Katalógus - Peugeot (221 VT)

Peugeot virtuáltuning lista

Peugeot a hyts galériában

Peugeot rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Peugeot 2008 GTi

Peugeot 2008

Nemrég modellfrissítésen esett át a Peugeot 2008, innen jött az ötlet, hogy GTi változatot készítsek belőle.


Peugeot 205 GTI  (3)

Peugeot 205 GTI

Jóval több ötletem volt hozzá, de sajnos ha egész nap melózik az ember, akkor nem sok idő és energia marad a hobbikra. De ennyit azért kifacsartam magamból, és a kis Peugeotból is.


Peugeot 205 GTI  (2)

Peugeot 205 GTI

Nekem ennyi jött most össze.


Peugeot 205 GTI Thule

Peugeot 205 GTI

A Peugeot kihívásra készítettem, kihívásmentő VT-ként. Vasárnap estefelé álltam neki, van benne kb 2-2,5 óra munka.


Peugeot 205 GTI low

Peugeot 205 GTI

Felni, ültetés, koptató, fekete hűtőmaszk, és alsó beömlő, fehér ködlámpa, stb.


Peugeot 2008

Peugeot 2008

Versenygyőztes kép. :) Originál.


Peugeot 205 GTi (3)

Peugeot 205

A hvtm.hu szalonjában ez lenne az első autóm. Még anno ZR1_VTS versenyére készült, azóta csiszolgattam, szomszéd oldalra is felkerült, próbáltam azóta is javítani.


Peugeot 205 GTi (2)

Peugeot 205

Zr1 versenyére készült, de gondoltam, ide is felrakom. A felnit + ültetést adtam rá és még annyit, hogy cabrio lett belőle, meg pár apróság változott meg. Alap, XL.


Peugeot Partner Tepee SE

Peugeot Partner

Vagyis Slammed Edition. A jvt versenyére készült, második helyet értem el vele. A képről csak annyit, hogy azért válaszottam ezt az alapot, mert nem akartam beolvadni a mainstream vt-k közé, ezért inkább valami durvább, sokkal ritkábban vt-zett gépet választottam.


Peugeot 205 GTI

Peugeot 205

Ismét, hosszú kihagyás után újra belevágtam egy projectbe, méghozzá egyik kedvenc kisautóm, a 205 átalakításába. Bár elég minimál, de nem akartam nagyon átszabni a kinézetét, nomeg túl nagy fába vágni a fejszém :) Inkább hangulatra mentem. XL


Peugeot 208  (3)

Peugeot 208

Először mikor megláttam, nem tudtam sírjak vagy nevessek-e ezen a túlcsicsázott formán, de aztán mégis nekiálltam, kezdve azokkal a króm cuccok letakarításával, majd egyszerűbb hátsólámpa, egyéb csiszolgatás. Ezzel kész volt az alap. Tuningnak semmi ötletem nem volt, csak nem akartam valami porig ültetős, hella szekeret csinálni belőle, úgyhogy kapott pályafelniket, és mivel a motorházon, pont olyan formájú mélyedés volt, mint a C6.R Corvette-en, ezért az óriás beömlőt is kialakítottam belőle, majd ehhez hasonlóan a kasztni vonalait tovább gondolva csinálgattam, a műszerfalat a műanyagokhoz hasonlóan kékesszürke bőrrel vontam be. Kb ennyi, ja és valami nagyon pörgős turbo motort képzeljetek bele, hogy hihetőbb legyen.


Peugeot 208 style pack

Peugeot 208

Megpróbáltam szépíteni rajta. Cseréltem felnit, alakítottam a lámpákon, lökhárítón, fehérre festettem a motorház közepét, az oldalát is hangsúlyossá tettem.


Peugeot 208  (2)

Peugeot 208

Végre egy olyan új Pug aminek bejön a külseje :) Ennek a 208-asnak nem kell sok tuning, hiszen alapjába véve jól néz ki, ezért csak egy kis sminket kapott. Én így tudnám elképzelni ezt a kis oroszlánt! Lett volna rá még ötletem csak a megvalósítás csődöt mondott..de ami késik nem múlik. További csodás napot ;)


Peugeot 208 R3T Street Version

Peugeot 208

Először egy gyári sportverzió volt a cél, de közben alakulgatott más irányba is. Így lett belőle egy közúti célokra használható, szélesített, amolyan WRC méretű kasztni, apróbb pucolgatásokkal.


Peugeot 208

Peugeot 208

Próbálkozok saját ötleteim megvalósításán kisebb nagyobb sikerrel. Várok véleményeket. :)


Peugeot 208 CarToon

Peugeot 208

Eleinte nem is akartam megcsinálni a kihívásra, (már készítettem korábban fantomot ugyanebből az alapképből), de a sokadik hosszabbítás, és érettségi után végül nekiálltam. Rég készítettem toont, így nem is volt kérdés, hogy mi lesz belőle.


Peugeot 406 (2)

Peugeot 406

Egyik barátomnak van egy 406-os, megkért, hogy alakítsunk rajta egy kicsit. Lesz belőle több verzió is. Erre a verzióra ráraktam a felniket utána már jött minden sorban. A vizsgaidőszak és ötlethiány miatt régen küldtem be vt-t, ezt annak az időszaknak a lezárására szánom.


Peugeot 408 (2)

Peugeot 408

Anno még az új 408-ról szóltak a hírek, ma már tudjuk, hogy a Peugeot máshogy gondolja. És a hátul nézet.


Peugeot 408

Peugeot 408

Anno még az új 408-ról szóltak a hírek, ma már tudjuk, hogy a Peugeot máshogy gondolja.


Peugeot 308 CC

Peugeot 308

This is my first Peugeot ever. Until now I had not done cars of this brand, because it is among my favourite, but I think it has its beauties. And here is the stock car. Enjoy and coment! :)


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED