Katalógus - Renault (244 VT)

Renault virtuáltuning lista

Renault a hyts galériában

Renault rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Renault Scenic GT (2)

Renault Scenic

Már alapban is elég dögösre sikeredett az új Renault Scénic, a későbbiekben készül majd belőle sportos GT változat is.


Renault Fluence 2016

Renault Fluence

Elkészítettem az Új Fluence-t, a Megáne-hoz képest visszafogottabb formatervvel (első lámpák). A jelenlegi generáció is meggyőző, egyszerű, de stílusos megjelenéssel vette le a vásárlókat a lábukról. Remélem marad ez a recept, mert az új Renault első lámpák szerintem borzasztóak...


Renault Megane Coupé GT

Renault Megane

Az új Megane-ból még csak az ötajtós változatot láthattuk, most elkészítettem ez alapján a 3-as coupe-t.


Renault Megane 2016 Trophy

Renault Megane

Az autemo versenyére készítettem ezt a Megane-t. Az alapötlet az új típus Trophy változata volt.


Renault Sandero RS

Renault Sandero

Hamarosan jön a Sandero sportváltozata. Átrajzolt lökhárítók, és küszöbtoldat, tetőszárny, új hűtőrács, fekete felnik, és tükörház, ültetett futómű, és nagyobb felnik teszik egyedivé kívülről. A motortérbe vélhetően egy kétliteres motor kerül majd, 140 lóerő körüli teljesítménnyel.


Renault Twingo RS 2015

Renault Twingo

Az új Twingo-ból készítettem el az RS változatot. Kívülről a nagyobb felnik, az ültetett futómű, a sportosabb lökhárító, és hátsó diffúzor, a sötétített lámpák jelentik a változást az alapmodellhez képest.


Renault Megane Estate R.S.

Renault Megane

A jelenlegi Megane kombiból készítettem el az R.S. változatot, de nem valószínű, hogy valaha is készülne belőle ilyen változat.


Renault Clio  (7)

Renault Clio

Nekem ennyi.


Renault Clio  (6)

Renault Clio

Tőlem ennyire futotta, ismét bebizonyosodott, hogy még mindig nem igazán szeretem a Renault-okat...


Renault Clio GT

Renault Clio

Megtetszett az alapkép, egyből volt rá pár ötletem. Próbáltam még sportosabbá tenni. 1920*1080


Renault Clio Black Jack

Renault Clio

Valami miatt elkezdtem késztetést érezni, hogy ő megszülessen. Német párti vagyok, de őt elfogadnám akár. :P


Renault Twingo RS (2014)

Renault Twingo

Az új Twingo elég vagány szerkezet, hisz farmotoros, és hátsókerék meghajtású. Így igazi élményautó lehet majd a turbómotoros RS változat.


Renault Clio (16)

Renault Clio

Egy versenyre csináltam. 2. lettem vele blackdogg után. Saját készítésű a háttér is (több darabból raktam össze). Amit elképzeltem sikerült megcsinálni. Alap.


Renault FR Tourist

Renault FR

Továbblépve a fantomképeken, elkezdtem, kamionokat, és buszokat tervezni. Elsőként a Renault kínálatába készítettem egy turistabuszt. Próbáltam belevinni a mai Renault személyautók formavilágát, remélem, sikerült.


Renault Twingo 2013

Renault Twingo

A 2. generációs Renault Twingo 2007 óta van piacon, lassan elérkezik az idő az új modell bemutatására. Az új Twingo vélhetően a Twin'Run koncepció formavilágát örökli majd meg.


Renault ZOE VM

Renault ZOE

Mikor 2012ben megláttam az alapot képező ZOE -t, azonnal megtetszett. Reménykedtem benne, hogy ő lesz a következő Twingo. Az igazi elsőnek formailag méltó utódja lehetett volna. 2012ben csak ez meg ehhez hasonló csúnya képek voltak, hozzá akartam nyúlni és épp rátaláltam Kahn B -re a donorjaim közt. Oldalát odavagdostam C/P módra aztán abbamaradt. Most pár napja elővettem és befejeztem, igaz ami egyszerű C/P-nek indult jó kis rajzolás is lett. Nem ide szántam, mert ez inkább csak amolyan hangulat kép magamnak, de mivel nincs elég post jól megkapjátok.


Renault Clio RS Woody

Renault Clio

Egy szokatlan képet akartam készíteni egy gyakorlásnak indult képből. Szerintem sikerült elérnem a célt. Szerintetek? Alap.


Renault CL10 Rs

Renault CL10

Hááát, ez sem a leggyorsabb munkám. Még ősszel a vtart-ra kezdtem el, akkor nem lett kész, most karácsony környékén kaptam elő, és fejeztem be. A változásokat mindenki látja, ha összehasonlítja az alappal. Köszönet Vinyonak és a facebookos csoportnak a véleményezésben.


Renault Clio  (5)

Renault Clio

Kis módosítások, de szerintem szebb lett.


Renault Logan Pickup

Renault Logan

Üdv mindenkinek. Nagyon régen jelentkeztem, ezt is csak azért fejeztem be, mert már majdnem kész volt. Biztos maradt benne hiba, de inkább küldöm így, minthogy töröljem. Szerettem volna egy hangulatos képet, remélem sikerült.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED