Katalógus - Lada (34 VT)

Lada virtuáltuning lista

Lada a hyts galériában

Lada rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Lada 2101  (3)

Lada 2101

Egy klasszikus Ladához nem illik sok módosítás, egy szép fehér peremes felni, ültetés, és egy két apróság. A kevesebb, néha több.


Lada 2101  (2)

Lada 2101

After long time,I decided to tuning this car. I spent a lot of time,and I hope you like it ! Comments are welcomed!!!


Lada 2101 (2)

Lada 2101

Szeretném csak azt írni,hogy nekem ennyi. De múltkor kaptam érte ezért próbálok bővebben hozzá szólni.


Lada Niva Concept

Lada Niva

Próbáltam elképzelni az új Lada Nivát. Egy Range Rovert használtam fel, kisebb átalakítást végeztem rajta. alap XL


Lada 2105 Rocket Bunny (2)

Lada 2105

A kihívásos gép továbbcsiszolt változata. A felni homályosságát próbáltam orvosolni, a fényezéssel nem tudok mit kezdeni, ebből a gyenge alapból nem tudok jobb minőséget kihozni. Viszonylag kis ráfordítással megvalósítható, de vad gép volt a célom, Nissan S13 alapú átalakított és átrajzolt aero kit van rajta, a többi változás pedig a kiírásnak megfelelően történt.


Lada 2105  (2)

Lada 2105

Nekem ennyi.


Lada 2105 Rocket Bunny

Lada 2105

Tetszett a verseny megkötése, láttam benne valódi kihívást, szóval elkészítettem a saját verziómat. Ideje volt valamit alkotni, mert a 2éve készült Nissan óta nem fejeztem be rendesen egy képet sem. Sok Rocket Bunny-t végignéztem, hogy képet kapjak a jellegzetességekről. Főleg a régebbi típusokból merítettem értelemszerűen. Lényeg az volt, hogy semmilyen tuning Lada, vagy vfts hatása ne legyen, kizárólag Rocket Bunny!


Lada 2105 Coupe

Lada 2105

Kezdek egy picit visszarázódni, mert vagy' egy éve nem VT-ztem már. Kezdésnek itt egy verseny Biguli :) oridzsinál


Lada 2105 ///M

Lada 2105

Lada? BMW? Miért ne lehetne mindkettő? - gondoltam, mikor rávarázsoltam az E30 kitet erre a Zsigulira. Agresszív, gyorsaságot sugalló kinézetet szerettem volna, beteg kivitelezéssel. :D A tükör is E30ról van,viszont az már a DTM verziójáról. Hamar elkészült a kép, donorokkal, hibakereséssel együtt három nap folyamán raktam össze. Hát ennyi lenne, enjoy! :D Alap.


Lada VFTS

Lada VFTS

A Vadmagyar dekor tervező pályázatra készült, ahol a csapat idei festését kellett megtervezni a Ladára. Sajnos nem az én verziómat választották. Itt megtaláljátok a nevezőket, és itt az alapképet.


Lada Turist Opyitnyiy

Lada Turist

Valamikor régen létezett ez a típusú Lada. Ezt próbáltam újraalkotni és feltuningolni. Nem tudom, hogy nézett ki valójában ezért pár dolog nem biztos, hogy egyezik az eredetivel. Amiket használtam alapot ehhez a kocsi felépítéséhez az ez az 1-es & a 2-es képek, és itt az XL is.


Lada Niva (3)

Lada Niva

Off-roadot próbáltam szerkeszteni belőle. Alap, XL.


Lada Samara

Lada Samara

Keresgéltem kicsit a gúgöl képkeresőjében, és ráakadtam erre a Ladára . Nagyon bejött a kép hangulata, viszont a vason találtam kifogásolható hiányosságokat. PS előugrott, kép betöltődött, és a Samara átalakult. Nos?


Lada 2105 VFTS

Lada 2105

Újabb géppel jelentkezem, ezúttal egy kocka Ladával. Régóta akartam már Ladát tuningolni, de most sikerült. Két napba került míg összeállt. Van benne VFTS egy kis Fiat 131 Abarth , meg pár kocsiból egy kicsi :D. Alap


Lada Niva (2)

Lada Niva

Nos elkészült,ennyi telt tőlem.Ezen rajzoltam eddig a legtöbbet...biztos vannak hibái,de most meg vagyok elégedve vele:D


Lada 2104

Lada 2104

Ha 1 pont, akkor 1 pont, de muszáj volt feltöltenem.


Lada NIVA 2011

Lada NIVA

A Lada nagy dobása ez a kocsi hiszem végre kihozzák a modern Nivát, amely egész modern kinézettel mégis a jámbor macis külsőt akarják vissza hozni. Kis tengelytáv és a magas felfüggesztése teszi felejthetetlen választássá a családnak,a vadásznak, a rendőrségnek. A motorpaletta széles a Renault biztositja a 2.2, 2.0 dízel motorokat. Az autó megkapja az újjáépített vaz 1.7i és az új fejlesztésű az alumíniumblokkos 2.5 benzinmotort, amit a hétvégi terepezők vagy a rendőrség is ki tudnak használni. Tehát ismét feltámad a Lada, a C mellet nagy dobás lehet az új NIVA!


Lada Samara Monster

Lada Samara

Ez a Lada egy elég sokáig tartó munka eredménye. Én csak annyit mondanék, hogy a küszöbön és a felnin kívül minden rajzolt. Talán sokatoknak hiányérzete lehet a belső térrel kapcsolatban, de mivel azt még nem tudok rajzolni, nem ezen akartam próbálkozni, hátha elrontanám az összképet. A többit döntsétek el ti! Eredeti.


Lada 2101

Lada 2101

-Brezsnyev elvtárs! A Togliatti gyárban akadozik a termelés! Kevés az alapanyag! Mit csináljunk? -Hát tegyenek a Ladákba kevesebb vasat! -De honnan vegyünk el Brezsnyev elvtárs? -Szedjék le a tetjét, úgyis jó idő van. -Naés ha rosszra fordul az idő? -A szocialista blokkban mindíg jó az idő! Világos?! -Igenis Brezsnyev elvtárs! De festékünk sincs! -Kérjenek a moszkvai vöröscsillag-gyártól! -Igenis! Úgy lesz, Brezsnyev elvtárs!


Lada 2101 Da Bear

Lada 210

Az egyik kedvencem, volt is ilyen autónk, megsirattam mikor eladtuk. Na jó, nem pont ilyen volt hanem széria. :) A kép érdekessége hogy az utat én magam fényképeztem, külön ehhez a képhez a Salgótarján (Zagyvaróna) - Cered raliszakasz egyik kanyarjában. Az autó a hegyen lefelé tart úgyhogy "Downhill Drift"-nek is elmegy a kép. Pechem volt, hogy nem lett kész időben...


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED