Katalógus - Honda (499 VT)

Honda virtuáltuning lista

Honda a hyts galériában

Honda rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Honda Civic (61)

Honda Civic

Sajnos nem tudtam időben be küldeni. Ezért most pótolóm.


Honda Civic Type R Refreshed

Honda Civic

Nem vagyok megelégedve a Civic részleteivel, ezért átdolgoztam picit. Remélem mások is így gondolják majd ezt.


Honda Integra (4)

Honda Integra

Ahogy azt már hangsúlyoztam többször, a Ps-re szánható idő egyre csak fogy, de amikor lehet, igyekszem valamit összehozni. Eredeti XXL-t kéretik nézni a jobb minőségért.


Honda Civic Type R Sedan

Honda Civic

Egyelőre még csak sedan karosszériával láthattuk a tizedik generációs Honda Civicet, most itt van belőle a Type R sportváltozat.


Honda Civic TimeAttack

Honda Civic

Az új Honda Civicből készítettem egy TimeAttack versenygépet. Gyors munka volt, remélem annyira nem lett gáz. Alapkép.


Honda Civic Type-R (11)

Honda Civic Type-R

Megtetszett, és megcsináltam.


Honda CR-Z (5)

Honda CR-Z

Rég nem VT-ztem és nem igazán szeretném ezt a hobbit elfelejteni, meg aztán nagyon elkoptak a tunerek. Úgy hogy hoztam valamit, úgymond újra kezdésnek. Alap NAAGY


Honda NSX-T

Honda NSX-T

Régóta szerettem volna egy Honda NSX-et csinálni. Most volt is egy jó alapkép is jött a kihívás személyében, úgyhogy úgy döntöttem, hogy nevezek. A felni kivételével mindent rajzoltam és sikerült egy második helyet megcsípnem a kihíváson. Most egy kicsit továbbfejlesztettem. Remélem azért így se olyan rossz.


Honda S1000 Type-R

Honda S1000

Bemutatkozott az új Honda S660, később jön az ezres, turbós motorral szerelt Type-R változat is. A teljesítménye 100 lóerő körül lesz, kívülről a méretes spoilerek, nagyméretű felnik, és fékek, ültetett futómű teszi feltűnővé a modellt.


Honda Civic (60)

Honda Civic

Az egyik kedvenc autómat, egy 92-es Honda Civic-et vettem kezelés alá, az ide készülő első projektemnek. Az alapot egy fórumozó társam küldte át még anno. Igényeimnek megfelelőre alakítottam, ami tetszett meghagytam, amit úgy gondoltam, hogy jobban is meg tudom csinálni, azt lecseréltem. Felni maradt, színezés maradt, egyedi Japán zászlós minta került fel az oldalára, kapott egy kb. 10cm-es sárvédőtoldást, egyedi rajzolt LED hátsó lámpák, carbon csomagtartó, áthelyezett rendszámtábla


Honda Civic Type-R (10)

Honda Civic

Különleges Civic ez, ugyanis 50. VT-m itt a hvtm-en, illetve az első győztes képem. Apróságokat variáltam rajta az OVTV óta.


Honda Civic Type-R r & w

Honda Civic Type-R

A civic type-r ovtv-re készítettem, ahol sikerült egy 3. helyet megcsípnem vele. Azóta javítottam rajta. A felnik színét hozzá állítottam a kasztnihoz, a fal tükrözését is javítottam és javítottam a piros csíkon.


Honda Civic Type-R Whitey

Honda Civic Type-R

Az OVTV óta javítottam egy kicsit a lököst, meg kapott pár extrát. Csak egy kis minimál, semmi több.


Honda Civic Type-R JDM

Honda Civic Type-R

Új felni, ültetés, morcosítás, fekete hűtőrács, és embléma, sárga ködlámpa, és oldalindex, első toldat, stb.


Honda S2000 Sunshine

Honda S2000

Amikor elkezdtem egy konkrétumom volt: legyen a villany a kocsin felkapcsolva. Úgyhogy felkapcsoltam, és ha már fel lett kapcsolva, akkor egy régi álomképemet (naplemente egy kabrióban) csináltam belőle. Várom a véleményeket. Alap


Honda Civic Type-R ´2015

Honda Civic

Az alapmodellből készítettem el a Honda Civic Type-R legújabb változatát. Az autó kétliteres turbómotort kap, teljesítménye 300 lóerő körül lesz.


Honda Civic (59)

Honda Civic

Üdv! Nem kevés idő után ismét nekiláttam a rajzolásnak. TOP ellen nyitottam egy párbajjal (lsd. késöbb) Ez az alap szintén egy régi közzé nem tett és be nem fejezett párbaj volt. Kicsit újra gondoltam a dolgot :) Alap. Az XXL-t pontozzátok kérlek.


Honda Civic (58)

Honda Civic

Ezt a képet a múltkori kihívásra készítettem.


Honda S2000 (26)

Honda S2000

Újabban szórakozik velem a szolgáltató és ha ovtv-re akarok nevezni akkor nincs net hogy beküldhessem. Azért befejeztem és kíváncsi vagyok a véleményetekre is. Eredeti.


Honda S2000 (25)

Honda S2000

OVTV-re készítettem. A verseny témája a stance stílus volt. Volt hozzá donor és elképzelés amiből ez a kép született meg. Nagy, alap.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED