Katalógus - Porsche (155 VT)

Porsche virtuáltuning lista

Porsche a hyts galériában

Porsche rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Porsche 959 Martini

Porsche 959 Martini

Hosszú ideje nem csináltam képet és a Martini livery is tervben volt már egy ideje, így nekiálltam, méghozzá egy hvtm-en eddig még nem járt típuson....a klasszikus 959-esen. Eredetileg egy modernebb versenyátalakítás volt a terv, aztán inkább egy retro-s LeMans stílusú gép lett belőle. Gondolom látszik eléggé rajta a 10 hónap kihagyás, de azért nem olyan vészes a helyzet. Alap


Porsche Cayman (4)

Porsche Cayman

Sziasztok. Nagyjából másfél éve készült egy párbajra, eddigi utolsó vt-m.


Porsche 911 GT3 RS (3)

Porsche 911

Az első próbálkozás nem bizonyult sikeresnek, úgyhogy beküldöm az egyszerűbb verziót is. Szélesedett, vadult, még pályaautósabb lett az amúgy is elég látványos alap . XXL


Porsche 911 GT3 RS (2)

Porsche 911

Jó régen, még tavaly álltam neki ennek a képnek, aztán valahogy úgy maradt. Mivel rengeteg munkám van benne, sajnáltam volna elkallódni. Nekem nem annyira stílusom a széleskörű brush-használat, de most a tuning mellett a kicsit szürreális hangulat is fontos volt. Ennél fogva bőven lehet benne baki, de inkább posztolom, mielőtt újra eltűnik. A hibákból meg majd igyekszem tanulni:) Ja, és ennyi idő távlatából is köszönet azoknak, akik segíetettek ;) Alapkép és XXL


Porsche Panamera Solide

Porsche Panamera

Próbáltam diszkrét, tuningcég által is kivitelezhető tuningot létrehozni. Apróbb változások történtek, semmi feltűnősködő dolog.


Porsche Panamera  (2)

Porsche Panamera

Lökhárító, kerekek, clean style, stb. Nem sok időt töltöttem vele, így hát ennyit tudtam belőle kihozni.


Porsche Cayman (3)

Porsche Cayman

Szomszédos oldalra készült párbajra. HQ Alap


Porsche 911 Carrera  (3)

Porsche 911 Carrera

Ez a kihívásos képem repostja vannak még benne hibák de sajnos nincs időm javítani őket.


Porsche 911 Carrera (3)

Porsche 911

Kihívásra készült készítettem és sikerült vele elvinnem az aranyérmet. Vannak még benne ugyan most is hibák, de nincs időm foglalkozni vele sajnos.


Porsche Boxster Facelift

Porsche Boxster

A harmadik generációs Boxster idén már 3 éves lesz, így lassan itt az ideje egy modellfrissítésnek. Módosított lökhárítók, küszöbborítás, néhány új felni, átdolgozott fényszórók, és tükrök jelentenék az újdonságot.


Porsche 959 2015

Porsche 959

A Civic óta próbáltam összehozni egy 5-ös vagy legalább 4-es tuningot, csak ez az addig fajult, hogy egyre jobb helyett, egyre rosszabb vt-ket raktam össze, úgyhogy inkább a minőség mint a gyorsaság került most előtérbe. Ennek jegyébe készült ez a Porsche is, mondjuk ez inkább fantom mint tuning. Alap.


Porsche Boxenne S

Porsche Boxenne

Április 1.-re készült ez a VT, az autónavigátor.hu-n cikk is keletkezett belőle.


Porsche Macan Coupe

Porsche Macan

Megcsináltam a Porsche Macan coupe változatát. Alap.


Porsche Panamera (5)

Porsche Panamera

A szomszéd oldal versenyére készült ez a gép. Jó párszor sajnos újra kellett kezdeni. Sok új dolgot tanultam ezzel a vt-vel. Alap. XXL


Porsche 944 Turbo

Porsche 944

Ezt az autót még jvt-s versenyre kezdtem el faragni, amit akkorra nem tudtam befejezni suli miatt. Viszont ezt nem is bánom, akkor a versenyt félkészen is nyertem vele, folytattam, és befejeztem. A tükrözõdést leszámítva rajzolt a kocsi, és a felnik. Ami még számomra különleges, hogy több darabból van összerakva a háttér. És természetesen köszönön a rengeteg türelmet és segítséget Accept-nek, és mindenkinek aki még közremüködött!


Porsche Panamericana

Porsche Panamericana

A Porsche kínálatából hiányzik egy klasszikus orrmotoros farhajtású gép, ez lehetne a Panamericana. Az alapkép az új Cayman volt. Kis aránytologatós vt, jó volt rajta dolgozni :)


Porsche 911 GT3 RS

Porsche 911

Második képem. az oldala reljesen rajzolt, az első lökhárító meg CP, igaz, ott is kellett dolgokat újrarajzolni, nomeg persze összefésülni hogy mégiscsak megmaradjon a Porsche-s görbe formavilág.


Porsche 996

Porsche 996

Kis gyakorlás, nehogy kizökkenjek! :) Alap. HD kép.


Porsche 917 Concept

Porsche 917

Már rég jelentkeztem VT-vel, sajnos nagyon nincs rá időm. Azért néhanapján becsúszik azért egy. Tulajdonképpen egy régi ötletemet dobtam össze, nem olyan radikális, mint a korábbi munkáim. Nos?


Porsche Boxster  (2)

Porsche Boxster

Nem egyszer kezdtem már Porsche-t tuningolni, de valahogy egyik sem lett az igazi. Ez az új Boxster viszont egy nagyon jó alap, szóval átalakítottam egy olyan igazi aszfaltszaggatóvá. Kapott Fuchs felniket, tető vágást, ültetést, nagyobb lökhárítókat, és új helyen fotózták. Az ötletadó ez a Corvette koncepció volt, ez pedig az alap.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED