Katalógus - Lexus (157 VT)

Lexus virtuáltuning lista

Lexus a hyts galériában

Lexus rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Lexus IS 200 Coupe (2)

Lexus IS

Mivel az első képem egy hasonló beállású Lexus volt és kellett egy mentőautó is a kihívásra, ezért úgy döntöttem, hogy rohammunkában még megcsinálom ezt a képet. A kihíváson sajnos elvérzett, ismét bebizonyosodott, hogy egy fantomképnek nehéz dobogós babérokra törnie (lehet csak a felnicserével jobban jártam volna), de egy repostot mindenképpen megérdemel a kép.


Lexus IS 200 GTA Style

Lexus IS

Mivel nagy kedvencem ez a generációs IS, így szinte biztos volt hogy megcsinálom, csak az nem volt biztos hogy mikor. A sok hosszabbítás kapóra is jött, így utolsó délután nekiálltam. Páraknak ismerős lehet a külső...


Lexus IS 200 Final

Lexus IS

Ez az utolsó kihívás, amin indulok, nemnagyon lesz időm ezentúl VTzni. Ezúton is köszönet minden segítségért, amit kaptam.


Lexus IS 200 Bodykit

Lexus IS

Az autó kapott egy teljes toldat szettet, némi ültetést, Oxigin kerekeket, új hűtőrácsot, hűtőt, stb.


Lexus IS 200 Modified

Lexus IS

Próbálok ezentúl igényesebb autókat készíteni. Több módosítással. Felnik, ültetés, lökhárító toldat, küszöb toldat, lesimított kaszni (kilincsek, oldalindex), fekete motorháztető, és tető, új hűtőmaszk, morcosítás, narancs index, sárga ködlámpa, dekorcsík, stb...


Lexus RC-F

Lexus RC-F

Az autemo versenyére készült, kb a középmezőny elejére volt elég. Eredeti


Lexus RC F ShootingBrake

Lexus RC F

Szokatlan formavilággal rendelkezik a Lexus RC F, így talán egy shooting brake változat sem tűnne ki nagyon a modellkínálatból. Az autóról Totalcar cikket is olvashattok!


Lexus RC F Cabrio

Lexus RC F

A Lexus új sportmodellje, az RC F kizárólag coupe kivitelben kapható, de az év vége felé bemutathatják a nyitott tetős változatot is. Teljesítménye 450 lóerő körül alakul, fő ellenfele a BMW M4 Cabrio, valamint az Audi RS5 Cabriolet lesz.


Lexus LS VIP Style

Lexus LS

Alap. Legújabb szerzeményemmel indítanám (bár megkésve :D ) az évet. A szomszéd oldal versenyére készült, próbáltam a stílusnak megfelelően megcsinálni. A 3. helyezést sikerült elérni. XXL.


Lexus IS 2014  (2)

Lexus IS

Na így már elfogadnám. :-)


Lexus IS 2014

Lexus IS

Sajnálattal fogadtam a megkötést, de hát épp ezért kihívás. Ennyi lett belőle, egy pár évet öregedett... :)


Lexus IS 2014 Street Legal

Lexus IS

Szimpla lökhárító és búra alatti fényszórók, kissé megvágott sarok a kötényen. Ennyi.


Lexus LS  (2)

Lexus LS

Ez nem repost, idő és géphiány miatt


Lexus LS Coupe

Lexus LS

Nos,az első két ötletemet egyéb okok miatt el kellett vetnem,így a kupésítás juttot ismét.


Lexus LS

Lexus LS

Lexus Ovtv-re készült.


Lexus LF-LC proStreet

Lexus LF-LC

Megtetszett a Lexus kis villanyautója, csak én egy kicsit vadabb, Dodge Viper stílusú izomautót álmodtam belőle, 12 hengeres, feltöltős atomerőművel. Természetesen ehhez itt-ott szellősebbé tettem a kasztnit, hogy ne fuldokoljon szegényke és a tapadásáról is gondoskodtam, lévén, hogy nem madár. A cica meg a hozzá illő fényezés csak polgárpukkasztás.


Lexus Concept

Lexus Concept

A Virtuálisuningblogon olvastam az új Lexusról . A megadott alapképből elkezdtem megcsinálni az egész autót. A Lexusokért nem vagyok oda, de érdekes volt megcsinálni, hiszen lehet, hogy teljesen más arányokkal jön majd ki. (És nyilván más névvel.)


Lexus LFA

Lexus LFA

Nehéz szülés volt, de csak kész lett.


Lexus IS 200 (4)

Lexus IS 200

Épp úton voltam haza, mikor megláttam egy Lexus IS 200-at, teljesen gyári állapotban, de annyira szép volt, tudtam hogy mikor hazaérek, rá kell keresnem Googlén, akad-e valami szokatlan, de ütős szögű alapkép. Rá találtam erre. Nem akartam túlzásba vinni, de hozzá akartam tenni valamit, ami jellemző rám. Ez lett belőle, várom a véleményeket!


Lexus CT200h Rear View

Lexus CT200h

Egy pár hónappal ezelőtti kihíváson már megkaptuk ezt a verdát, viszont valami szolid megoldást szerettem volna a hátuljára is kitalálni. Igaz kissé más lett, mint a kihívás verzió, de ez szerintem sokkal inkább alkalmazható. Eredeti.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED