeretem ezt a stílust nagyon, kissé a DUB felé hajoltam, bár a végeredmény nem lett dubos. :) Az ilyen letisztult hátsó lökösök nekem mindig is tetszettek, gondoltam, ezt a Saabot ebbe az irányba viszem. Teljes háttércsere nem volt, mert ráraktam legalább ötféle háttérre, de messze az eredetivel volt a leghangulatosabb, így meghagytam. A kocsin ami változott, az rajzolt, kivéve a felnit és a kipuffot.


Saab Aero X

Saab Aero X

Concept based on Saab Aero X. R.I.P Saab ... (worktime ~5h)


Saab Sonett IV Aero Concept (2)

Saab Sonett IV

Elkészítettem a régebbi Saabom hátulnézeti képét. Kicsivel több munka volt vele, mivel pont olyanra kellett összehoznom, mint amilyen az előnézet is, mindamellett ki kellett találnom egy szép far formát is. Több szempontból is különleges VT ez. Ez az 50. VT-m és ezen a napon lettem negyed száz éves is.:) Ám ami a legfontosabb és tulajdonképpen ez volt a kép elkészítésének indító oka: egy svéd úriember úgy döntött, hogy megépíti az autót. Az ő megrendelésére készítettem el ezt a képet. Köszönöm neki, és köszönöm a közvetítést Hammernek. Továbbá hálával tartozom mindenkinek, akik segítettek a hibakeresésben. Remélem tetszést arat, és azt is, hogy nem maradt benne túl sok hiba...:)


Saab 900 Coupe

Saab 900 Coupe

Régen nem jelentkeztem már olyan vt-vel, amit csak úgy, kedvtelésből készítettem. Ez most olyan. A rajzolással eddig nem foglalkoztam sokat, viszont most gondoltam gyakorlom azt is. A szolid bodykit teljesen rajzolt, illetve a kasztni nagy része is, de az csak azért mert az alap nem volt jó minőségű. Emellett kapott airride-t, és kis tisztogatást. Ahhoz képest hogy első rajz és törött kézzel készült, bár meglehet nem a legjobb. Itt az alap.


Saab 900 Turbo Taganana

Saab 900 Turbo

Nem volt rossz feladat, amint látjátok, eléggé szaabadon szárnyalhatott a tunerek fantáziája. Az enyémet is megmozgatta, itt a bizonyíték :D. Végre megkaparintottam a dobogó legfelső fokát egy haladó kihíváson, ráadásul ez pont egy VTM-futam volt, úgyhogy így most triplán örülök. :-) Bocs Hammer. :P


Saab 9-3 SW

Saab 9-3

A Saab, a 9-3-as kombi formáját elég jól eltalálta, ezt próbáltam még egy kicsit megspékelni, remélem sikerült. Mi változott az amúgysem csúnya eredetihez képest? Új AC Schnitzel sokküllős felni, finom ültetés, a karosszéria teljes körű lesimítása, (a kilincsek, jelek, zárak, index, ablakmosó), lámpa sötétítése, minimális matricázáás, új háttér, valamint kis effektelés is. Az SW megnevezés nem a "Sport Wagon" rövidítése, hanem a "Solide Wagon" névből származik.


Saab Sonett

Saab Sonett

A VTM-re küldött képre sajnos nem szántam kellően sok időt, így olyan lett amilyen, most majdhogynem újrarajzoltam az egészet, rászánva úgy fél napot (több, kisebb részletben). Tudom, maradt benne még hiba, de ha most nem küldöm be, valószínűleg ez is a többi, nem is tudom hány repostolatlan képem közt porosodna. Remélem azért így jobban tetszik..


Saab Sonett3 Lego version

Saab Sonett

Nemrég előkerültek a régi legóim, és ez megmozgatta a fantáziám. Így bátran nekiláttam a Saab legósításának. Nem tudtam milyen fogadtatásban fog részesülni, de nagyon örültem, hogy az ötletet így értékeltétek. Nos?


Saab Sonett III Future Tuning

Saab Sonett

Egy futurisztikus képet próbáltam összehozni. Most csak 98% ban rajzolt akép :P, a háttéren csak az ég másolt a többi rajzolt, a kocsin is csak pár dolgot másoltam, de nagyrésze annak is (újra)rajzolt.


Saab Sonett IV Concept

Saab Sonett

A VTM-es változat javított verziója. A lényege az volt, hogy valami izomautót faragjak belőle, kicsit futurisztikus is legyen. Szerintem sikerült.


Saab Sonett IV Aero Concept

Saab Sonett

Íme a 6-ik VT Masters futamra készített virtuális tuningom. Visszatértem kedvenc műfajomhoz, azaz a koncepcióautó készítéshez. A Saab Aero X concept bizonyos formai elemeit átvéve, de hű maradva a Sonett egyéniségéhez, megalkottam a következő generációs Sonettet. Nőtt a tengelytáv, picit hosszabb és szélesebb lett, de a magasságán nem növeltem. Ezzel a képpel második lettem, ennek örömére újrarajzoltam a logómat is.:D És XXL méretben teszem fel... Ahhoz képest, hogy elsőre megijedtem az alaptól, végül egészen megkedveltem. :) Kedveljétek Ti is! ;)


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED