Katalógus - Nissan (423 VT)

Nissan virtuáltuning lista

Nissan a hyts galériában

Nissan rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Nissan 350Z VM 2.0

Nissan 350Z VM 2.0

Sziasztok! Ha már ennyire nincs élet és az Autemo-s 1000 euros versenyre kicsit átfaragtam, hát beküldöm ide is a Z-met. Színezés, háttércsere és apróbb finomítások. XXXXL


Nissan Qashqai WTB 2013

Nissan Qashqai WTB 2013

Egészen véletlenül vettem észre, hogy az utolsó képünket nem töltöttem fel. Lehet a borzalmas lebonyolítás és összesítés miatt maradt el. De most a pangó szezonban ellövöm nektek. Utolsó körös, és ha jól emlékszem X-Tomi összerakása GrinGo felügyelettel és az én belsőm, elsőlökösöm és minimál utómunkám. - Vinyó


Nissan Skyline R33 (6)

Nissan Skyline R33

A Pandem Cayman talán ismerős lehet sok embernek, az adta az ihletet, kombináltam ezt egy kedvencemmel meg egy háttérrel amit régóta használni szerettem volna és voilá :-) Eredeti és XXL a jobb minőségért.


Nissan 360Z OLR3

Nissan 360Z

One Last Ride harmadik fordulójára készült. Igyekeztem a Datsun 240Z felé terelni a formát és a retrot keverni. XXL.


Nissan 350Z OLR

Nissan 350Z

A One Last Ride sorozat harmadik fordulójára készült. Az alapkép és a Tokyo Driftes megkötés is (ami számomra inkább segítség volt) nagyon beindította a fantáziámat. A filmből legjobban a hegyi driftelős jelenet maradt meg, így azt választottam témának. Köszi Rookinak a szervezést ismét! Jó volt egy kicsit kattogtatni újra :) Kíváncsian várom a One L4st Ride képeit is. Biztosan nagyon ütni fognak! WIP 1 2 3 XXL


Nissan 350Z VM

Nissan 350Z

A One Last Ride 3. körére készítettem. Mikor ki lett adva, hogy F&F Tokyo Drift legyen a téma, már tudtam, hogy valami brutálisat akarok. Legalább olyan sokkolót, mint anno a filmben a VeilSide RX7 volt számomra. Ez lett az eredmény. XXL


Nissan 350Z Orange (2)

Nissan 350Z

Húsvétkor csináltam, szolidan nyúltam csak hozzá. Felni, minimális ültetés, lökhárító, küszöb, és szárny a Nismorol, szemöldök, embléma eltüntetve.


Nissan Skyline GT-R R32

Nissan Skyline

Egy régebbi versenyre készült, ahol durván alábecsültem a mezőnyt (úgy is kihívásmentőnek szántam). Mivel más ötletem nem volt, ezért a hangulatra mentem inkább a továbbfejlesztett verziónál.


Nissan Skyline GT-R (6)

Nissan Skyline GT-R


Nissan Skyline GT-R Midnight Purple

Nissan Skyline

Valami újat próbáltam összedobni erre a versenyre.


Nissan Skyline GT-R  (3)

Nissan Skyline GT-R

Nekem ennyi.


Nissan S13

Nissan S13

Kb. egy éve kezdtem el gyakorlás képp ezt a Nissan-t. Most sikerült befejeznem. Nagyon sok munkát fektettem bele, igyekeztem nem összecsapni. Hogy sikerült-e azt döntsétek el ti. Megkérlek titeket, hogy a nagyot nézzétek, mert sokat vissza kellett vennem és a kép arány sem a legjobb. Köszi Alap Nagy vagyok


Nissan Skyline (9)

Nissan Skyline

Sziasztok! Tartoztam még ezzel a képpel, most pótlom. A kép a szomszéd oldalon egy párbajára készült, amit sikerült megnyernem. Az esőt már nem így csinálnám meg, de mivel egy réteg volt a kép végig, így nem nagyon tudtam már variálni a dolgon. Nemsokára még egy képpel jelentkezem, addig várom a kommenteket, észrevételeket, pontokat.


Nissan 300ZX (14)

Nissan 300ZX

Saját tempómhoz képest ez a kép villámgyorsan készült el, kb. másfél hét alatt, napi pár óra munkával. Az alapkép elég rossz minőségű volt, ezért az egész kocsi újrarajzolt, cp-zett tükröződésekkel. Eredeti.


Nissan 370z (19)

Nissan 370z

Hosszú hosszú ideje húzódik ennek a képnek a készítése. Se erő, se kedv nincs már folytatni, igyekeztem publikálható állapotra hozni és megosztani veletek. Remélem azért nem lett rossz, viszont sajnálatos módon egyike az utolsó képeimnek, nálam is beütött az ún élet dolog ami miatt már nem jut annyi idő erre, amivel elő lehet ilyen kész képekkel állni. Eredeti WIP , ahogy 9 hónappal ezelőtt ráhagytam.


Nissan GT-R (20)

Nissan GT-R

Ha jól gondolom már csak én nem töltöttem fel az indulók közül, bocs a késésért. Szerintem nem kell már semmit mondanom, OLR, remek mezőny, örülök hogy összerántotta a csapatot újra egy verseny erejéig!


Nissan GT-R35 Bunny Killer

Nissan GT-R35

One Last Ride verseny első fordulójára készült a gép, amit facebookon nyomon is követhettek. Jó volt újra elővenni ilyen célra a photoshopot és megtapasztalni, hogy nem kopnak ki ezek a skillek csak úgy egyik pillanatról a másikra.


Nissan GTR (2)

Nissan GTR

One Last Ride versenyre készített képem. Alap HQ


Nissan GT-R ROOF RACK japan

Nissan GT-R

A legújabb munkám ez a GT-R, melyet a ONE LAST RIDE versenysorozatra készítettem. Jó volt rajta dolgozni, bár az elején féltem tőle, mert túlságosan hétköznapi tuning alap, így nehezebb újat mutatni. Mégis szerettem volna más formában feltüntetni, ezzel magamnak is kihívást állítva. Ezt sikerült kihozni belőle.


Nissan GT-R Choco Bunny

Nissan GT-R

One Last Ride első fordulójára készült, mikor fejben összeraktam nem gondoltam volna, hogy ilyen macera egy cukorkabarna fényezés. Nem akartam agyonspoilerezni, így a VIP stílus felé igyekeztem elvinni a dolgokat. Remélem sikerült.


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED