Katalógus - Kia (107 VT)

Kia virtuáltuning lista

Kia a hyts galériában

Kia rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Kia Stinger GT Coupe Liberty Walk

Kia Stinger GT

Sziasztok! Közel 5 év kihagyás, megannyi megkezdett kép után ez is majdnem kudarcba fulladt félúton, de sikerült erőt vennem magamon... A leírást kicsit későn olvastam, amikor már majdnem kész lett, így lehet nem lesz érvényes a kihívásra (bár nem volt tiltott a tuning), remélem befér. Az eredménnyel én elégedett vagyok annak ellenére, hogy semmi korszakalkotó nincs benne. - megjelenés előtt még lehet módosítok valamit -


Kia Stinger GT Coupe

Kia Stinger GT

Tovább gondoltam a kihívás alapot, coupe lett belőle.


Kia Stinger GT (2)

Kia Stinger GT

Nagyon megtetszett az alap. Nézegettem róla képeket, még jobban megkedveltem, viszont nagy alakítást nem akartam eszközölni rajta. Apró változások vannak a kocsin, ezért amolyan gyári tuning változatnak tudnám elképzelni. Olvastam, hogy a BMW M4 ellenfelének tekinthető a kocsi, ez lehetne akár az M4 GTS ellenfele :)


Kia Stinger GT

Kia Stinger GT

Jó formájú autó, apró módosításokat eszközöltem csak rajta.


Kia Picanto Origin

Kia Picanto

Ezt a kis KIA-t a mazdám után csináltam. Próbáltam kicsit többet rajzolni benne. Most rajzoltam elsőnek önállóan toldatot és küszöböt. Vannak hibák biztosan de most ennyire futotta. XL és alap.


Kia GT4 Stinger Cabrio Concept

Kia GT4

A Kia Detroitban mutatta be a GT4 koncepciót, most látható cabrioként is.


Kia Cee´d Sedan

Kia Cee´d

A legújabb Kia Cee'd 2012-ben jelent meg, azóta kapható 3, 5 ajtósként, illetve kombi ként. A sedan változat még hiányzik, bár így elég jól néz ki :)


Kia Cee´d (9)

Kia Cee´d

A szomszédban lett ovtv győztes a kicsike, összesen kb. szűk egy órát foglalkoztam vele, de talán megérte. :) XXL, ha valakit érdekel.


Kia Rio (6)

Kia Rio

peters ellen készült egy párbajra. Nekem nagyon tetszik, igaz van benne hiba, de nem volt kedvem már javítgatni. Alap.


Kia ceed Lil Tiger/RP

Kia ceed

Csak röviden: új háttér (első döntött alkotásom), Enkei RS01 felnik, szolid toldatok elöl, ablaksötétítés, új rendszám (na, ki találja ki, mit takar?). Köszönet X-Tominak a hibakeresésért a reposthoz.


Kia cee´d  (3)

Kia cee´d

Átszíneztem fekete fehére pár alkatrészt cromoztam hátér és kerék csere első lökhárítót variáltam át és a szoknyát plusz az ablak és lámpa sötétítést tettem rá Alap XL


Kia cee´d  (2)

Kia cee´d

A versenyre készült. Sajnos nem tudtam annyi időt fordítani rá amennyit szerettem volna...


Kia Rio 3D

Kia Rio

Az autemo versenyére készült, rengeteget dolgoztam rajta. A feladat kötetlen volt, ezért nem fogtam magam vissza, és egy egyedi kasznit terveztem neki. Eredmény még nincs, hogy mire lett elég. XXL


Kia Pro Cee´d (18)

Kia pro_ceed

Visszatérő vendég ként újra jelentkezem. A tuning magazinba már biztos láttátok. Egy kicsit még faragtam rajta, de lehet fel se fog tűnni. XXL.


Kia Pro Cee´d (17)

Kia Pro Cee´d

Ezt a képet egy pályázatra készítettem.


Kia Pro Cee´d (16)

Kia Pro Cee´d

Az újság multkori fordulójában holtversenyben lettem dobogós ezzel a képemmel. Első igazán cp-zett képem, eddig inkább rajzoltam, most kipróbáltam ezt a fajta VT irányztatot. Az idomok, tükröződések, egy m3as BMWről valóak. Most megpróbáltam tartani a realisztikus irányzatot, mindenki döntse el maga mennyire sikerült...:) Itt az alap.


Kia Pro Cee´d Bocanegra

Kia Pro Cee´d

A Kia összedolgozott a Seattal, hogy összehozzák ezt az autót, innen a Bocanegra név (aki nem tudná a Bocanegra fekete szájat jelent :) ). Tuning magazinos kihívás. Várom az észrevételeket.


Kia Pro Cee´d TM Edition

Kia Pro Cee´d

A Tuning Magazin legújabb pályázatára készítettem ezt a Pro Cee'd-et. Először éjszakai képet szerettem volna csinálni belőle, de mivel lerövidült a beküldési határidő, ezért inkább az esős verzió mellett döntöttem. Eredmény a következő Tuning Magazinban! XXL, és alapkép.


Kia Rio (5)

Kia Rio

Tetszett az alap, gondoltam megcsinálom, a változások látszanak.


Kia Rio (4)

Kia Rio

Először ehhez sem volt semmi ötletem, csak úgy nekifogtam, ám ennek ellenére gyorsan haladtam vele. Beküldés előtt és eredményhirdetés után is porosodott egy ideig, de egy délután nekiültem és befejeztem, azt hiszem most már kész van. A felni és beltéri dísz kivételével rajzolt a gép, szóval sok munkám van benne. Ha XL-el nem is, de egy HQ -val azért tudok szolgálni, szóval azt pontozzátok. Kommentek és pontok is jöhetnek bátran.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED