Katalógus - Land Rover (21 VT)

Land Rover virtuáltuning lista

Land Rover a hyts galériában

Land Rover rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Land Rover Defender (2)

Land Rover Defender

Nagyon rég küldtem VT-t az oldalra, de megtetszett a kihívás, volt egy kis időm is, így úgy döntöttem indulok rajta. Nem lett 100%-os, tisztában vagyok a hibáival, sajnos csak ennyire futotta az időmből. A versenyen elért 2. helyezésemmel elégedett vagyok, köszönöm a pontokat!


Land Rover Defender  (2)

Land Rover Defender

Nekem ennyi sikerült.


Land Rover Defender Blitzkrieg

Land Rover Defender

Nagyon tetszett az ötlet, úgy gondoltam mindenképpen indulnom kell. Amikor olvastam a kiírást egyből ez ugrott be, úgyhogy próbáltam hasonló látványt/hangulatot kihozni a képből. Első ilyen jellegű képem úgyhogy biztos vannak benne hibák, de azért remélem annyira nem rossz.


Land Rover Defender

Land Rover Defender

A hosszú kihagyás után egy kis Photoshop gyakorlás, a kiíráshoz igazított hangulatban... Valamivel jobb minőségben


Range Rover Evoque  (2)

Range Rover Evoque

Nem sok módosítást csináltam most, próbáltam a minőségre menni.


Range Rover Evoque Cabrio Design

Range Rover Evoque

Szeretnék egy ilyen autóval így a tengerparton megállni!


Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Karácsonyra összedobtam ezt a képet :D


Land Rover Range Rover Sport

Range Rover Sport

Sziasztok! Régen küldtem már VTt, de most volt rá időm, hogy feltöltsem. Ez a kocsi is már jó ideje pihen a vt-s mappában. Változások reményeim szerint észrevehetők.Várom a kommenteket,pontokat,csillagokat. :) XL Alap


Land Rover Freelander Coupe

Land Rover Freelander

Ez az első komoly művem, 2-3 napot dolgoztam az autóval. Azért erre a modellre esett a választásom, mert nekem nagyon bejön az új Freelander, és gondolkoztam rajta, milyen lenne, ha a gyár kidobná a kupéváltozatot is. Itt az eredeti.


Land Rover Indomitus

Land Rover

Az eredeti egy Skoda Yeti volt. Főleg az orra változott, megpróbáltam Land Rovert csinálni belőle. A megemelés és a gumicsere direkt maradt el, így jobban nézett ki.


Land Rover Freelander OnRoad

Land Rover Freelander

Mivel Freelandert nem találtam az oldalon gondoltam átalakítok egyet. Így született meg a Freelander OnRoad. A változások szerintem látszanak.


Land Rover City Rover

Land Rover

A Land Rover is elkészítette saját minijét. Az olcsóbb előállíás kedvéért sok mindent örökölt a Discoverytől. Maga az elkészítése elég nehéz volt.Elősször is összenyomtam elejét, hátulját és a tetejét is. A sárvédőíveket lekicsinyítetettem, ültetettem rajta. Újragondoltam, és újra elkészítettem sárvédőket és az ajtót, az első lököst, valamint a tetőt és a hátsó kis ablakot. Próbáltam a minőségre törekedni, így vagy 50x átnéztem, hátha maradt benne valami hiba. Ezt a szokásomat a továbbiakban is megtartom. :) Eredeti.


Land Rover Green

Land Rover

A "szegény" Land Rover elejét teljesen átalakítottam: lámpa-morcosítás, fehér hűtőmaszk, lejjebb hoztam az elejét. A felniket nem cseréltem ki csakmegnöveltem a méretét, és kicsit feldobtam színnel. Kétszínű festést kapott. Letisztítottam a tetőt, és az oldalát is, és lejjebb hoztam a hátsó ablakot is! Kicsit kockább lett az egész kocsi. Feketében, és nagy króm felnikkel egész jó "gangsta mobil" lenne, lehet, hogy majd azt is megcsinálom!


Land Rover Coupe

Land Rover Coupe

[No comment.]


Range Rover (2)

Range Rover

Amúgyis szép terepjáró, a szokásos stílusban megjelenítve. Falazás, fóliázás, hűtőrács, matt festés, háttércsere, hatalmas felnik, és a lowrider szett amitől ennyire ül ;-)


Land Rover Discovery Wagon (2)

Land Rover Discovery

A VTE-pályázattal csak a határidő lejárta előtt két órával tudtam elkezdeni foglalkozni, így a frappáns ötletekre nem volt időm. Az új Discoveryből már faragtam kombit, most a régit is kezelésbe vettem. Adtam neki egy új színt és ablaksötétítést, valamint kötényt, küszöböt és kereket a Audi Avantissimo tanulmányról. (Az 5. lett 18-ból.)


Land Rover Discovery 90

Land Rover Discovery

"Nem régen a fórumra volt felrakva ez a Land Rover, gondoltam kicsit átalakítom. Sok hozzáfűznivalóm amúgy nincs, látszik minden a képen." Én azért hozzáfűzöm, hogy remek ez a rövid tengelytávú kétajtós, érdemes lett volna indítani a VTE pályázatán is.


Land Rover Discovery Coupe (2)

Land Rover Discovery

Conki ezúttal többet alakított, mint a hvtm - így lett Cadillac-hátú kupé a Discoveryből. A tuner ezzel a képével is elégetlen, pedig nem olyan rossz ez, különösen ha tudjuk, hogy ő is az utolsó pillanatokban csapta össze. (A 8. lett 18-ból.)


Land Rover Discovery Coupe

Land Rover Discovery

"Ezt nem lehet megunni, soha-soha nem lehet megunni!" Aki ismeri a dallamot, énekeljen! Közben azért vessen egy pillantást a legújabb terepkupéra, amelyet Jakusa hasonló gépei inspiráltak. Töröm a fejem, mit is lehetne még kihozni ebből a képből...


Land Rover Discovery Sedan

Land Rover Discovery

Ez lenne hát az autó, amit a Discoveryből elkezdtem rajzolni. Régi mániám, a négyajtós terepjáró brit megtestesülése. Egy kicsit a régi, szögletes Volvókat idézi. Nem igérhetek semmi jót, ez a kép még jó lesz valamire! :-)


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED