Katalógus - Infiniti (69 VT)

Infiniti virtuáltuning lista

Infiniti a hyts galériában

Infiniti rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Infiniti Q60

Infiniti Q60

Jó féléve kezdtem el ezt a Q60-at. Az eleje gyorsan ment, utána pihenő pályára került. Megint elővettem, megint pihent. És így tovább. Mindig piszkáltam kicsit, de sose haladt igazán. Megjelentek az első képek a Black Editionről, ami még jobban tetszett és rápróbáltam a lökösét. Ekkor megint kedvet kaptam hozzá. Blackdogg ajánlotta, hogy tegyek rá olyan matricát ami fényesebb, mint a kocsi, innentől kezdve megint jött pár ötlet és a végeredményt már Ti is láthatjátok. Sajnos nagyon kevés időt tudok vt-vel foglalkozni, főleg a sport miatt, de igyekszem hozni még képeket. Van még pár a tarsolyomban! XL sajnos nincs, de van csík nélküli


Infiniti Q60S Convertible

Infiniti Q60

Detroitban debütált az Infiniti legújabb coupeja, későbbiekben készül majd nyitható tetejű változat is belőle.


Infiniti FX Promiz (2)

Infiniti FX

A Promiz Customs-szel közös projekt hátsó nézete. Több információ és kép a GoodieDesign oldalon található.


Infiniti FX Promiz

Infiniti FX

A Promiz Customs-szel közös projekt első nézete. Több információ és kép a GoodieDesign oldalon található.


Infiniti JX Facelifts

Infiniti JX

Az Infiniti új JX-e érdekes, de bűnronda. Ha a fenti két egyszerű, kissé elcsépelt forma közül választanak a D-oszlopnál, akkor nem lenne ronda, de beleszürkülne a mezőnybe. Nektek melyik változat tetszik?


Infiniti G35 (8)

Infiniti G35

Rég küldtem már be képet, ez az első amit 2010-ben csináltam. Köszönöm a segítséget Phareck-nak. Alap, HQ.


Infiniti S 2011

Infiniti S

Well. little chop, ~5 hour. Very short time for me, but i am quite happy with result.


Infiniti G35 (7)

Infiniti G35

Sokan feldolgozták már ezt az alapot, itt az én verzióm is, ez is egy régebbi munkám. Eredeti.


Infiniti G37

Infiniti G37

A kocsi egy másik oldal OVTV versenyére készült ahol méretezés miatt érvénytelen lett. Azóta javítgattam rajt meg ilyen apróságok. Ez az első VT-m az oldalon! Alap.


Infiniti G37 CC (2)

Infiniti G37

Nem sikerült eladni a fantomképet. A gyár gyorsabb volt.


Infiniti G37 CC

Infiniti G37

Nem sikerült eladni a fantomképet, mert a gyár beelőzött.


Infiniti Coupe-Clear

Infiniti Coupe

Egyik nap, elkezdtem ezt az alapot, és gondoltam, szép kis élethű vt lenne belőle. Nem tudom, hogy sikerült-e élethű vt-t csinálnom belőle, de az volt a célom.


Infiniti G35 Soft

Infiniti G35

Szerintem a változások észrevehetőek, próbálgattam rajzolni, amit lehetett, de még nem vagyok jártas ebben a dologban. Sok köszönet a segítségért _Brian_-nek! Az alap gondolom ismert, ha valakinek mégsem itt van. Pontokat és kommenteket kérek!:)


Infiniti M45S DUB

Infiniti M45S

Először is szeretném megköszöni Kriszkének a segítséget! :) Amint látszik, DUB stílusban próbáltam meg elkészíteni ezt a VT-t. Nagyon nagy változások nincsenek rajta egy felnicsere, falazás, ültetés, sötétítés.


Infiniti G35 (6)

Infiniti G35

Ez az első vt-m a hvtm-en, megpróbáltam mindent beleadni, és a tutoriáloknak is nagy hasznát vettem (főleg a "szenesítésnél")! Köszönet: Galántai Gregőnek, Speedricsinek, és a többi vt-s társaimnak, akik segítettek abban, hogy egy elég jó kis verdát csináljak az Infinitiből. Nagyon megköszönnék pár pontocskát a vt-mhez.


Infiniti G35 DUB Style (2)

Infiniti G35

Sz_Zsoltival (köszi a segítséget ;D ) szerveztünk egy kis maszek versenyt. Itt az én verzióm. Ez a második ilyen komoly tükröződés próbálokzásom. Sok minden változott, az alapon minden jól látszik. A tetőt, a cstartót és az egész oldalát újra kellett rajzolnom. Kapott szélesítést, krómfelniket, tisztítást, twintone fényezést, kissé lefelé megnyújtott és szélesebb küszöböket illetve új hátteret, meg mellé tükröződéseket. Sok melóm volt vele. Köszi szépen @dy-nak és Speedricsinek a sok segítséget! Döntsétek el, melyikünké lett a legjobb! XXL.


Infiniti G35 Solid (2)

Infiniti G35

Sziasztok! Pár barátommal rendeztünk egy kis versenyt. Az alapot Galántai Geri mutatta meg. Eleinte nem tetszett, de végülis megcsináltam. Szolid cicatuning volt a célom. Kapott új felnit, kipufógot, rendszámot, falazást a csomagtartón, és sportcsíkot is. Gondoltam hogy kicsit hangulatosabbá tegyem a képet, lecseréltem a hátteret és tettem rá tükröződéseket. Úgy állapodtunk meg, hogy a mi kis versenyünk végeredményét döntsétek el Ti, ezért ha valaki pontoz egy kocsit az legyen oly jó, hogy mindet lepontozza. Itt az XXL


Infiniti G35 (5)

Infiniti G35

(Remélem) ez az első autóm a hvtm-en. Amit tudok, azt változtattam, a tutoriálok nagyon sokat segítettek, köszönöm! Boldog VT-kben gazdag új évet! :)


Infiniti G35 DUB Style

Infiniti G35

Első komolyabb DUB-om. Az egész úgy kezdődött, hogy indulni akartam a pályázaton, de nem tetszet a Peugeot, ötletből viszont szokás szerint nem volt hiány. :D Ezért keresgettem, és rá is találtam egy szép Infiniti G35 Coupe-ra. Változások: felni, lökös, ültetés, háttér. A néni csak ráadás.


Infiniti G35 FT

Infiniti G35

Szerintem már az alapgép is igen nagy feltűnést keltene itt nálunk. Hát még ez. :D


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED