Katalógus - Maserati (49 VT)

Maserati virtuáltuning lista

Maserati a hyts galériában

Maserati rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Maserati GranTurismo S Roadster F1

Maserati GranTurismo

Már egy fél éve terveztem, hogy megcsinálom, de csak mostanra került rá sor. Valamennyire hasonlít EnzoFerrari Maserati GT Arab Style-jára Ez a gép az első kabriósításos vt-m a szalonba került gépek közül pedig a harmincadik. Alap.


Maserati Ghibli Cabrio

Maserati Ghibli

Ezúttal egy egyedi átalakítás mellett döntöttem, fantom helyett egy olyan kabriósítást kapott ami nem valószínű, hogy gyártásba kerülne, hozzá matt fényezést (legalábbis az volt a cél, hát így sikerült...) illetve légrugókat és a legújabb 360Forged felniket. Első újra rajzom, szóval szívesen fogadom az építő kritikákat a fényezéssel kapcsolatban! ;)


Maserati GranTurismo 2014

Maserati GranTurismo

Egy sima kupésítás plusz átalakított felni és csüccs. - írtam, mikor a kihívásra beküldtem. Nos úgy gondoltam ez nem lesz elég, így a hátulja még rövidebb lett, már sokkal kupésabb, és el tudnám képzelni mint következő GT-t a Maseratinál.


Maserati Gran Ghibli

Maserati Gran Ghibli

Sziasztok. Én ezzel neveznék. Egy a hatvanas évek formáit idéző Gran Turismoval. Remélem elnyeri a tetszéseteket.


Maserati Ghibli Coupé

Maserati Ghibli

Nagyon dögös az új Ghibli, de ugyanaz a baja, mint az aktuális Dodge Chargernek: nyílászáró-túltengésben szenved. Ezt orvosolnom kellett, igazán jó egy kis aránytologatás után lett. Remélem, nem csak szerintem.


Maserati SUV Concept

Maserati SUV Concept

Kaptam az alkalmon, és a Jeep orr részét átalakítottam Maserati-vá. Az ötletet a blog adta, utána én gondoltam olyat hogy, olyan termék család kéne mint a SEAT-AUDI közt, hogy a kasztni ugyanaz, de új első és hátsó résszel fut. Ezzel a lökhárítóval elvileg hosszabb lett a kocsi. Sajnos, rajztudásom messze gáz.


Maserati GranTurismo (3)

Maserati GranTurismo

Ez a gép még versenyre készült csak nagyon lecsúsztam róla. Így a hosszú idő után most folytattam, és ez lett a végeredmény. A rajz közben arra gondoltam, valami új dolgot is kéne, de nem az autón hanem a környezettel, így kezdett esni az eső. :)


Maserati GranTurismo (2)

Maserati GranTurismo

A 224. kihívásra készítettem, első helyezet lett, kijavítottam még pár hibát rajta és most repostolom.


Maserati GranTurismo 5Axis

Maserati GranTurismo

Sajnos a kihívásról lecsúsztam, így ide küldöm be az én Maseratimat. A 2010-es, 5 Axis cég által megálmodott Scion tC bodykit-jének a kerékíveit picit átalakítva dobtam fel. Azt hiszem jó lett. Szerintetek?


Maserati MC

Maserati MC

A Maserati MC12-t nagyon szeretem, de ronda. Nagyon ronda. Ráadásul az utcán se nagyon lehet használni. Ezért határoztam el, hogy megcsinálom a következő generációt, amely nem bálna hosszúságú és kifinomultabb design-nal rendelkezik. A kék-fehér sémát elvetettem és az autó a régi verseny-Maseratik tűzpiros fényezését kapta. Viszont a felniket megtartottam a színkódolásukkal együtt: a vezető oldalán a 2 anyacsavar piros, az ellenkező oldalon lévők pedig kékek. A motorháztetőn is visszaköszönnek pl. a szigony alakú kis lamellák. Rengeteget dolgoztam a kocsival, kb. 100 munkaórába került ilyen szintre hozni. Az autó kb 95%-a rajzolt, ami látszik is néhol főleg ezen a hátteren, de én összességében elégedett vagyok a kocsival. HQ.


Maserati GT Arab Style

Maserati GT

Majd' egy éve volt egy próbálkozásom ezen a téren, de nem sikerült valami jól. Ezzel a Maseratival szeretném javítani azt a borzalmat.Várom a kommenteiteket, plusszpont annak aki megmondja mennyibe kerül az a rendszám az autón. Alap.


Maserati Varainen Concept

Maserati Varainen

Amolyan meglátni és megvétézni helyzet volt ezzel az autóval. Első képem egy éve jelent meg, úgyhogy az elmúlt héten egész sokat foglalkoztam vele, hogy postolhassam időben. A forma(terv) kezdettől ilyesmi volt, de persze adódtak apróbb változtatások a "tervben". A legnagyobb mégis az volt, hogy kezdetben majdnem teljesen rajzolt autót akartam, de végül dan tanácsára elálltam tőle. Így aztán végül cp és rajz együttese lett az autó. Alap és donor.


Maserati Fuoristrada

Maserati Fuoristrada

Így a nyári szünet közepén, mikor senkinek nincs kedve VT-zni, vagy nyaral, vagy esetleg melózik, kedvet kaptam egy kis aránytologatáshoz, úgyis régen csináltam ilyet. Maseratit pedig még egyáltalán nem csináltam. Igazából valami kisautószerűséget akartam csinálni, de kb. a felénél kicsit terepjárós lett. :D A neve terepet jelent. 1600*1200


Maserati Spyder

Maserati Spyder

Ez az első képem a hvtm.hu-n, és egyben az első rajzolt bodykitem is. Ami változott: kapot egy bodykitet, felnicsere, ültetés, morcosítás és háttércsere.


Maserati Quattroporte Exclusive Line

Maserati Quattroporte

Fényképeztem az elmúlt hetekben több Maseratit (a blogon olvashattátok), szinte minden napra jutott egy példány. Ezen a kocsin kezdtem el a "fake" képekhez elengedhetetlen fotószerű rajzolást gyakorolgatni (talaj, tükröződések, égbolt). Nem nagyon sok minden változott, csak az általam kifogásolt hátsó lámpák "Lybrásodtak" némi króm folytatással a far ívét kiemelendő. Le lettek takarítva Pininfarina giccsei a sárvédőről elöl, és "leparkoltam a kocsimat " a farrészről. Kis vonalváltoztatás a lökösön és egy kerékcsere, valamint ablakszínezés a roló helyett. Meg egy fél háttércsere. Nem sok, csak kis plasztikai beavatkozás. Hát ennyi.


Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo

Most inkább finomabb átalakításokat végeztem, de pontosabban és szebben. Remélem, ezzel helyrehozom magam. A küszöb javítva lett, és a fekete részek kaptak egy kis kék árnyalatot. Új a logó.


Maserati GranTurismo Arab Drifting

Maserati GranTurismo

A kihívás óta kijavítottam és továbbfejlesztettem picit. Az ötlet a neten lévő Arab Drifting videókből jött, amiket szerintem mindenki ismer. Köszönöm phareck kollegának a pár tanácsot a VT javítása során. Mint látjátok, megváltoztattam a nickemet is (shelby-ről maRzo-ra), így ezért is jó, hogy bepostolom. Remélem hamar "megszoktok". ;)


Maserati GranTurismo Sprint

Maserati GranTurismo

Az OVTV-bronzérmes autót áthelyeztem egy új, dinamikus környezetbe. Ha nem három órám (valójában 2) van rá, akkor kb. ezt küldöm be, esetleg egy kicsit több optikával. Vajon így hozott volna legalább annyival többet, mint amennyibe egy pontlevonás kerül?


Maserati Distruttore

Maserati Distruttore

Ez a kocsi ilyen gyorsan jött ötlet gyors kivitelezése, talán a Porsche Cayenne ellenfele...


Maserati 3200GT Card

Maserati 3200GT

Fehér lett. Vektor vonalrajz, brush toll színezgetés. Eredeti.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED