Katalógus - Rover (23 VT)

Rover virtuáltuning lista

Rover a hyts galériában

Rover rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Rover 75 Coupe (4)

Rover 75 Coupe

Csak apróbb dolgokat változtattam rajta, de szerintem nagyon látványos lett. Várom a kommenteket!


Rover 620Ti

Rover 620Ti

Egy barátom kért meg, hogy pofozzam ki kicsit a gépét , mert szeretné a közeljövőben megtuningolni. Ez egy munka egyik fázisa csak, de amerre ezután haladtunk, az nekem már nem tetszett.


Rover 75 (2)

Rover 75

Rég nem voltam... Egy kedvencem szerettem volna feléleszteni. Remélem sikerült!


Rover 75 Coupe (3)

Rover 75 Coupe

Elkészült első Roverem is! Eredeti.


Rover 216 (3)

Rover 216

Eredeti kép... Egy szomszéd alap 216-os Rovere, klassz kis járgány, főleg így kiszélesítve...


Rover 216 (2)

Rover 216

Picit Lexus, picit Honda, de marad Rover...


Rover 216

Rover 216

Intercooler nem árt egy ilyen autónak sem. Kis leültetés, rács, firka...


Rover 75 GTB

Rover 75

Kár hogy csődbe ment a Rover, hiszen 75-ös hátsókerekes hajtásláncával és a Coupe kasztniból már korrekt sportkocsit lehet(ne) faragni. Az audis hűtőnyílás így már szinte földig ér, míg a hátsó kerekeknél gömbölyded kiszélesítést láttam jónak. A felni maradt gyári, csak egy piros belső peremet kapott a sportosság jegyében. Persze egy kicsit rövidebbek lettek a rugók is. A benne dübörgô Ford V8-ast pedig tuningkitekben bőven lehet izmosítani, akár 460 lóerôsre is.


Rover 75 Coupe Farewell Edition

Rover 75 Coupe

Én így búcsúzom az általam is kedvelt Rover márkától... [Egy megosztott 1-2 helyezett VT-vel.]


Rover 75 Coupe GT

Rover 75 Coupe

Morcosítás, ültetés, felni, karbon, krómozás, beömlők eltüntetés illetve rajzolása. Az ovtv-s képre ráraktam a kiindulási képet, az autó nevét és egy matricát. Én így emlékezek meg a Roverről. [Holtversenyben az 1-2. helyen!]


Rover 75 Coupe Concept

Rover 75 Coupe

Online Virtuáltuning Versenyző. [Méghozzá bronzérmes.]


Rover 75 Coupe ovtv

Rover 75 Coupe

No comment. [Az ovtv 4. helyezettje.]


Rover 75 Coupe DTM

Rover 75 Coupe

Ezt az ovtv-re csináltam, a hátteret meg a spoilert nem volt időm megjavítani, de azért szerintem nem olyan szörnyű. [5. lett.]


Rover 75 Last Edition

Rover 75

Hát megéltük ezt is, a legendás Rover cég szépen lassan kihalt... Hammer ötlete alapján elkészítettem egy emlék modellt, a gyár utolsó modelljét, a 75-ös luxus túrakocsiját. Kicsit off rajta az RX-8 hátsó ajtó, de szerintem szép lett. az utastér hosszabb lett, meg az autó is nyúlt egy picit. Remélem tetszik.


Rover 75 Coupe 4ever

Rover 75 Coupe

Nem tudni még, lesz-e egyáltalán Rover a jövőben, de ha esetleg nem, akkor ezzel a British Racing Green fényezésű, sárga csíkkal díszített, morcos arcú, ültetett MG-felnis 75 koncepcióval búcsúzom tőle. Rover 4ever! (Az ovtv-n sajnos nem tudtam résztvenni, de ez a kupé engem is inspirált egy VT-re. Keveset módosítottam, ennyi belefért volna akár két órába is, bár elbíbelődtem vele legalább a dupláját.)


Rover 75 Sunshine

Rover 75

"A Rover kicsit túl 'komoly' gyár ahhoz, hogy gyártson egy mókás kabriót a nyárra. Én megtettem. A LONG fantázianevű hosszabb változatot választottam alapnak, szerintem jól néz ki, ha a régi bitang nagy amerikai kabriók stílusában készül egy autó, és nem 2+2 üléses 'kis vacak'. Kicsit megültettem, felnit cseréltem, eltüntettem a hátsó ajtót, és flexet a tetőnek!"


Rover 75 OpenTop

Rover 75

"A Rover az egyik kedvenc márkám, így elhatároztam, hogy készítek egy nyitott kétajtós változatot a 75-ösből. A donor a Ford Thunderbird, aminek a vonala megegyezik a Roverevel, így alkalmasnak találtam ezt használni."


Rover 75

Rover 75

Lelkes tunerünk egy kicsit elbizonytalanodott, vagy mégsem? "Ha már igértem elküldöm, bár nem annyit dolgoztam rajta amennyi látszik, csak egy csomó ötletet elvetettem; ilyen lett." Azért a haloványabb indexekért, a megduplázott kötényért, lejjebb engedett küszöbért, valamint a visszaalakított fényszórókért megérte elküldeni.


Rover 75 Vitesse

Rover 75

Nekem tulajdonképpen csak az utolsó brit Roverként emlegetett SD1 remek ötajtós vonalvezetése hiányzott. Ezért nem is szőröztem sokat a 75-tel, csupán a hátsóját alakítottam át.


Rover 75 Streetwise

Rover 75

Tunerünk kezelésbe a fórumunkban bedobott Rovert - én is ezen dolgozok éppen. "Inkább egy alacsony SUV lett, mintsem ebből a szép autóból is kupét/kabriót csináljak. A puttony egy Subaru Legacy kombitól lett csórva." A nevét tőlem kapta, a 25 mintájára.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED