Katalógus - Opel (407 VT)

Opel virtuáltuning lista

Opel a hyts galériában

Opel rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Opel Insignia B Grand SportsTourer

Opel Insignia B

Elkészítettem a saját elképzelésem az új Insignia kombi verziójáról. A kiindulási alap egy kémfotó volt. Az Astra K SportsTourer és Mokka X alkatrészeit használtam fel a részletek kidolgozásakor, a D oszlop pedig az Adam stílusában lett megrajzolva.


Opel Astra H Steinmetz

Opel Astra

Steinmetz body kit, Vossen felnik, ültetés, falazás, stb.


Opel Mokka X OPC

Opel Mokka

Modellfrissítésen esett át az Opel Mokka, kár, hogy OPC változatról továbbra sincs hír...


Opel Calibra ´2016

Opel Calibra

Elég Opelosra sikeredett a Buick új tanulmányautója, viszonylag kevés módosítással kilehetett hozni belőle az új Calibrát.


Opel Adam (3)

Opel Adam

Egy ismerősöm megkért, hogy csináljak neki egy Opel tuningot ha lesz egy kis időm. Nem nagyon tudtam melyik modellt vegyem elő, ekkor jött jvt-n a verseny. Problem solved. Ez a kis méregzsák keveredett ki kezeim közül :) Alap


Opel Adam (2)

Opel Adam

A szomszéd oldal versenyére készített képem, melynek megkötése a Halloween téma volt. A versenyt sikerült megnyernem vele. alap XL


Opel Calibra V6

Opel Calibra

Legújabb képem inspirációját a jajjdecsunya blogon látható hányadékabbnál hányadékabb kinézetű Calibra átalakítások adták, illetve az a tény, hogy az emberek javarészt nem tudnak Calibrát tuningolni. Ezért készítettem egyet. Az alap már szerepelt itt ovtv-n. Nem akartam nagyon átalakítani, így egy szimpla stance-es beütésű airride-os autó lett a végeredmény.


Opel Insignia B

Opel Insignia B

A fantomkép egy korábban közölt kémfotó alapján készült, az első lökhárító a nemrég bemutatott Astra K-ról érkezett, minimális krómmal kiegészítve. A lámpák formája a Monza koncepciót idézik, a LED-es fényszóró technika pedig szintén az Astra K-ról került rá. A végeredmény számomra kissé az aktuális Mazda 6-osra emlékeztet, bár ez nem volt tudatos részemről, próbáltam minél inkább eltalálni a jövőbeli formát. Egy biztos, sokkal könnyedebb, nyúlánkabb formája lesz a következő generációs nagy Opel szedánnak, mint a jelenlegi típusnak. Eredeti


Opel Astra K

Opel Astra K

Itt az új Astra, kicsit átalakítva. Vossen VPS-306 felnik, ültetés, új zöld szín, lökhárító, és küszöbtoldat, fekete ablakkeret, hűtőrács, és visszapillantó tükör, sárga ködlámpa, sötétített hátsó lámpa, új háttér, stb.


Opel Frontera 2016

Opel Frontera

Nem vagyok nagy fantomképezős, egyszerűen csak megtetszett a donor. Már régóta fel akartam használni, a mostani kihívás kapóra is jött. 2 órás kihívásmentő volt ez is.


Opel Corsa OPC 5-door 2015

Opel Corsa OPC

Bemutatkozott a legújabb Corsa OPC, amelyben elődjéhez hasonlóan egy 1,6-os turbómotor kerül, jelen esetben 207 lóerővel és 208 Nm-es nyomatékkal. Menetteljesítmények terén tehát nem lehet gond, annak viszont kevés a valószínűsége, hogy 5 ajtós kasznival is piacra dobnák a legerősebb Corsát. A hátulnézetet itt találhatjátok!


Opel Karl OPC

Opel Karl

Tegnap mutatta be az Opel a legújabb kisautóját, a Karl-t. Ebből készítettem OPC változatot, bár kevés az esély rá, hogy valaha ilyen változatot kidobjon a gyár.


Opel Corsa OPC (6)

Opel Corsa

Nemrég jelentek meg az első képek az új Opel Corsáról, egyelőre csak 3, és 5-ajtósban. OPC változat később várható, majd akkor kiderül, hogy ilyen lesz-e.


Opel Corsa D Golden Arrow

Opel Corsa

Kicsit vadítottam a kiscicán. :)


Opel Tigra (2014)

Opel Tigra

Idén jelenthet meg az Opel Adam alapjaira tervezett Tigra, amely az első generációhoz hasonlóan coupe kivitelben készül majd. OPC verzió később várható. Az autóról az Autónavigátor.hu is beszámolt.


Opel Calibra B 2014

Opel Calibra

Az Opel Calibra a '90-es évek meghatározó kupéja volt az Opel termékpalettáján, és megérdemelne egy méltó utódot. Áramvonalas formai jegyeit próbáltam meg átemelni egy mai Opel típus, a Cascada felhasználásával.


Opel Astra GT-H

Opel Astra

Megtetszett az új Astra formája, így nekiláttam, hogy kipofozzam saját ízlésem szerint. Két estémbe került. Alap gépsas.


Opel Corsa D Facelift

Opel Corsa

Az Opel Corsa D hamarosan facelift-en fog átesni. Megkapja az Opel Adam arculatát. Eleinte, amikor nekiálltam ennek a projektnek, nem hittem el, hogy jól fog állni az autónak az Adam stílusa. De szerintem egész hangulatos kis autó lett.


Opel Corsa (9)

Opel Corsa

Régen jelentkeztem már újabb képpel, most eljött az ideje. Ezt a képet már több hónapja csinálok, és úgy érzem már nem tudok rajta mit csinálni, számomra kész van.


Opel Tigra VM

Opel Tigra

Ez a gép még a második vagy harmadik VT-m volt, azóta nem igazán nyúltam hozzá. Anno (2007.06.) azt vártam, hogy kiforrjon és dobbantsak vele, aztán szép lassan megfeledkeztem róla. Idén az M-Boy emlékversenyre szomszédba küldtem be. Most a nagy post hiányban ide is felkerül.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED