Katalógus - Jeep (29 VT)

Jeep virtuáltuning lista

Jeep a hyts galériában

Jeep rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Jeep Cherokee  (3)

Jeep Cherokee

Felni, ültetés, falazás.


Jeep Cherokee  (2)

Jeep Cherokee

Nekem ennyi.


Jeep Hurricane (2)

Jeep Hurricane

3 azaz Három éve poshad a fiókomban ez a kép. Már el is felejtettem. Most (2010.07.19) találtam meg egy FIKUSZ nevű mappában a gép egy rejtett zugában. Ez az a kép amit remegő kézzel véres szemekkel fejeztem be (aki tudja miről van szó oké, aki nem, nézze meg ezt ). Ez akép testesíti meg a kezdő létemből való kilépést a pixelek és az elektronikus grafika felé. XXL.


Jeep Grand Cherokee (5)

Jeep Grand Cherokee

Három napom volt rá, mivel megint nem volt ötletem rá, és csak későn kezdtem neki. Aztán unalmamban elkezdtem újrarajzolni a tükröződéseit, új színt adtam neki, és beugrott, hogy jól állna neki az Iosis X stílusa. Egyedül a kerekeket és a hátteret c/p-ztem, de a háttérrel elég sokat kellett variálnom mire jó lett. Kb 8 óra van benne. A minőséget nagyon le kellett vennem, úgyhogy ne is ezt a képet nézzétek, hanem az XXL -t.


Jeep Grand CheRookie.

Jeep Grand Cherokee

Hát a verseny után változott elég sokat. :P Szerintem a kocsi majd beszél helyettem. :D És itt egy nagyonnagy XXL. :D


Jeep Grand Cherokee  (2)

Jeep Grand Cherokee

Ez az alap nagyon menő volt! Amikor megláttam, már tudtam, hogy fehér-lila lesz, matt kerekekkel. Nem találtam egy jó donort sem, úgyhogy belevágtam a rajzolásba ez alapján. Elég fura volt rajzolt kerekekkel, ezért adtam hozzá egy effektet. Kicsit mesés, de szerintem nagyon jó a hangulata.


Jeep Grand Cherokee Fusion

Jeep Grand Cherokee

A kihívásra nem tudtam teljesen befejezni, így dolgoztam vele még egy kicsit. Összességében viszont nagyon sokat. A festés teljesen rajzolt, ahogy a műszerfal, az ajtók és a fények is. Ezeket teljesen a nulláról rajzoltam. Valami vad járgányt akartam, bazi nagy kerekekkel. Azt hiszem sikerült, de inkább mondjátok meg ti! 1600px.


Jeep Grand Cherokee (4)

Jeep Grand Cherokee

Az első autóm lenne az oldalra, amolyan bemutatkozó autó. Ha több időm lett volna természetesen jobban kidolgozom, (még pickuposításra is gondoltam).


Jeep Mini

Jeep Mini

Ezt az autót egy régebbi pályázatra kezdtem csinálni, amit később meguntam, majd később folytatva ez lett belőle. Az alap egy kis Alfa. Szerintem jópofa kis autó lett, kedves, aranyos. Nagyrészt C/P, amit nem igazán szeretek, de azért nem egyszerű ez a műfaj sem! Nem akartam vele nagyot alkotni VT-s oldalról, inkább a kocsi külseje volt a lényeg. Alap.


Jeep Grizzly

Jeep Grizzly

A recesszió elérte a Jeep-et is, így kénytelenek voltak létrehozni egy alacsony költségvetésű, kisméretű terepjárót is, a nagy autóik mellé. A Fiat segítségét kérték és kaptak egy Pandát . Kicsit átformázták, hogy beilleszkedjen a többi Jeep közé és végül elnevezték egy másik medvefajról, így köszönve meg az alapot a Fiatnak.


Jeep Wrangler on Taganana

Jeep Wrangler

Ez a kép itt pihent a gépemen kijavítva pár hónapot. Most vettem észre, hogy nem is küldtem be, ezt pótolom. Úgy készült, hogy vasárnap este kb. 9-kor láttam hozzá tehát 3 óra alatt. A Jeep-et egy nappal előtte fotóztam az amerikai autós találkozón Budapesten - direkt ehhez a kihíváshoz, :) - az alváza meg egy Formula Off-road-os gép alól lett kirántva. Én egészen megkedveltem ezt a képet, tegyetek így ti is! ;)


Jeep Hurricane

Jeep Hurricane

Miután Hammer kiírta az autó nélküli kötetlen tuning VTM futamot, kötelességemnek éreztem, hogy egy tuning nélküli tuningal válaszoljak rá. Inkább olyan apróságokra mentem rá, amit valószinűleg soha senki még az eredeti képpel összevetve sem szúr ki, mint pl. az autó leverte a bokorról a virágot ill. elhajlította az egyik ágát. Erre a képre már rákerült egy csajszi is, hogy akiknek disznó módon megkritizáltam a figuráit, azok most kedvükre visszavághassanak. :-)


Jeep Wrangler Soft-top

Jeep Wrangler

Ezt a képet már régen elkezdtem volt több váltotata, ( ezen ott van az eredeti is) de a végén ez lett belőle. Két választásom volt, vagy töltöm, vagy törlöm. Biztos lesz, aki szerint törölnöm kellett volna, de nekem tetszik. Kapott pár króm alkatrészt, meg a kemény tető puha lett.


Jeep Woodie

Jeep Woodie

Rövidebb fülke, alacsonyabb tető, faborítású plató, hátsó ablak eltűnt lett helyette egy lyuk.


Jeep Commander at MidNight

Jeep Commander

Igen ez egy régi OVTV alanya volt! Úgy gondoltam, én is feldolgozom. Az elképzeléseimet sikerült véghez vinnem, ilyen volt például a lökösök nagyobbítása, tisztítás és rajzal való kiegészítés, a nagy robosztus felnik. És mindezt egy északai környezetbe helyezni. Várom az észrevételeket... ;-) Ha mégis kellene valakinek eredeti, itt megtalálja...


Jeep Commander Dynamic

Jeep Commander

OVTV... Megpróbáltam kihasználni a három órát.... Ennyire futotta.. :-)


Jeep Cherokee

Jeep Cherokee

Hát, nem egy tegnapi csirke. Nem ártott neki egy kis ráncfelvarrás... Igazából, a kupésításon volt a lényeg, de azért kapott nagyobb felniket, meg a tetőből is levágtam egy kicsit. Ennyi lett. Valamennyit azért fiatalodott...


Jeep Grand Cherokee (3)

Jeep Grand Cherokee

Most rákattantam a Lowriderekre... /Tudom, hogy gyenge a csomagtartó, de ez az első próbálkozásom :)/, amik változtak: hátsó ajtó eltűntetve, air-ride, új felni, szélesítés, Háj-Fáj cucc, új szín, lexus hátsólampa, új kipufogó, fóliázás, tócsa... Kb. ennyi...


Jeep Grand Cherokee Coupe

Jeep Grand Cherokee

Az pályázatra küldtem ezt a járművet. Főbb változások: kupésítás, orr-átszabás, átfestés. Néhány kis sportos kiegészítő is került rá, de nem vittem túlzásba, hiszen ez sorozatgyártásra készült. Remélem tetszeni fog. Eredeti kép. Szerintem a változások elég jelentősek.


Jeep Grand Cherokee Pickup

Jeep Grand Cherokee

Elkészült a következő kocsim. Le lett ültetve, kapott karbontoldatokat körbe, megváltozott az eleje, hátsó lámpa kifehéredett, kicseréltem a felniket (a másik oldalon is :)), és pickuposítottam. A motorháztető, a tető, és a tükrök szintén karbonból vannak. A végén kapott új fényezést is. Azt hiszem érdemes megnézni az XL képet is.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED